This version of the page http://dp.biznesoblast.com/dp/3643/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-16. The original page over time could change.
Путівки в пришкільні табори Дніпропетровська батьки оплатять лише на 50% - Дніпропетровськ Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Поиск вакансий в Днепропетровске
Секретарь ресепшионист
Сварщик сантехник
Гипсокартонщик
Офтальмолог
Электромонтажник
вакансия программист Delphi Днепропетровск


Интернет реклама УБС

Путівки в пришкільні табори Дніпропетровська батьки оплатять лише на 50%

15.05.2013

Путівки в пришкільні табори Дніпропетровська батьки оплатять лише на 50%


«Вартість харчування у пришкільному таборі складе від 25 до 31 грн вартість путівки визначається відповідною сумою, яка виділяється на харчування дитини. 50% вартості такої путівки, яка зумовлює харчування, оплачує бюджет і 50% доведеться заплатити батькам. Найдешевше харчування школярам обійдеться у Самарському районі, найдорожче в АНД районі. З бюджету гроші вже виділені, укладаються договори », - зазначила Олена Лозенко.
Крім того, в Дніпропетровську проживає 1776 дітей, позбавлених батьківського піклування (з них 131 дитина проживає у дитячому будинку). За словами заступника мера, в бюджеті міста також передбачено кошти на оздоровлення дітей цієї категорії.
У 2013 році за кошти міського бюджету передбачено оздоровлення 187 обдарованих дітей. Також Дніпропетровськ вперше отримав субвенцію з обласного бюджету в сумі 679 тис. грн на оздоровлення зазначеної категорії дітей.


повідомляє most-dnepr.info/

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".