This version of the page http://zp.biznesoblast.com/zp/3602/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-17. The original page over time could change.
У Запоріжжі на концерт приїдуть зірки української та російської естради - Запоріжжя Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Трудоустройство в Запорожье
Php programmer
Программист c#
Помощник бухгалтера
Менеджер по продажам транспорта
Junior php developer
робота менеджером на фармацевтической компании в киеве


Интернет реклама УБС

У Запоріжжі на концерт приїдуть зірки української та російської естради

19.04.2013

У Запорізькій області триває підготовка до всеукраїнського концерту «Весна на Зарічній вулиці», який відбудеться 28 квітня на каскаді фонтанів «Райдуга». У заході візьмуть участь українські та російські зірки, в тому числі - «золотий голос України» Софія Ротару.


«Концерту такого масштабу в Запоріжжі ще не було, до нас приїдуть не лише жителі регіону, а й гості з усієї країни. Загалом ми очікуємо приїзд чотирьох тисяч осіб », - зазначив заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Пелих.

18 квітня почалися роботи з монтажу сцени, поки там працює близько 150 фахівців телеканалу «Інтер». Для комфорту глядачів буде встановлено три великі екрани, завдяки яким кожен зможе спостерігати, що відбувається на сцені. Також біля сцени буде встановлена ​​спеціальна криту ложу з місцями для сидіння, куди будуть запрошені ветерани і герої праці.

Планується, що в концерті візьмуть участь відомі зірки з України та Росії, серед них - Софія Ротару, Таїсія Повалій, Олександр Пономарьов, Тіна Кароль, Марічка Яремчук, Арсен Мірзоян, Лев Лещенко, Наталія Корольова група «Авіатор» та інші.

«В організації концерту візьмуть участь близько 200 волонтерів. Вони будуть зустрічати гостей, допоможуть їм розташуватися на площі, вказувати, де можна залишити транспорт. Крім того, вони будуть поширювати серед людей флаєри з повною інформацією про захід та розташування всіх об’єктів заходи, починаючи від місць загального користування та місцезнаходження бригад «швидкої допомоги», і закінчуючи місцями зупинки громадського транспорту », - повідомив Юрій Пелих.


повідомляє zp.comments.ua/

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".