This version of the page http://www.dem-alliance.org/oseredki/vinnicka-oblast.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-14. The original page over time could change.
Вінницька область
Eng
Укр
Вхід                  

Роби те, до чого народжений, будь справедливий і миролюбний громадянин, і досить із тебе

Григорій Сковорода
Вінницька область
Вінничани зустріли весну в чистому місті. Прибирали спільно [ФОТО] Вінничани вийшли прибирати місто в рамках акції «Зробимо Україну чистою». Вінницька Молодь Демократичного Альянсу не залишилась осторонь, адже як казав Ілля Ільф: “Не потрібно боротися за чистоту, потрібно підмітати!”.
23.04.2013
Надія Лінчук: якщо молодь залишиться такою ж активною - наша країна розквітне «Якщо молодь, з котрою ми познайомились, залишиться такою ж активною не лише на навчаннях і зможе активізувати не лише себе, а й своє оточення - наша країна стане не просто краще, вона розквітне!» - зазначила голова вінницької Молоді ДемАльянсу Надія Лінчук.
18.04.2013
Вінниця: Злі віруси подолано! Естафету регіональних осередків акції "Епідемія доброти" підхопили й вінницькі активісти Молоді Демократичного Альянсу.
20.02.2013
Вінницька Молодь ДемАльянсу запустила Upgrade В останні дні січня Вінницький осередок ВМГО “Молодь Демократичного Альянсу” провів звітно-виборчу конференцію - підведено підсумки діяльності за минулий рік та озвучено плани на 2013-й.
01.02.2013
Вінничани з Молоді ДемАльянсу вчили дебатувати студентів Вінницька команда Молоді Демократичного Альянсу стала учасником безпрецедентної події не лише для Тернополя, але й для всієї України – проекту «Студентська доба».
23.10.2012
Для дітей з любов'ю: насичені вихідні у Вінниці Вінницький обласний осередок Молоді Демократичного Альянсу активно та творчо працював цих вихідних.
25.06.2012
Звітно-вибоча конференція Вінницького обласного осередку У Вінниці відбулась значима подія: Звітно-виборча конференція Вінницького обласного осередку Всеукраїнської молодіжної громадської організації Демократичний Альянс.
07.12.2011
ВІДАВІ: У Вінниці розпочав свою роботу Адвокаційний клуб Установче засідання відвідало 25 громадсько-активних Вінничан, які займаються суспільно-корисною діяльністю у різних сферах.
11.04.2011
ВІДАВІ:Молодь Вінниці шукала скарби Івана Богуна Козацький квест у Вінниці
01.04.2011
ВІДАВІ: Екологічний фестиваль у Вінницькій області! Запрошуємо до участі в екологічних обласних конкурсах: «Я віддаю свій голос на захист природи» та «Свіжий вітер».
31.03.2011
1234...9
Контакти

Вінницька обласна організація політичної партії "Демократичний Альянс"

   vn'at'dem-alliance.org

Інформація про команду

Голова - Матохнюк Роман 

 roman89.da'at'gmail.com

       

Вінницький обласний осередок ВМГО  "Молодь Демократичного Альянсу"

   vn'at'dem-alliance.org

Інформація про команду та діяльність

Голова - Лінчук Надія  

 nadia16linchuk'at'gmail.com