This version of the page http://zp.biznesoblast.com/page11/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-15. The original page over time could change.
Запоріжжя Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Вакансии в Запорожье
Корреспондент
Продажи техники
Массажистка
Водитель
Дальнобойщик
ищу работу специалиста по ценным бумагам в Донецке


Интернет реклама УБС

НОВИНИ

У Запорізькій області у ДТП потрапили троє міліціонерів

08.02.2013

У Бердянську внаслідок зіткнення Chevrolet з патрульним автомобілем ВАЗ постраждали троє міліціонерів.

коментувати)

У мера Мелітополя фальшивий диплом

08.02.2013

Меру Мелітополя пред’явлено підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст. 358 ККУ, тобто використання підроблених документів, а саме диплома про вищу освіту.

коментувати)

Убивча байдужість

07.02.2013

Посеред райцентру Чернігівка Запорізької області авто збило пішохода.

коментувати)

Тривають пошуки 2 рибалок

07.02.2013

7 лютого о 10:23 до служби порятунку надійшло повідомлення, що на р. Дніпро в районі плавнів с. Біленьке Запорізького району 6 лютого о 20:00 пішли на рибалку та до теперішнього часу не повернулись батько з сином.

коментувати)

Запорізькій області виділено субвенцію з держбюджету на капремонт систем централізованого водопостачання та водовідведення

07.02.2013

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Віктор Ємельяненко провів нараду щодо розподілу субвенції з Державного бюджету України, виділеної на капітальний ремонт систем централізованого водопостачання та водовідведення.

коментувати)

У Мелітополі затримали кавказця, що пограбував та порізав 22-річну дівчину

07.02.2013

У Мелітополі кавказець побив і пограбував 22-річну дівчину. На даний момент зловмисник затриманий. Про це повідомили у ГУМВС України в Запорізькій області.

коментувати)

У Запоріжжі молода жінка випала з вікна 9-го поверху

07.02.2013

У Хортицькому районі Запоріжжя, по вулиці Маршала Чуйкова, молода жінка випала з вікна технічного поверху 9-поверхового будинку.

коментувати)

У Запоріжжі невідомі обстріляли будинок, де живе місцевий підприємець

06.02.2013

Вчора в обідній час у Запоріжжі невідомі обстріляли будинок, де живе бізнесмен, що займається нерухомістю. Про це повідомляє прес-служба ГУ МВС у Запорізької області.

коментувати)

Фірма депутата Партії регіонів отримала 22 мільйони на будівництво, розпочате без тендеру

06.02.2013

За результатами тендеру, 25 січня 2013 року товариство з обмеженою відповідальністю «Приазовський Райагробуд» уклало угоду з Приазовським національним природним парком Мінекології та природних ресурсів України на будівництво каналу, що поєднуватиме Молочний лиман та Азовське море. Сума угоди складає 21,7 млн. грн.

коментувати)

Соціальна акція «Подаруй своє серце дитині»

06.02.2013

9 лютого Запорізький обласний осередок Всеукраїнської громадської організації «Європейська молодь України» буде проводити соціальну акцію «Подаруй своє серце дитині» у Кебаб Пабі «Сытый волк» (що знаходиться за адресою вул. Героїв Сталінграду 4а (зуп транспорту Трампарк).

коментувати)

Перший етап реконструкції обласної філармонії – на фінішній прямій

06.02.2013

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко провів виїзну нараду на об’єкті реконструкції обласної філармонії. У нараді взяли участь головний архітектор проекту Віктор Лукашев, керівник генпідрядної організації ТОВ «Корнер-Сервіс» Валерій Прозапас, представники обласної та міської влади.

коментувати)

Запорізький автозавод відновив роботу після місячної перерви

06.02.2013

Запорізький автомобілебудівний завод відновив виробництво автомобілів. Про повідомили у прес-службі підприємства.

коментувати)

Американський джазмен Рей Браун дав високу оцінку майстерності запорізьких студентів

06.02.2013

Відомий американський джазмен Рей Браун-молодший відмітив високий рівень підготовки початкуючих джазменів - студентів Запорізького державного музичного училища імені Платона Майбороди.

коментувати)

9 і 10 лютого відбудеться міжнародна виставка-фестиваль "Освіта за кордоном - UIEF 2013"

05.02.2013

9 лютого 2013 року в Києві і 10 лютого у Запоріжжі відбудеться міжнародна виставка-фестиваль "Освіта за кордоном – UIEF 2013". Фестиваль пройде за підтримки міжнародних і українських студентських організацій.

коментувати)

Пряма телефонна лінія "Державна служба"

05.02.2013

05 лютого 2013 року відбулась пряма телефонна лінія «Державна служба», яку провели працівники Управління.

коментувати)

На Запоріжжі через несправну електрику згоріли матір з сином

05.02.2013

На Запоріжжі у пожежі загинули дві людини: матір та син. Про це повідомили у прес-службі МНС у Запорізькій області Пожежа сталася сьогодні, 5 лютого о 04:14 в одному із приватних будинків по вул. Садовій у селі Константинівка.

коментувати)

Створення сучасної та ефективної системи екстреної медичної допомоги в регіоні на особистому контролі Олександра Пеклушенка

05.02.2013

Голова облдержадміністрації Олександр Пеклушенко відвідав з робочою поїздкою комунальну установу «Запорізька станція екстреної (швидкої) медичної допомоги».

коментувати)

Для державних реєстраторів дозвільних центрів проведуть навчальний семінар

05.02.2013

В облдержадміністрації відбулося засідання робочої групи проектної ініціативи «Покращення дозвільних послуг на території Запорізької області», яке провів заступник голови ОДА Петро Гончарук.

коментувати)

У запорізькому СІЗО помер лідер великого злочинного угруповання

05.02.2013

У Запорізькому СІЗО помер Олександр Середін, відомий як лідер "банди лисих", якому інкримінують організацію вбивства співвласника запорізького ресторану "Рыбацкий стан".

коментувати)

Запорізьким джамперам заборонили кидатися з мостів

04.02.2013

Міська влада Запоріжжя заборонила стрибати з мостів. Рішення ухвалили після стрибків джамперів на новорічні свята з 42-метрового мосту.

коментувати)

1...111213


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".