This version of the page http://betv.com.ua/dvorniki/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-16. The original page over time could change.
BeTV » Дворники

online трансляции

Дворники

Двірники: творчі посиденьки щочетверга
жива музика, живе спілкування, живий ефір

online, Дворники

Двірники: творчі посиденьки. передача 5

21 червня в 20:00
дивіться у прямому ефірі

Двірники: творчі посиденьки. Передача 5
AtmAsfera, «Фолькнеры», GoDoPaTa

Арт-рок, етно-альтернатива, транс-фолк, world-musiс плюс гарячі африканські ритми і казка-містерія. Затишних посиденьок у подільському дворику не обіцяємо: цього разу на «Двірниках» — музиканти, яким самим не сидиться на місці. Жару дадуть велобродяги «Фолькнери», атмасферний тиск підвищать транс-мандрівники AtmAsfera, додадуть градусів хлопці зі школи африканських барабанів GoDoPaTa, а казкар Сашко Лірник втягне всіх у своє дійство. Дивіться онлайн, задавайте питання за телефоном (095) 1282836 в прямому ефірі та вигравайте за кращий з них 2 квитки на фестиваль «Трипільське коло».

«Двірники»: квартирники у дворі — жива музика, живе спілкування, живий ефір, спільний проект каналу BeTV та фестивалю «Трипільське коло».Представляємо хедлайнерів і учасників фесту.
Приєднуйтеся до трансляції о 20:00

online, Дворники, Новости

Двірники: творчі посиденьки. передача 4

14 червня в 20:00
дивіться у прямому ефірі

Двірники: творчі посиденьки
жива музика, живе спілкування, живий ефір

Чи можна змішати фолк і ска, запальну балканщину і розслаблений ямайський реггі, що спільного у кельтської арфи і нашої кобзи, як поєднуються українські мелодії та шотландські ритми? Про взаємодію та взаємопроникнення різних культур, про традиції та запозичення будемо говорити з Вадимом Краснооким (Mad Heads), музикантами проекту DеРуни (групи «Звучі Дочі» і «Рун»), кобзарем Тарасом Силенко, танцівницями школи кельтских танців «Лугнасад».
Програма «Двірники»  - квартирники у дворі — представляє хедлайнерів фестивалю «Трипільське коло». Буде багато живої музики, спілкування і, звичайно, спільний джем-сейшн, а на ніч — за традицією, казочка від Сашка Лірника.
Дивіться наші попередні програмі на сайті betv або на ютубі та приєднуйтесь до прямої трансляції щочетверга о 20:00

online, Дворники

Двірники: творчі посиденьки. передача 3

7 червня о 20:00
дивіться у прямому ефірі

Двірники: творчі посиденьки. передача 3
жива музика, живе спілкування, живий ефір.

«Двірники» — в гостях у Гостинного двору, або Від нашого двору — вашому.

Козацький рок від групи Kozak System, вірмено-український джаз від проекту «Крунк», запальне шоу від театру вогню «Strobos» і танці від Guedra Tribal Dance, казочка на ніч від Сашка Лірника, а також спільний сейшн, спілкування і, звичайно ж, дух фестивалю «Трипільське коло» — на третій передачі «Двірники». На цей раз з нашого подільського дворика ми вибираємося у Гостинний двір, щоб підтримати культурні проекти та створення арт-простору на його території.
«Двірники» — спільний проект каналу BeTV та фестивалю «Трипільське коло» — новий формат музичної передачі, продовження традиції старих добрих квартирників, але тільки під відкритим небом і в прямому ефірі. Живе спілкування та жива музика, а для тих, хто дивиться нас онлайн, — можливість познайомитися з хедлайнерами фесту, задати свої питання на сайті та отримати в подарунок квитки на фестиваль.

дивіться також трансляцію на сайті наших партнерів «Наш Киев»

 

Дворники

джем-сейшн на «Дворниках»

Драйвовый джем-сейшн от Серго Чантурии, Олеся Журавчака, Сусанны Карпенко («Божичи), Ярослава Каминского (диджериду), Александра Максима («Там-Там») на передаче «Дворники» (квартирники во дворе) в прямом эфире на канале BeTV.

Живая музыка, живое общение, живой эфир

online, Дворники

Двірники: творчі посиденьки. передача 2

31 травня о 20:00
дивіться у прямому ефірі

Двірники: творчі посиденьки
Жива музика, живе спілкування, живий ефір

Діджеріду та електрогітара, автентичний спів і хіп-хоп, стародавні мелодії та міські ритми, архаїка і сучасність… Гості другої передачі «Двірники» — музиканти різножанрові: рок-гітарист Серго Чантурія, шоумен Сашко Положинський («Тартак»), співачка Сусанна Карпенко («Божичі»), музиканти Ярослав Камінський (школа етноінструментів «Дзень») та Олександр Максим (школа етнобарабанів «Там-там»). Буде багато живої музики, цікавого спілкування, імпровізацій і експериментів. Ну а на маленьких і великих дітей чекає казочка на ніч від чарівного Сашка Лірника.
«Двірники» — спільний проект каналу BeTV та фестивалю «Трипільське коло. Парад стихій» —  новий формат музичної передачі, творчі посиденьки, продовження традиції старих добрих квартирників, але тільки під відкритим небом, в подільському дворі. Для тих же, хто дивиться нашу передачу онлайн, це можливість познайомитися з учасниками «Трипільського кола», поставити їм свої запитання і навіть отримати у подарунок квитки на фестиваль (умови буде оголошено у прямому ефірі).

online, Дворники

Двірники: творчі посиденьки. Випуск 1.

24 травня, 20:00
дивіться у прямому ефірі

Двірники: творчі посиденьки щочетверга
жива музика, живе спілкування, живий ефір

«Двірники» — квартирники у дворі, новий формат музичної передачі та спілкування. Спільний проект каналу BeTV та фестивалю «Трипільське коло 2012. Парад Стихій» — це спроба вийти за межі традиційних квартирників і відчути подих природи в урбаністичному просторі. У цей четвер на вас чекають розмови про етніку, міфи, казки і, звичайно ж, багато музики. Гості передачі: співачка Ілларія, музикант Роман Гриньків, казкар Сашко Лірник. Ведучий Олесь Журавчак

Приєднуйтесь до онлайн-трансляції о 20:00

      популярное

    • 8676 просмотров ГОГОЛЬFEST: прямая трансляция
    • 8505 просмотров Лекції Відкритого університету Майдану. 12 грудня
    • 7792 просмотров Прямая трансляция концерта фрик-кабаре Dakh Daughters Band
    • 6891 просмотров «Приціл» із Сергієм Рахманіним: суспільно-політичне ток-шоу. Вип. 1: Тимошенко. Жертва чи кат?
    • 6698 просмотров Презентация нового канала «hromadske.tv»
    • 6416 просмотров Зустріч з Френсісом Фукуямою
    • 5330 просмотров «Приціл» із Сергієм Рахманіним: суспільно-політичне ток-шоу. Вип. 3: «Чи є життя після Євромайдану?»
    • 5088 просмотров Онлайн трансляция мастер-класса Павла Ракова «На самом деле я умная, но живу как дура»