This version of the page http://od.biznesoblast.com/od/3537/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-15. The original page over time could change.
Нерозділене кохання штовхнуло молодика на злочин - Одеса Бізнес-область
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Трудоустройство в Одессе
Зоотехник
Химик-аналитик
Врач стоматолог
Javascript разработчик
Оператор пк
вакансия ветеринарный врач киев


Интернет реклама УБС

Нерозділене кохання штовхнуло молодика на злочин

26.02.2013

Іллічівські правоохоронці «по гарячих слідах» затримали молодика, який через відмову коханої відновити стосунки ледь не вбив ні в чому не повинного парубка.


Днями до чергової частини Іллічівського міськвідділу, що на Одещині, надійшло повідомлення з приймального відділення міської басейнової лікарні на водному транспорті про те, що з ножовими пораненнями доставлено 26-річного місцевого жителя.

Слідчо-оперативна група міськвідділу негайно виїхала за місцем проживання потерпілого. Провівши ряд заходів правоохоронцям вдалося з’ясувати всі обставини події і незабаром встановити та затримати підозрюваного. Ним виявився одноліток потерпілого, який раніше вже був тричі судимий за крадіжки і пограбування. З місць позбавлення волі він звільнився влітку минулого року.

Правоохоронці в ході слідчих дій з’ясували, що хлопець, який опинився в лікарні з ножовими пораненнями, потрапив зловмисникові, як говориться, «під гарячу руку». А конфлікт власне стався між затриманим і його знайомим через дівчину, яка спочатку зустрічалася з одним, а потім віддала перевагу іншому. Колишній кавалер, напередодні зустрівши дівчину на вулиці, намагався переконати її відновити стосунки. Нинішній обранець дівчини, дізнавшись про залицяння колишнього, вирішив розібратися. Проте мирній розмові не судилося відбутися. Розпочалася сварка, в яку втрутився товариш нинішнього «Ромео» та розборонив суперників.

Начебто конфлікт був вичерпаний, хлопці розійшлися в різні сторони. Проте, колишній обранець виявився більш вразливим та вирішив з’ясувати стосунки по-чоловічому. Прихопивши із собою ножа він пішов до суперника додому. Господаря вдома не виявилося, тож він вирішив зірвати зло на його товариші, який перебував у квартирі суперника, спричинивши багаточисленні удари ножем.

У відношенні горе-коханця відкрито кримінальне провадження за ознаками складу злочину, передбаченого стт.15, 115 КК України - замах на вбивство, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Наразі затриманому обрано запобіжний захід - утримання під вартою.

За матеріалами  Іллічівського МВ ГУМВС України в Одеській області

Розповісти

назад

Коментарі

Будь ласка, не пишіть повідомлення, що містять образливі і нецензурні вислови, заклики до міжрелігійної, міжнаціональної та міжрасової ворожнечі. Такі коментарі будуть видалені.

система комментування CACKLE
Погода, Новости, загрузка...

НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".