This version of the page http://my.ukrtelecom.ua/ua/news/?pageID=3 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-09. The original page over time could change.
Мій Укртелеком :: Новини




Забули пароль?


Реєстрація

Статистика - просто

<Сторінка 3

1.

Вільний Wi-Fi від Укртелекому в закладах МакДональдз

2.

Продовжено строк безоплатного користування пакетом послуг "ОГО!+" у тестовому режимі

3.

Телефон плюс Інтернет за спеціальними тарифами

4.

Послуга «ОГО!» стає ще доступнішою для клієнтів!



1

Вільний Wi-Fi від Укртелекому в закладах МакДональдз

У рамках спільного проекту ВАТ «Укртелеком» забезпечив вільний доступ до Інтернет за технологію Wi-Fi у ресторанах МакДональдз. Відтепер у 54 закладах МакДональдз різних регіонів України користувачі ноутбуків або кишенькових персональних комп’ютерів (КПК) мають можливість користуватись безкоштовним доступом до Інтернет за технологію Wi-Fi від Укртелекому. Wi-Fi-доступ до Інтернет в МакДональдз стане у пригоді відвідувачам, які ведуть активний спосіб життя та цінують свій час.

Wi-Fi від Укртелекому в закладах МакДональдз це:

  • висока швидкість передачі даних;
  • простота з’єднання з Інтернет;
  • можливість пересуватися у межах Wi-Fi-зони, не перериваючи з’єднання.

Перебуваючи у зоні покриття, відвідувачі зможуть скористатися численними можливостями, які пропонує Інтернет, зокрема, працювати з електронною поштою, переглядати безліч потрібних сайтів, оперативно скачувати необхідну інформацію.

Довідкова інформація

ВАТ «Укртелеком» має найбільше Wi-Fi-покриття в Україні, яке налічує понад 1700 точок доступу. Скористатися послугою можна на вокзалах, в аеропортах, торгівельно-розважальних та виставкових центрах, у клубах, готелях, кафе, ресторанах та інших громадських місцях. Кількість Wi-Fi-зон постійно зростає. Актуальна інформація про місцезнаходження найближчої Wi-Fi-зони Укртелекому.

В Україні працює 68 МакДональдз у 19 містах України. В компанії працює біля 5000 працівників. Загальні інвестиції складають понад 100 мільйонів доларів США. В асортименті МакДональдз є страви з яловичини, свинини, риби, курячого м’яса, свіжих овочів, молочних продуктів, яєць, хлібобулочних виробів. Державна податкова адміністрація України називає ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд.» одним із найбільш сумлінних платників податків.


2

Продовжено строк безоплатного користування пакетом послуг "ОГО!+" у тестовому режимі

До уваги абонентів! Продовжено строк безоплатного користування пакетом послуг "ОГО!+" у тестовому режимі.

Докладніше


3

Телефон плюс Інтернет за спеціальними тарифами

До 31 грудня (включно) 2009 року одночасне встановлення телефону та підключення до Інтернет (послуга "ОГО!") за спеціальними привабливими тарифами.

Скористатись спеціальними тарифами можуть як фізичні, так і юридичні особи за умови: – наявності технічної можливості підключення до телекомунікаційної мережі ВАТ "Укртелеком" та до послуги "ОГО!" за адресою споживача:– укладання договору на користування послугою "ОГО!" не менш ніж на один рік.


4

Послуга «ОГО!» стає ще доступнішою для клієнтів!

В останні місяці кількість підключень до послуги "ОГО!" від Укртелекому (високошвидкісного доступу до Інтернет за технологією ADSL) постійно зростає. Щоб максимально задовольнити попит на послугу "ОГО!" та створити комфортні умови для клієнтів, ВАТ "Укртелеком" підписав партнерські угоди з ЗАТ "Діавест+" та ТОВ "НВП Агентство маркетингових досліджень AMІ". Тепер замовити послугу можна і у 80 фірмових комп’ютерних магазинах мереж "DiaWest Комп’ютерний світ" та "Нова електроніка", які працюють у різних містах України.

У магазинах кваліфіковані консультанти ознайомлять споживачів з технічними можливостями і тарифними планами “ОГО!” та допоможуть оформити заявку на підключення до послуги.



Всі права на розповсюдження інформації з сайту належать ПАТ "Укртелеком"
Політика конфіденційності ПАТ "Укртелеком"
ПАТ "Укртелеком"
Контакт-центр: 0-800-506-800
Довідка за телефоном: 1-76 (по Києву)
Поштова адреса: Україна, Київ-601, 01601, бульвар Т.Шевченка, 18