This version of the page http://hh.ua/article/14093 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-21. The original page over time could change.
Найкращі вакансії для айтішників
  • Работа в Украине
  • RU
    RU
    • EN

Найкращі вакансії для айтішників

Сфера інформаційних технологій розвивається швидше за інші. Для того, щоб із повним правом вважатись професіоналом своєї справи, програмістам необхідно володіти непересічним інтелектом і гнучкістю мислення. Навіть професійне свято IT-спеціалістів вибрали невипадково. Це 256-й день у році (тобто 2 у восьмому ступені), що означає кількість значень, які можна виразити з допомогою восьмирозрядного байта. Дослідницький центр Міжнародного кадрового порталу hh.ua уклав добірку найбільш привабливих і високооплачуваних вакансій за останній місяць, які могли би зацікавити айтішників.

У 2012 році сфера інформаційних технологій займала другу позицію за кількістю вакансій, опублікованих на Міжнародному кадровому порталі hh.ua, що складало 15% від усіх пропозицій. При цьому на одне місце претендував усього лише один айтішник, а середня зарплата для програмістів знаходилась на рівні 15000 грн. Тож нема нічого дивного в тому, що роботодавці вишукують усе більш вигадливі шляхи, намагаючись зацікавити IT-спеціалістів нематеріальними факторами, такими як: вільний або гнучкий графік, хороший офіс і його вдале розташування, індивідуальні плани розвитку кар’єри і навіть курси англійської мови. Про це свідчать результати проведеного раніше дослідження.

Наприклад, компанія-розробник Web-аналітики з допомогою рекрутингової компанії підшукує Senior Python Developer (Team Lead / Architect) на зарплату від 20000 до 36000 грн. Щоб отримати цю посаду, кандидат із досвідом розробки програмного забезпечення не менше п’яти років повинен бути далеко не новачком у розробці Web-проектів, знати й розуміти архітектуру, а також вміти працювати з Python, Django и NoSQL. А ось суттєвим плюсом стане досвід роботи з API соціальних мереж і наявність сертифікатів. У свою чергу, роботодавець гарантує повну зайнятість з гнучким графіком роботи.

У міжнародну компанію, що розробила такі ігри, як «Кульки: Піратська Сага» і «Ферма 2012», потрібенSenior/ Middle PHP Developer з досвідом роботи 3-6 років. Пропонована зарплата складає від 20000 до 24000 грн. Для того щоб успішно пройти співбесіду, кандидат повинен розуміти, що таке OOP і MVC, вміти професійно працювати з MySQL, jQuery и PHP, розбиратись у HTML + CSS + JS и AJAX, вміти користуватися Smarty и Quicky Twig, а також відрізняти Apache от nginx. Роботодавець, у свою чергу, обіцяє відмінні умови роботи, інноваційні проекти і безкоштовні уроки англійської мови. Але це далеко не всі «смаколики»: у компанії є своє кафе для співробітників, кімната відпочинку, тренажери, своя футбольна команда, і, що досить важливо, своя парковка. Більше за те, компанія шукає також іPHP-програміста/Веб-розробника на зарплату від 16000 до 28000 грн. і програміста Python (Java) зі ставкою від 20000 до 32000 грн.

Рекрутингова компанія, яка займається пошуком професіоналів, підбирає для Sony Pictures Technologies експертів по розробці Web-інтерфейсів ( Rock Star Front-end Developer). Пропонована зарплата складає від 24000 до 48000 грн. Майбутньому доведеться створювати високоякісні інтуїтивні інтерфейси для Web-орієнтованих засобів обробки відео (Safari + Chrome). Що знадобиться претенденту на цю посаду для успішного проходження співбесіди? У першу чергу, у кандидата, який володіє на високому рівні англійською мовою і досвідом роботи з Web-технологіями не менше 5 років, повинні бути глибокі знання особливостей схожих проектів: від архітектури Web-процесів до супровідної документації, — а також досвід управління командою. По-друге, обов’язковий високорозвинений художній смак. По-третє, знадобиться і досвід роботи з SQL і базами даних.

А ось у компанію, що спеціалізується на розробці онлайн-ігор (браузерних MMORPG) потрібен талановийSenior Java Developer з досвідом роботи з Java/OOP від 3 років на зарплату від 28000 до 36000 грн. Працювати майбутньому співробітнику доведеться над проектом у жанрі MOBA з елементами RPG. Роботодавець спокушає айтішників масою цікавих задач, роботою у творчій команді професіоналів і можливістю повної реалізації.

Крім того, користуються популярністю і художники. Компанія-розробник онлайн-ігор шукає ведучого художника для роботи над новим проектом, браузерною МОBA грою. Кандидату знадобиться вміння швидко і якісно малювати від руки і на планшеті, а також впевнене володіння графічними 2D пакетами і 3D Max/Maya. Роботодавець спокушає роботою над перспективними проектами в затишному офісі з тренажерами, тенісним столом і настільним футболом.

Інформація отримана з бази даних вакансій Міжнародного кадрового порталу hh.ua в Україні в липні-серпні 2013 року.


Результаты предыдущих исследований










Tweet

Інформація для ЗМІ та представників компаній

Шановні журналісти, для того, щоб отримати нові дослідження або коментарі чи уточнення до вже опублікованих, звертайтеся до менеджера зі зв’язків зі ЗМІ HeadHunter Україна Наталії Маціпури, написавши їй на адресу n.matsipura@hh.ua, або зателефонувавши за тел. 8 (044) 230-87-39 (вн.6318).


Представників компаній з питань проведення досліджень чи опитувань на замовлення просимо звертатися до департаменту продажів sales@hh.ua Тел. 80 (44) 230 87 398.


Компанія HeadHunter аналізує найбільшу базу резюме і вакансій у російськомовному Інтернеті, яка оновлюється щосекунди – це резюме понад 7 мільйонів фахівців із 8 різних країн Північної і Східної Європи. Ми проводимо опитування як по всій базі, так і для майже 400-тисячної аудиторії економічно активного населення України.





Понравилась статья? Расскажите о ней друзьям:




Tweet



Код для вставки в блог