This version of the page http://gurt.org.ua/vacancies/18824/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-14. The original page over time could change.
Терміново шукаємо волонтера для участі у довготривалому волонтерському проекті в Польщі .: Ресурсний центр ГУРТ

Терміново шукаємо волонтера для участі у довготривалому волонтерському проекті в Польщі

Фонд громади Приірпіння (Україна) та Європейський Форум Молоді  (Польща)  терміново шукають волонтера для проекту  у польському місті  Bystrzyca Klodzka – з 1 вересня 2013 до 28 лютого 2014.

Європейська волонтерська служба (ЄВС) – це чудова можливість для молоді допомагаючи іншим, провести від 2 до 12 місяців з користю в одній із країн Європейського Союзу, вивчити іноземну мову, дізнатися про культуру європейської країни, навчитися багатьом цікавим речам та розширити свій кругозір. Ця програма допомагає професійному та особистісному росту молодої людини. Більше про програму.

Участь у програмі є безкоштовною. Програма покриває проживання, перебування волонтера під час проекту, волонтер забезпечується мовними курсами, страхуванням, а також отримує кишенькові гроші. 90 % проїзду також покриваються програмою.

Діяльність волонтера полягатиме у проведенні різноманітних молодіжних заходів. Детальніше за посиланням.

Вимоги до кандидатів:

  • молодь від 18 до 30 років,
  • відкритість, комунікативність, бажання подорожувати,
  • можливий попередній досвід роботи з дітьми і молоддю,
  • знання англійської та/або польської мови.

Термін подачі мотиваційного листа та резюме є обмеженим. Вам потрібно надіслати зазначені документи якнайраніше на електронну адресу irpin.community@gmail.com .

Контактна особа – Анастасія Попсуй, 096 0596 726.

Контакти

  • Анастасія Попсуй 096 0596 726
  • 29.07.2013    Анастасія Попсуй
611
Чи вважаєте цей матеріал корисним? + Так 0  - Нi  

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi