This version of the page http://dp.biznesoblast.com/dp/3631/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-16. The original page over time could change.
У Дніпропетровську пройде акція до Дня матері та сім’ї - Дніпропетровськ Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Трудоустройство в Днепропетровске
Сисадмин
Программист с++
Менеджер по продажам стройматериалов
Офисный водитель
Архитектор
работа Запорожье массажист


Интернет реклама УБС

У Дніпропетровську пройде акція до Дня матері та сім’ї

08.05.2013

У суботу, 11 травня, о 15:00, в Молодіжному парку (житловий масив Червоний Камінь) пройде святкова акція для дніпропетровський сімей на честь Дня матері та сім’ї, повідомляють з Дніпропетровського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Для сімей з дітьми запланована конкурсна розважальна програма з цікавими іграми, естафетами та конкурсами, малюнками на асфальті та фотографіями на пам’ять.
Для всіх сімейних пар буде встановлена ​​«Арка любові», де чоловік з дружиною зможуть відновити обітниці вірності і знову сказати «Я люблю Тебе!».


повідомляє dp.ric.ua/

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".