This version of the page http://lg.biznesoblast.com/lg/3571/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-16. The original page over time could change.
У 2013 році на молодіжне кредитування Луганщини виділено понад 20,5 млн. грн. державного фінансування - Луганськ Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Трудоустройство в Луганске
Менеджер по продажам мебели
Кладовщик
Провизор фармацевт
Главный экономист
Web программист
работа гувернантка Харьков


Интернет реклама УБС

У 2013 році на молодіжне кредитування Луганщини виділено понад 20,5 млн. грн. державного фінансування

29.03.2013

Спільно вирішувати "квартирне питання" для молоді відтепер будуть обласна молодіжна рада, федерація профспілок області та її молодіжна рада, а також регіональне відділення Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву.


Сьогодні вони підписали відповідну угоду, передає прес-служба Луганської обласної ради.
"Головна мета - підвищення інформованості молодих людей про програми, які націлені на те, щоб допомогти їм отримати житло, про умови і можливості, які вони надають", - розповів депутат Луганської облради, керівник обласної молодіжної ради Олег Акімов. - "Будемо інформувати через всі структури, які підписали угоду".
У поточному році на програми молодіжного кредитування з державного бюджету нашому регіону виділено понад 20,5 мільйона гривень. З обласного бюджету - ще три з гаком мільйони. І, як обіцяв у ході недавньої зустрічі з представникам молодіжних громадських організацій голова обласної Ради Валерій Голенко, протягом року в залежності від ходу виконання обласного бюджету відповідні обласні програми будуть отримувати додаткове фінансування.
До слова сказати, за час роботи в Луганській області Держфонду сприяння молодіжному житловому будівництву кредити на житло в ньому отримали 1605 сімей, з яких майже півтори тисячі вже в’їхали у власні квартири.
Ще один спосіб отримати власне житло для молодих - створення молодіжних житлово-будівельних кооперативів. Перший такий вже організовують у нас в Алчевську.

повідомляє www.eastkorr.ne

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".