This version of the page http://www.dem-alliance.org/oseredki/poltavska-oblast.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-14. The original page over time could change.
Полтавська область
Eng
Укр
Вхід                  

Я волію, щоб мене пам'ятали по тим справам, які я зробив для інших, а не по тих справах, що інші зробили заради мене.

Томас Джефферсон
Полтавська область
Демальянс: битва під Полтавою продовжується Під стінами Полтавської облдержадміністрації ДемАльянс знову вимагав відновлення законності у селі Соколова Балка, і знову від губернатора Полтавської області Олександра Удовіченка.
09.07.2012
Знайомтесь -- новий склад Полтавського осередку «Молоді Демократичного Альянсу» Нещодавно у Полтаві відбулася звітно-виборча конференція Полтавського осередку "Молодь Демократичного Альянсу ". Про плани на майбутнє з нами поділилася новообрана голова організації Інна Пахомова.
25.01.2012
У Полтавському обласному таборі «Еколог» відбувся показ фільмів У Полтавському обласному дитячо-юнацькому оздоровчому таборі "Еколог" днями відбувся показ екологічних фільмів. На заході були присутні понад 100 дітей 3-11 класів з інтернатів регіону. Зокрема, були представлені Полтавський, Кременчуцький, Гребінківський, та Лохвицький райони.
12.01.2012
Миколай збирає подарунки у Полтаві Полтавський осередок «Демократичного альянсу» спільно з Радою студентів і аспірантів Полтавського університету економіки і торгівлі на базі супермаркету «КО-КО»(ТЦ «Метрополітен») до Дня Святого Миколая організовує благодійну акцію по збору солодощів для вихованців Новосанжарського дитячого будинку для дітей з обмеженими фізичними можливостями. Рада студентів і аспірантів Полтавського університету економіки і торгівлі уже не перший рік поспіль співпрацює з цим дитячим будинком, «Демократичний альянс» також вирішив долучитися до співпраці та допомогти влаштувати справжнє свято дітям.
13.12.2011
Полтавський осередок «Демократичного Альянсу» провів тренінг для студентів до Дня захисту прав людини До дня захисту прав людини полтавський осередок «Демократичного альянсу» 9 грудня розпочав низку тренінгів, присвячених даній тематиці
09.12.2011
Полтавський осередок «Демократичного альянсу» організував «Еко-фест» 8 грудня у Полтавській гімназії № 30 відбулося відкриття екологічного фестивалю.
08.12.2011
Регіонал з Полтавщини повернув частину привласненого ним майна сільській громаді Депутат райради від Партії Регіонів Володимир Замула, який привласнив та незаконно утримував понад 8 років приміщення сільради, дитсадок, сільський клуб, медичний пункт, пам’ятник Шевченку, водонапірні башти, 6 одноповерхових та один 16-квартирний будинки, повернув сільській громаді частину об’єктів.
01.12.2011
Регіонал з Полтавщини повернув частину привласненого ним майна сільській громаді Депутат райради від Партії Регіонів Володимир Замула, який привласнив та незаконно утримував понад 8 років приміщення сільради, дитсадок, сільський клуб, медичний пункт, пам’ятник Шевченку, водонапірні башти, 6 одноповерхових та один 16-квартирний будинки, повернув сільській громаді частину об’єктів.
30.11.2011
ДЕМОКРАТИЧНИЙ АЛЬЯНС ВЗЯВ «НА ПРИЦІЛ» ПОЛТАВСЬКОГО ВИСОКОПОСАДОВЦЯ Заступник полтавського губернатора Валерій Пархоменко отримав «чорну мітку» від Демократичного Альянсу. Відтепер його діяльність стане об’єктом постійного і прискіпливого громадського контролю. Дії чиновника, що міститимуть ознаки корупції, невідкладно оприлюднюватимуться та доводитимуться до правоохоронних органів.
18.11.2011
Депутати Партії Регіонів наймають піар-агенції для прикриття злочинних дій 14 листопада під стінами офісу Партії регіонів та Адміністрації Президента активісти Демократичного Альянсу спільно з жителями села Соколова Балка прийшли, як і було домовлено два тижні, на «стрілку». Але ні з офісу регіоналів, ні з Адміністрації Президента до активістів ніхто так і не вийшов. Більш того: під офісом Партії регіонів активістів не підпускали до входу в будівлю, оточивши колом беркутівців.
15.11.2011
1234
Контакти

Полтавська обласна організація політичної партії "Демократичний Альянс"

  

Інформація про команду

Голова - Земляна Ірина   

 irynazemlyana'at'gmail.com

       

Полтавський обласний осередок ВМГО  "Молодь Демократичного Альянсу"

  

Інформація про команду та діяльність

Голова Пахомова Інна   

 inpakhomova'at'gmail.com