Русский English Головна
Allianz Україна

Страхування вантажів

Для будь-якого вантажоперевезення існує ймовірність матеріальних збитків через пошкодження, загибель або втрату вантажу. При цьому компанія досить часто ризикує не лише грошима, але й репутацією надійного бізнес-партнера. Страхування є найефективнішим інструментом фінансового захисту компанії і гарантією виконання ваших зобов'язань перед контрагентами за будь-яких обставин.

В Allianz Україна ви можете застрахувати як окреме, так і постійні перевезення. Окрім вартості безпосередньо вантажу, страховий захист може покривати всі документально підтверджені витрати, необхідні для здійснення перевезення (мито, витрати на фрахт, збройний супровід, одержання необхідних дозволів тощо).

У відповідності до потреб і бюджету вашої компанії, договір страхування може бути укладений на умовах:

1. "З відповідальністю за всі ризики" - максимально повне покриття.

2. "З обмеженою відповідальністю".

3. "Мінімальне покриття".

4. "Мінімальне покриття" з додатковим покриттям за ризиком "Крадіжка".

У разі необхідності, до страхового покриття можуть бути включені додаткові ризики..

Скористайтеся перевагами страхування в Allianz:
  1. Стабільність і надійність, забезпечені об'ємом страхових резервів компанії, перестраховим захистом, унікальним досвідом і професіоналізмом співробітників.
  2. Ємність договорів облігаторного перестрахування вантажів, укладених з одним із лідерів міжнародного перестрахового ринку Allianz SE, складає 7,5 млн дол. США при перевезеннях водним транспортом та 2,25 млн дол. США при перевезеннях іншими видами транспорту.
  3. Рейтинги фінансової стійкості Allianz - АА за версією Standard and Poor's та Аа3 за версією Moody's.
  4. Оперативність при узгодженні умов та укладанні договору страхування.
  5. Допомога в оцінці ступеню ризику та у виборі страхових програм, які максимально задовольнять індивідуальні потреби кожного клієнта.
  6. Гнучка система тарифів і знижок, з урахуванням особливостей діяльності клієнта та інших чинників, що мають істотне значення для визначення ступеню ризику.
Залишити відгук
Напишіть мені
Зателефонуйте мені
Право клієнта

Повідомити про
страховий випадок

Страхування майна
або авто:

0 800 500 727
+380 44 459 00 51

Електронна адреса
для документів
doc@allianz.ua

© Allianz 2013. Всі права захищено.
Наверх

Каско страхування Калькулятор страхування автомобіля (КАСКО) Автоцивілка вартість (калькулятор) Медичне страхування Страхування майна Страхування вантажів