This version of the page http://mk.biznesoblast.com/mk/3524/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-17. The original page over time could change.
У Ленінському районі троє жінок, представившись працівниками банку, заволоділи грошима 80-річної бабусі - Миколаїв Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА



Интернет реклама УБС

У Ленінському районі троє жінок, представившись працівниками банку, заволоділи грошима 80-річної бабусі

06.03.2013

У Ленінському районі м. Миколаєва троє жінок, представившись працівниками банку, заволоділи грошима 80-річної жінки, повідомляє

mediainfo.mk.ua

 


Пенсіонерка звернулася в Ленінський райвідділ міліції і повідомила, що вдень на вулиці до неї підійшли незнайомі жінки і представилися працівниками банку. Вони повідомили старенькій, що на всі грошові кошти, які є у неї вдома, буде нарахована 20% доплата. Зрадівши, жінка пішла додому і винесла шахрайкам 4 300 гривень.

 

Взявши гроші і наказавши бабусі чекати, жінки сіли в автомобіль, за кермом якого сидів чоловік, і швидко виїхали. Тільки тоді пенсіонерка зрозуміла, що повірила незнайомим людям, які з такою легкістю її обдурили. Жінка звернулася із заявою в міліцію і вже на наступний день автомобіль, на якому пересувалися зловмисниці, був зупинений співробітниками ДАІ. Шахрайки виявилися мешканки Черкаської області, які приїхали в м. Миколаїв, за їх словами, у справах. Побачивши на вулиці літню жінку, вони вирішили увійшли до неї в довіру і таким чином поправити своє матеріальне становище. Однак уникнути відповідальності за свої дії їм не вдалося.

 

Як уточнили в ДСО ММУ УМВС України в Миколаївській області, слідчим відділенням Ленінського райвідділу міліції розпочате кримінальне провадження за ст. 190 КК України (шахрайство). Санкція якої передбачає покарання від штрафу до позбавлення волі на строк до 3 років.

Повідомляє mediainfo.mk.ua

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".