This version of the page http://www.factor.ua/structure/afaudit/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-16. The original page over time could change.
Аудиторська фірма «Фактор-Аудит» - ФАКТОР
УКР
РУС
ENG
Підприємства
Видавничий будинок «Фактор»
Видавництво «Пелікан»
Аудиторська фірма «Фактор-Аудит»
Послуги
Друкарня «Фактор-Друк»
Служба передплати і кур’єрської доставки «Фактор-Преса»
Торговельний центр «Фактор»
Освітній центр «Фактор»
Нові напрямки бізнесу
Робота у корпорації

Аудиторська фірма «Фактор-Аудит»


  • Послуги аудиторської фірми «Фактор-Аудит»

Аудиторська фірма «Фактор-Аудит» - одна з найбільших аудиторських фірм України, що надає професійні аудиторські послуги міжнародного класу.
АФ «Фактор-Аудит» акредитована при Аудиторській палаті України (Свідоцтво № 0305 від 26.01.2001 р), в 2010 р. успішно пройшла зовнішню перевірку впровадженої системи контролю якості аудиторських послуг, проведену Аудиторською палатою України (Рішення АПУ № 220/4.1 від 23.09.2010 р. ).

У 2002 р. нами було створено Дочірнє підприємство «Консалтинговий центр «Фактор», що спеціалізується на наданні оперативних консультацій суб'єктам господарської діяльності по всій території Україні.

Разом ми надаємо послуги з аудиту фінансової звітності (П(С)БО, IFRS, GAAP); бухгалтерського та податкового консалтингу; бухгалтерського, податкового та юридичного супроводу компаній з національним та іноземним капіталом.

Організація роботи та форми взаємовідносин з Клієнтом різноманітні і будуються з урахуванням його потреб: від усного консультування до підготовки детальних письмових звітів, від реєстрації підприємств до захисту його інтересів в контролюючих органах і суді.

Наш колектив - це згуртована команда професіоналів з великим досвідом і глибокими знаннями, що дозволяє надавати Клієнтам якісні послуги в області аудиту та консалтингу, а також своєчасно забезпечувати ефективну комплексну юридичну підтримку.

Перевага наших юристів - податкова спеціалізація, що дозволяє при вирішенні будь-якого юридичного питання враховувати можливі податкові наслідки і забезпечувати оптимальні результати, необхідні Клієнту.

Командна робота наших аудиторів, податкових консультантів і юристів забезпечує ефективне рішення складних проблем на основі глибокого знання українського законодавства.

Суворе дотримання фахівцями нашої аудиторської фірми Кодексу етики і Міжнародних стандартів аудиту гарантує конфіденційність і професіоналізм.
У 2003 р. спільно з концерном Rodl & Partner.GmbH (Німеччина), що працює в сфері аудиту і консалтингу по всьому світу близько 30 років, ми створили аудиторську фірму «Рьодль-Аудит», яка обслуговує клієнтів з урахуванням специфіки стандартів бухгалтерського обліку країни клієнта, що також дозволяє нам тісно співпрацювати з іноземними інвесторами, надаючи їм можливість оцінювати роботу українських підприємств за загальноприйнятими міжнародними стандартами.




Сайти корпорації «Фактор»:

Сьогодні у корпорації успішно працюють понад 1500 фахівців кількох десятків професій.

Видавництво «Пелікан» – дипломант міжнародних книжкових виставок, неодноразовий переможець конкурсів «Форум видавців» та «Книжковий дивосвіт України».
Copyright © 2004–2014 ООО НПП «Фактор».
Створено у Screen Interactive
Головний офіс:
Україна, 61002, м. Харків,
вул. Сумська, 106-а.

Тел./факс: (057) 719-41-09
E-mail: pr@factor.ua
Зворотний зв’язок
Всі контакти
Copyright © 2004–2014 Адреса: Україна, 61002, м. Харків,вул. Сумська, 106-а.
Тел./факс: (057) 719-41-09