Русский English Головна
Allianz Україна

Автоцивілка (ОСЦПВ)

Поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ) забезпечує фінансовий захист учасників дорожнього руху і, згідно законодавства України, є обов’язковим для оформлення кожним автовласником. Якщо ви винні у ДТП, страхова компанія відшкодує збитки, спричинені автомобілям, здоров’ю або майну інших людей.

За полісом ОСЦПВ (автоцивілка) максимальні суми виплат становлять 50 000 грн за шкоду майну одного потерпілого і 100 000 грн за шкоду життю та здоров’ю кожного потерпілого.

Вартість ОСЦПВ залежить від типу автомобіля, його місця реєстрації, наявності пільг та інших параметрів. Дізнатись вартість автоцивілки для вашого автомобіля ви можете за цим посиланням.

Дбаючи про ваш комфорт, Allianz Україна здійснює виплати за страховими випадками, оформленими за допомогою Європротоколу.

Придбавши поліс ОСЦПВ у Allianz Україна, ви отримуєте надійного і перевіреного партнера, який піклується про ваш добробут.


Страхуєте автоцивільну відповідальність? Це правильно. А як щодо самого авто?
Розрахувати вартість
Залишити відгук
Напишіть мені
Зателефонуйте мені
Право клієнта

Повідомити про
страховий випадок

Страхування майна
або авто:

0 800 500 727
+380 44 459 00 51

Електронна адреса
для документів
doc@allianz.ua

© Allianz 2013. Всі права захищено.
Наверх

Каско страхування Калькулятор страхування автомобіля (КАСКО) Автоцивілка вартість (калькулятор) Медичне страхування Страхування майна Страхування вантажів