This version of the page http://ves.lviv.ua/publ/1-5-2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-22. The original page over time could change.
Аренда жилья посуточно и длительно - Статьи о недвижимости во Львове: аренда и продажа жилья, коммерция
On-line заявка

Блокнот пуст:








Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0


Главная » Статьи » Аренда жилья посуточно и длительно

В категории материалов: 114
Показано материалов: 25-30
Страницы: « 1 2 3 4 5 6 7 ... 18 19 »

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Просмотрам
Житло в оренду у Львові Час законних угод

Життя у Львові рідко буває тихим, спокійним і безтурботним, але від всіх міських «бурь» можна сховатися за дверима своєї квартири, навіть якщо вона зйомна. Так, зняти квартиру у Львові з хорошими меблями, ремонтом, затишну і комфортабельну сьогодні цілком реально. Але як зробити це швидко, законно і без зайвих бюрократичних зволікань? Як подарувати собі додаткові дні комфорту, перетворивши процедуру оренди квартири в швидкий і нескладний захід? Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 464 | Дата: 12.02.2012

Оренда житла через агенство: правила професіоналів

Важливість участі агентства нерухомості в угодах по оренді квартир часто незрозумілі потенційним клієнтам. Через незнання особливостей орендних відносин вони попадаються на виверти шахраїв, які організовують інформаційні фірми, що обіцяє швидке заселення по міфічно дешевими цінами як на оренду житла так і на оплату своїх послуг. Про те, як працюють справжні ріелтори, який стандартний набір послуг на ринку нерухомості в сегменті оренди квартир можна дізнатися з цієї статті. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 633 | Дата: 12.02.2012

Рекомендації бажаючим зняти квартиру швидко и безпечно

Зняти квартиру, і в той же час не втратити часу і грошей, не так просто, як здається на перший погляд. Адже всім хочеться зняти квартиру і дешево і швидко. Перше, що людині спадає на думку, треба запитати у знайомих, і так спробувати зняти квартиру.
Але, якщо хтось і запропонує зняти квартиру, то вона або буде не там де треба, або буде не відповідати вашим фінансовим можливостям. Швидше за все, що буває частіше, ніхто і зовсім не запропонує. Припустимо, що вам пощастило, і в когось із знайомих знайшлася квартира, відповідна вам по всім параметрам. Знімати квартиру у знайомих, як правило, суцільний головний біль. То грошей позич, то посварився з дружиною, у вас поживу, то йшов мимо, вирішив в гості забігти і т.д. Тобто - це не вихід з положення. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 722 | Дата: 12.02.2012

Динаміка ринку нерухомості та оренда квартир у Львові

Динаміка сучасного світу диктує нам свої закони, ми підкоряємося стрімкому ритму сучасних мегаполісів і хочемо, щоб життя було комфортним, а умови проживання відповідали нашим уявленням про європейську якість.
Найбільш затребуваною послугою на ринку нерухомості як і раніше залишається оренда квартир у Львові. Навіть в умовах економічної кризи, Інтернет та рекламні сторінки газет рясніють оголошеннями про необхідність зняти квартиру у Львові. Велика також кількість інформаційних повідомлень про пропозицію послуг, в яких в максимально короткі терміни пропонується здати квартиру у Львові. Попит і пропозиція сприяють появі рівноважної ціни на послуги, пов'язані з орендою квартир у Львові. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 617 | Дата: 12.02.2012

Як уникнути помилок, знімаючи, здаючи квартиру подобово

Все більше гостей Львова, відрядників і туристів воліють зупинятися не в міських готелях, а в приватних квартирах, які здаються подобово. Вже на вокзалі кожен приїжджий може побачити людей з табличками «Здам кімнату, квартиру, ліжко-місце».
Ринок подобової оренди у Львові сьогодні розвинений досить серйозно, і кожен бажаючий може зняти собі доступне житло. Однак не всі способи пошуку такого житла виявляються передбачуваними, тому варто заздалегідь дізнатися про всі «тонкощі» оренди квартири на добу. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 560 | Дата: 11.02.2012

Особливості літньої оренди житла у Львові

Літо люблять багато людей, адже в цей період року так тепло і світло, не треба наряджатися як капуста і все одно примудритися захворіти. Літо вважається традиційним сезоном відпусток, і саме в літні місяці хочеться будувати нові плани, заряджатися позитивними емоціями, змінювати життя на краще. Так і в сфері нерухомості саме літо вважається найбільш вдалим періодом для оренди квартир, кімнат, особняків. Давайте розберемося більш детально. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 589 | Дата: 11.02.2012

1-6 7-12 13-18 19-24 25-30 31-36 37-42 ... 103-108 109-114