This version of the page http://ves.lviv.ua/publ/1-10-2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-22. The original page over time could change.
Аренда жилья посуточно и длительно - Статьи о недвижимости во Львове: аренда и продажа жилья, коммерция
On-line заявка

Блокнот пуст:








Онлайн всего: 5
Гостей: 5
Пользователей: 0


Главная » Статьи » Аренда жилья посуточно и длительно

В категории материалов: 114
Показано материалов: 55-60
Страницы: « 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 18 19 »

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Просмотрам
Зняти квартири на добу у Львові замість готелів

Напевно, кожна людина час від часу приїжджає до Львова у справах стикалася з проблемою пошуку житла на нетривалий час. Останнім часом багато людей воліють зняти квартири на добу у Львові замість дорогих готелів. І це не дивно: знявши квартиру на добу у Львові, можна отримати масу переваг.
По-перше, це неймовірно зручно. Квартира, вона і є квартира. Тут можна почувати себе як вдома - затишок, комфорт і ніякої охорони із суворим обличчям та прийомних із зайвими запитаннями на кшталт ви до Кого?
Плюс до цього необов'язково знімати житло на кілька днів, можна зняти квартиру подобово і навіть на одну добу. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 841 | Дата: 12.12.2011

Формування бізнесу по здачі квартири подобово Львів

Формування бізнесу по здачі квартири подобово Львів проходить істотно посилено, у порівнянні з відкриттям новітніх готелів різного ступеня комфортності. Щорічно відбувається все більше суперництво, адже квартири під здачу стає приблизно на сотню більше з кожним наступним роком. Крім того, що подобова оренда квартир для приїжджих до Львова стає більшою перевагою, збільшується і ступінь сервісу, що надається орендарям.
Вас можуть не просто доставити в квартиру подобово, але і до того ж створять всі зручності та умови для комфортного перебування такі як, харчування (безумовно, за домовленістю), до того ж забезпечать свіжими журналами (газетами, листівками). Акуратні квартири і чиста постільна білизна додатково не оплачується, надана послуга у всіх уже входить у вартість оренди квартири подобово. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 696 | Дата: 12.12.2011

Зняти квартиру подобово Львів в два кліки

Зняти квартиру подобово Львів в два кліки мишкою
Оренда подобово Львів на перший погляд здається простим, немов двічі по два, справою. Цей сегмент ринку послуг став відомий широкому загалу людей, тому нам здається, що ніяких підводних каменів бути не може. Але як же помиляємося ми! І підтвердженням цих слів є сотні людей, які постраждали від шахрайства саме у цій сфері діяльності. Чому так відбувається? Та тому що наш народ залишається любителем, пардон, «халяви», а це означає, що в компанію, яка як професіонал допоможе зняти квартиру подобово Львів, ми не підемо, тому що нам здається, що це дорого, зате ми довіримося сумнівним «приватникам», які «по-дешевке» нададуть куточок в одному із Львівських будинків. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 628 | Дата: 12.12.2011

Де недорого зупинитись у Львові на добу?

Не всім пощастило народитись в історичному серці України або в безпосередній близькості від нього. Тому ось уже не одне десятиліття потік туристів з нашої країни і з-за кордону відвідує Львів з метою ознайомитися з його історичними та культурними пам'ятками. Самим основним питанням перед поїздкою є «де зупинитись у Львові?». Дійсно, вибір досить великий. Можна поселитися в готелі, яких велика кількість і різної цінової категорії. Але також можна скористатися порівняно новою послугою оренда житла подобово у Львові. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 1255 | Дата: 30.11.2011

Квартири подобово у Львові стає нормою відрядників

Кілька років тому про затишну орендовану квартиру у Львові за доступною ціною можна було тільки мріяти. Тотальний дефіцит на готельні номери Львова, які, найчастіше, перебували «в броні», доводили гостей міста Лева просто до відчаю. Побачити місто хотіли багато, але питання з розміщенням охолоджував їх запал. Звичайно, альтернативою готелям були квартири похмурого вигляду і сумнівного санітарного стану, що здаються не самими привітними людьми. Але, не бачачи іншого виходу з положення, доводилося погоджуватися і на цей варіант. Сьогодні квартири у Львові подобово пропонують органіації, що спеціалізуються в даній сфері. Можна розраховувати на високий рівень надання послуг, а також, на доступну вартість. Одним словом, оренда квартир подобово Львів стає нормою сучасного життя. Туристи і відрядники, студенти і сім'ї з дітьми - зовсім різні соціальні верстви населення користуються даною послугою. Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 696 | Дата: 29.11.2011

Квартиранты не позволят собственникам поднимать цены

Если будут настаивать на заключении письменного договора аренды с собственником жилья во Львове.
 "Ves Lviv" попытался разобраться в плюсах и минусах письменного договора для арендарей жилья во Львове.

Читать дальше »
Аренда жилья посуточно и длительно | Просмотров: 657 | Дата: 27.10.2011

1-6 7-12 ... 43-48 49-54 55-60 61-66 67-72 ... 103-108 109-114