This version of the page http://www.pohlyad.com/news/n/33234 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-16. The original page over time could change.
Господь прощає і Президент прощає, – Москаль 
Новий Погляд, інтернет-видання
За ідею талісмана EuroBasket 2015 можна отримати 16 тисяч гривень. Куди надсилати ідеї?•  Регіонали так приймали бюджет, що лоби собі порозбивали•  За бюджет голосували руками. А голоси порахували за 10 секунд•  Екс-зек, накинувшись на бабусю з ножицями, відібрав у неї… 23 гривні•  У Львові спростили перелік документів для орендарів нежитлових приміщень•  Регіонали прийняли бюджет без обговорення•  Сало вщент розкритикував чиновників освіти: мало садків, нема інтернету, неякісне харчування•  Депутати прийняли бюджет. Дефіцит виріс до 70 мільярдів•  На Львівщині жінка пішла до подруги і забула про дворічного сина у готелі•  «Батяня, нас тоже стопанули», – тітушки потроху перебираються на Євромайдан•  
24.12.2013   15:47

Господь прощає і Президент прощає, – Москаль

Усі кримінальні провадження, які на сьогодні відкриті, повинні бути закрити органами внутрішніх справ і прокуратурою на підставі Закону про так звану амністію учасників протесту, який вже підписав Президент України. Про це у коментарі УНН повідомив народний депутат від «Батьківщини» Геннадій Москаль.

Також він зауважив, що опозиціонери не проти заведення адміністративних впроваджень проти порушників громадського порядку на мітингу.

«Ми ж не виступаємо проти притягнення осіб до адміністративної відповідальності. Після бою руками ніхто не махає. І усі кримінальні провадження, які на сьогодні відкриті повинні бути органами внутрішніх справ і прокуратурою закрити на підставі даного Закону. І якщо десь були якісь нерівності, нічого страшного — Господь прощає і Президент прощає», – наголосив нардеп.

Крім того, за словами Геннадія Москаля, з урахуванням того, що під дію закону підпадають учасники минулих подій, починаючи із 24 листопада, а вже можуть не підпадати ті, хто сьогодні продовжує блокувати приміщення, опозиція готова буде зробити ще один такий самій Закон про амністію учасників протесту.

Нагадаємо, вчора Президент Віктор Янукович підписав Закон «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування і покарання у зв’язку з подіями, що мали місце під час проведення мирних зібрань».

За цей закон проголосували 339 народних депутатів із 404, зареєстрованих у сесійній залі. Законом «Про усунення негативних наслідків та недопущення переслідування та покарання осіб з приводу подій, які мали місце під час проведення мирних зібрань» передбачається, що учасники акцій протестів та масових заходів визнаються такими, що не мають судимості.

Документ розробили народні депутати від «Батьківщини» Павло Петренко, «УДАРУ» - Валерій Карпунцов, «Свободи» — Олег Махніцький та ПР — Юрій Мірошниченко і Нестор Шуфрич. Ним передбачається звільнити від відповідальності осіб, які були учасниками акцій протесту та масових заходів щодо їхніх дій і рішень у період з 21 листопада 2013 року і до дня набрання чинності цим законом.

Всі кримінальні провадження та провадження щодо вчинення адміністративних правопорушень відкриті з приводу визначених вище подій підлягають закриттю. Крім того, нові кримінальні провадження та провадження щодо вчинення адміністративних порушень не можуть бути відкриті з приводу подій, визначених ст. 1 цього закону. Також особи притягнуті до кримінальної відповідальності, відповідальності за адміністративні правопорушення з приводу подій визначених ст. 1 цього закону підлягають звільненню від відповідальності та визнаються такими, що не мають судимості, відповідальності за адміністративні правопорушення. Уповноваженим органам передбачається прийняти рішення, що випливають з цього закону, протягом 10 днів з дня набрання чинності цим законом.

Як відомо, в Києві та інших містах України тривають акції громадських активістів та опозиції під загальною назвою Євромайдан, котрі були спровоковані рішенням уряду про призупинення євроінтеграції від 21 листопада.

Станом на ранок 30 листопада на Євромайдані в Києві відбулися сутички між представниками правоохоронних органів, зокрема спецпідрозділу «Беркут» з учасниками протестів, які на той момент поступово розходилися. В результаті було побито багато учасників Євромайдану, серед яких велика кількість студентів. 

RedTram

Клички у 90-тих займалися рекетом?

Ось що видав ПриватБанк

Фаріон очолить міністерство

Кузьмін засвітив шокуючі факти увязнення Тимошенко, Луценко і Кучми