This version of the page http://pon.org.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-15. The original page over time could change.
Профспілка працівників освіти і науки України
 
 
 

Спеціальні тарифи для викладачів, вчителів, студентів та учнів
 
«    Січень 2014    »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 

Головна

Співчуття з приводу тяжкої втрати
Сьогодні, 10:07
    Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України висловлює глибоке співчуття рідним, близьким з приводу тяжкої втрати – Євгенія Даниловича Нікітюка.
    На 69-му році життя перестало битися серце професіонала, невтомного трудівника профспілкового руху – колишнього заступника Голови Профспілки, члена ЦК Профспілки, патріота освіти.
Категорія: Новини Детальніше
 
Зміни в законодавстві про захист персональних даних
Вчора, 14:54
    З 1 січня 2014 року набули чинності зміни до законодавчих актів щодо захисту персональних даних. Відповідні зміни внесено до Закону України «Про захист персональних даних» та Кодексу України про адміністративні правопорушення.
    Відтепер функції контролю за дотриманням законодавства про захист персональних даних передано Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини.
Категорія: Правовий захист, Новини законодавства Детальніше
 
Щодо надання додаткових відпусток працівникам університету
Вчора, 10:16
    На запити з місць щодо надання додаткових відпусток працівникам університету відповідно до положень колективного договору Управління соціально-економічного захисту апарату ЦК Профспілки повідомляє наступне.
    Закон України «Про колективні договори і угоди», Кодекс законів про працю України дають право Сторонам брати зобов’язання як на основі чинного законодавства, так і передбачати додаткові порівняно із нормами законів, постанов наказів, інших законодавчих актів гарантії, соціально-побутові пільги з метою узгодження інтересів сторін.
Категорія: Соціально-економічний захист, Робочий час, Відпустки Детальніше
 
Показники середньої зарплати, які застосовуються при обчисленні пенсії
13 січня 2014
    Показник середньої заробітної плати (доходу) в середньому на одну застраховану особу за 2012 рік, який застосовується при обчисленні пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», становить 2752,95 гривень.
    Відповідно до ст. 40 Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування», пенсії обчислюються із застосуванням середньої заробітної плати (доходу) в середньому на одну застраховану особу в Україні, з якої сплачено страхові внески, за три календарні роки, що передують року звернення за призначенням пенсії.
Категорія: Соціально-економічний захист, Гарантії та пільги, Пенсійне забезпечення Детальніше
 
Українці святкують Щедрий вечір та Старий Новий рік
13 січня 2014
    Напередодні Старого Нового року (31 грудня за старим стилем, 13 січня за новим) або святого Василя Великого (14 січня), український народ визначає Маланку, або Щедрий вечір.
    Під час Щедрої вечері накривають багатий стіл (щедрий вечір), де переважають м'ясні страви. Вдруге протягом зимових Святок готують кутю.
Категорія: Новини Детальніше
 
Щодо застосування Типових штатних нормативів позашкільних навчальних закладів
10 січня 2014
    У зв’язку із запитами від спілчан щодо застосування Типових штатних нормативів позашкільних навчальних закладів Управління соціально-економічного захисту апарату ЦК Профспілки працівників освіти і науки України надає роз’яснення.
Категорія: Соціально-економічний захист, Робочий час Детальніше
 
Затверджено показник середньої зарплати за жовтень 2013 року
10 січня 2014
    Затверджено показник середньої заробітної плати (доходу) в середньому на одну застраховану особу у сумі 2996 гривень 56 копійок.
    Цей показник буде застосовуватися при визначенні коефіцієнта заробітної плати за жовтень 2013 року при призначенні пенсій відповідно до Закону України «Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування».
Категорія: Новини, Гарантії та пільги Детальніше
 
Круглий стіл «Українська освіта 2013: підсумки і прогнози»
9 січня 2014
    9 січня 2014 року у прес-центрі Українського національного інформаційного агентства Укрінформ відбулося засідання «круглого столу» на тему: «Українська освіта 2013: підсумки та прогнози».
    У заході взяли участь Лілія Гриневич – голова Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти, Станіслав Ніколаєнко – голова «Громадської організації освітян і науковців України», Ігор Лікарчук – директор неурядової організації «Центр тестових технологій і моніторингу якості освіти», Павло Полянський – голова правління ГО «Центр освітнього моніторингу», Ірина Бекешкіна – директор фонду «Демократичні ініціативи ім. Ілька Кучеріва», Єгор Стадний – експерт ГО «Центр дослідження суспільства», Георгій Касьянов – директор освітніх програм Фонду «Відродження».
Категорія: Новини Детальніше
 
Профспілка наполягає на дотриманні трудових прав освітян у проекті бюджету на 2014 рік
9 січня 2014
    Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України звернувся до народних депутатів України з приводу забезпечення трудових прав та гарантій працівникам галузі при затвердженні Закону України «Про Державний бюджет України на 2014 рік».
    Так, у листі сказано, що проектом Держбюджету на 2014 рік, розробленим Кабінетом Міністрів України, не передбачається підвищення розміру посадового окладу працівника 1 тарифного розряду ЄТС з 1 січня 2014 року та пропонується його розмір на рівні 852 гривні.
Категорія: Новини, Звернення, заяви, виступи керівників ЦК Детальніше
 
Постатейні пропозиції до проекту Держбюджету-2014
9 січня 2014
    Освітянська складова бюджету з повною аргументацією була вміщена до постатейних профспілкових пропозицій та зауважень Федерації профспілок України до проекту Державного бюджету України на 2014 рік.
    Фахівці Федерації у результаті опрацювання вказаного проекту за розробкою та наполяганням ЦК Профспілки працівників освіти і науки України додали до документу питання посилення його соціальної складової, зокрема, й щодо розміру посадового окладу працівника І тарифного розряду ЄТС.
Категорія: Новини, Офіційні документи та повідомлення Детальніше
 

 
Ініціатива Інтернаціоналу Освіти

Профспілка наполягає на дотриманні трудових прав освітян у проекті бюджету на 2014 рік
Постатейні пропозиції до проекту Держбюджету-2014
Комітет з питань соцполітики та праці дав відповідь на лист ЦК Профспілки
Освітяни і медики наполягають на збереженні гарантій у Держбюджеті на 2014 рік
Державний бюджет України на 2014 рік: забезпечення трудових прав освітян

 
 
 
 





Погода
Погода у Києві

волог.:

тиск:

вітер:

 
       Профспілка працівників освіти і науки України © 2009-2013