This version of the page http://mk.biznesoblast.com/mk/3673/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-21. The original page over time could change.
Взимку зростає ймовірність травмувань внаслідок ожеледиці - Миколаїв Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Поиск работы в Николаеве
Php разработчик
Секретарь руководителя
Тур агент
Руководитель кружка
Программист php
работа Одесса конструктор


Интернет реклама УБС

Взимку зростає ймовірність травмувань внаслідок ожеледиці

28.12.2013

У зв’язку з цим пропонуємо вам кілька порад стосовно того, як не завдати шкоди власному здоров’ю.


У зимовий період лікарі надають допомогу тисячам громадян, які постраждали на льоду. Найчастіше трапляються струси, вивихи, переломи, розтяги та розриви м’язових тканин. Тому тим, хто піклується про своє здоров’я стануть у нагоді такі поради: ідучи по вулиці обходьте металеві кришки люків, не тримайте руки в кишенях (це збільшує можливість отримання важких травм, особливо переломів), ступайте на всю підошву – поспіх збільшує небезпеку посковзнутися, людям похилого віку у слизькі дні краще взагалі не виходити з будинку, але, якщо змусила потреба, не соромтеся взяти палицю з гумовим наконечником або шипом, не прогулюйтесь по краю проїжджої частини дороги та не перебігайте дорогу.

Будьте уважними та обережними!

kirovograd.net

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".