This version of the page http://ukc.gov.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-09. The original page over time could change.
Урядовий контактний центр
9 січня 2014 р.

Урядова телефонна
«гаряча лінія»
0-800-507-309

Урядова телефонна «гаряча лінія» (Національна система опрацювання звернень до органів виконавчої влади) –  телефонний центр спілкування Уряду з громадянами, що дозволяє їм оперативно отримувати інформацію від органів виконавчої влади. Усі дзвінки приймають фахівці Урядового контактного центру та надсилають їх відповідним органам виконавчої влади відповідно до компетенції, які розглядають звернення та надають відповіді заявникам.

Номер телефону урядової «гарячої лінії»:
0-800-507-309

(дзвінки зі стаціонарних телефонів у межах України безкоштовні)
Для громадян України, які перебувають за кордоном:
+38 044 284 19 15
(оплата за тарифами оператора зв'язку країни перебування)

Урядова телефонна "гаряча лінія" працює крім
святкових днів та неділі за наступним графіком:
понеділок-п'ятниця з 8 до 21 години,
субота - з 8 до 19 години.

На базі Урядового контактного центру також запроваджено спеціалізовані «гарячі лінії»:

- з питань корупційних діянь в центральних і місцевих органах виконавчої влади, державних і комунальних установах;

- «Діалог з малим бізнесом» - з метою оперативного розгляду скарг на протиправні дії посадових осіб органів виконавчої влади;

- з питань забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків.

Будь ласка, звертайтесь за номером телефону 0-800-507-309 та через веб-сайт Урядового контактного центру www.ukc.gov.ua.

 

Про сайт

 Веб-сайт державної установи «Урядовий контактний центр» www.ukc.gov.ua дає можливість громадянам, підприємствам, установам та організаціям, фізичним особам — підприємцям, органам місцевого самоврядування надіслати звернення, а саме - пропозиції  (зауваження),  заяви  (клопотання)  і скарги до центральних органів виконавчої влади, а також до Ради міністрів Автономної Республіки Крим, обласних, Київської та Севастопольської міських державних адміністрацій.

Веб-сайт надає інформацію про роботу урядової телефонної «гарячої лінії» та діяльність Урядового контактного центру.

На веб-сайті розміщені інформаційно-довідкові матеріали, що містять адреси, номери телефонів, графіки роботи органів виконавчої влади, інформацію про порядок надання ними окремих послуг та інше.

Веб-сайт функціонує відповідно до чинного законодавства України.

Будь-яке використання матеріалів та інформації з веб-сайту Урядового контактного центру для подальшого розповсюдження, розміщення чи друкування дозволяється тільки з посиланням на джерело інформації.