This version of the page http://www.octpib.info/FotoDays.aspx?idFotoDay=15909 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-04. The original page over time could change.
Острів Галичина : ФОТО НОВИНИ. UKRAINIAN Language gives you unique opportunity to learn very easily 12 SLAVIC LANGUAGES 19.3.2013

Дані за
Aнонси
Фото новини
Третій сектор
Школа Лідерства та Журналістики в Івано-Франківську
After EU project implementation local governments start to poison the stray dogs
«Дім Сірка»
Ще один ніби музей
Громадянський рух чи організація?
Вчителі будуть захищати свої права !
Західноукраїнський ресурсний центр з профілактики ВІЛ діє в Івано-Франківську
Авторські роботи
Андрій Микитин  (71)
Володимир Ференц  (66)
Володимир Павлів  (49)
Іван Бондарев  (37)
Наталія Храбатин  (34)
Віталій Колтовский  (24)
Богдан Пилипів   (18)
Людмила Ходоровська  (15)
Юрій Романюк  (15)
Остап Дроздов  (14)
Сергій Стефанко  (12)
Андрей Ганжа  (8)
Зіновій Бойчук  (8)
Максим Черкашин   (8)
Ольга Андріяшко  (7)
Руслан Коцаба   (7)
Ірина Макацарія-Дружук  (6)
Богдан Волошин  (4)
Таня Боярчук  (4)
Ірина Тимчишин  (2)
Володимир Канюс   (1)
Роксолана Юсипчук  (1)
Роман Паньків  (1)
Статті (ТОП 10)
Так кто же он, пан Тягнибок: еврей, полуеврей, антисемит или полуантисемит?
Священник УГКЦ о Михайло Клапків купив собі АУДІ А-5 за 550 000 гривень
Почему киевляне из столицы Украины перебираются в столицу Галичины ?
Тисмениця просить у Бога ... снігу
The Carpathians - the last unspoiled and undiscovered mountains of Europe
Will the Germans from GTZ help to unblock the main streets of the city Ivano-Frankivsk ?
Как сумели за 20 лет превратить город Ивано-Франковск в поселок городского типа
Януковича ждет печальный конец
Баба Ванга передбачила повернення України в оновлений СССР в 2013 році
Чому галицькі дівчата покидають монастирі ?
Звідки узялася назва Галіція і що вона означала ?
Україна нарешті має свого Жириновського та ЛДПР
Від виборів до виборів живуть священики Прикарпаття… дуже непогано
Чому Бог покарав москалів, що їхали на Тернопілля ?
Київський бізнес нахабно русифікує Галичину
Погода
Погода в Івано-Франківську

вологість:

тиск:

вітер:

вакансии мікробіолог киев
новости украины

ФОТО НОВИНИ

UKRAINIAN Language gives you unique opportunity to learn very easily 12 SLAVIC LANGUAGES

19.3.2013 Перейти на рубрику фото дня.
 
 

Ukrainian language is the key to all Slavic languages.


 
Foreigners prefer to learn Russian language and lose opportunity to take advantage of understanding all  Slavic languages.

Carpathians in Western Ukraine is actually the place where from all Slavic nations moved in East, West South and North directions.  This area could were called White Croatia and Red Russia in the past.

Many foreigners who are coming to Ukraine learn Ukrainian Language in Kiev. It's ridiculous because in Kiev as well as in Central, Eastern and South Ukraine people do not speak Ukrainian language. 

We announce the unique opportunity of new easy way of learning Ukrainian language in 12 lessons in one of the 3 the best cities of Ukraine – Ivano-Frankivsk.   After our educational course you can learn very easily any Slavic language by yourselves in couple of weeks.

Learn ONE UKRAINIAN LANGUAGE and receive opportunity to learn 12 SLAVIC LANGUAGE Russian, Polish, Rusyn, Slovak, Check,  Belarusian, Bulgarian, Croatian, Serbian, Slovenian, Macedonian and CHURCH SLAVONIC.

CALL +38- 098-220-79-48
        +38- 050-373-02-36


WRITE  stanislau-if@ukr.net

 
 
Double hero city@ International School of Foreign Languages


Признайся собі чесно - тобі завжди хотілося вивчити іноземну мову...


...aле у школі, у вузі чи на чергових курсах тобі навіяли думку, що ти не маєш дару до мов, не володієш доброю пам'яттю і взагалі: мови - це не твоє....

Однак внутрішній голос тобі підказує, що ти зможеш вивчити іноземну мову. І це - ПРАВДА.

Спробуй цілком нову методику вивчення іноземної мови - і ти переконаєшся, що вивчити мову може кожен, хто знає СЕКРЕТ поліглотів. Очевидно, що люди, які вивчили якусь мову, а часом навіть дві, три - нічим особливим від тебе не відрізняються... Проте, вони тобі не скажуть, як вони це зробили. І не тільки через заздрість, але просто він невміння пояснити феномен оволодіння іноземною мовою.

Від тепер в Івано-Франківську ти маєш унікальну НАГОДУ вивчити іноземну мову

АНГЛІЙСЬКУ, НІМЕЦЬКУ, ТУРЕЦЬКУ, ПОЛЬСЬКУ, чи ІСПАНСЬКУ за короткий курс - 12 уроків.

ВАРТІСТЬ: 25 грн за урок.

РІВЕНЬ знань: немає значення: від 0 і аж до університетського курсу

ДНІ навчання: ПН ВТ СР ЧТ ПТ СБ НД

ЧАС: зручний для вас час

ТРИВАЛІСТЬ: 2 години у день (мінімально), розрив між днями навчання не більше 4 днів

МІСЦЕ: тренінговий центр в центрі Івано-Франківська

ДОДАТКОВО і БЕЗКОШТОВНО: учбові матеріали тренінгу + сертифікат про закінчення курсу

тел. 098-220-79-48

Написати листа: stanislau-if@ukr.net

 

ЗАПИТАННЯ - ВІДПОВІДІ


- Так в чому ж секрет поліглотів ?

Запишіться до нас на навчання і дізнаєтеся. Ви ж напевне здогадуєтеся, що справжні поліглоти явно не у  вітчизняних школах досконало вивчають іноземні мови. При чому не тільки такі  "дитячі" мови як от  англійська чи іспанська, але навіть японську, китайську...



- Як таке може, щоб за 12 уроків вивчити іноземну мову, коли у школі 10 років учать і нічого не знають, навіть в інституті, а ви навчите за короткий час?
 
В школі та вузі вчать іноземну мову на виконання тої чи іншої державної програми для здачі державних екзаменів, заліків чи тестів. Школа не ставить завдання навчити вас говорити англійською мовою - інакше ви б навчилися говорити іноземною мовою після закінчення школи, так само як ви навчилися писати, читати та лічити.

Під час шкільного курсу дітей учать вимову Шекспіра, граматику давної Англії 19 сторіччя, етимологію германських та романських слів, а ще успішно вивчають назви кісток динозаврів (!!!) англійською мовою, які мало хто знає навіть по-українськи.

Відтак на першому курсі у вузі студент з першої пари з англійської мови починає вивчати "вічну" фразу: "What is your name ?".  Часом на цьому курс англійської мови закінчується.
 


- Чи можна після вашого курсу здавати тести ЗНО з англійської мови?
 
Даний курс не готує до тестів ЗНО, до екзаменів чи іспитів. Курс навчать Вас говорити, читати і писати по-англійськи. Хоча ми можемо запропонувати Вам додатково репетиторство з підготовки до тестів, однак відразу зауважимо, що навіть після успішної здачі тестів ви не будете говорити англійською мовою - ви отримаєте просто "бали" на тестуванні.

І ще одна особливість: один урок репетитора з анг. мови коштує в Івано-Франківську від 60 грн. Тим часом 1 урок нашого курсу вивчення англійської мови коштує значно дешевше.
 
- Скільки учнів займається у Вас у групі ?

У групі може бути від 1-го до 4 учасників. Зауважте, що навчання проводиться навіть для одного учня. Це робиться з метою врахування інтересів кожного учасника, щоб не переривати тривалість курсу. При цьому ціна уроку не змінюється.

Звичайно, веселіше вчитися в групі з кількох учасників. Тож запросіть до навчання своїх знайомих,друзів, колег по роботі. Шкода потім буде, що тільки Ви одна (чи один) спілкуватиметеся іноземною мовою у своєму оточенні.
 

- Як часто треба займатися на курсі - кожен день ? Чи можна брати уроки один раз в тиждень?
 
- Відвідувати курс 6 днів на тиждень немає потреби, але МОЖНА, коли треба терміново їхати за кордон. Можна вчитися через день, через два або навіть через три дні, і навіть через чотири. Тільки 5 днів розриву зірвуть програму навчання й доведеться починати все спочатку.

Отож, не можна вчитися раз на тиждень - це розрив курсу.

Крім того, ми запроваджуємо ще одну ПРАКТИКУ – якщо хтось щось не заcвоїв за заняття, наприклад 2-ге чи 3-тє заняття з англійської мови, то він може ПОВТОРНО прийти на цей самий урок з іншою групою БЕЗКОШТОВНО. Нічого нового він не почує, але від практикує все те, що з тих чи інших причин не встиг чи не зміг. Єдине зауваження: можна ходити на те саме заняття безкоштовно хоч десять разів, але при цьому учень не отримує підручних матеріалів, які видаються кожного заняття.


- Тобто для навчання треба пройти тільки 12 уроків ?

Так, 12 уроків курсу нашого курсу + по 1 годині кожного дня вашого індивідуального навчання по нашій програмі. Тобто, якщо ви закінчите курс за 6 днів, то вам треба буде працювати ще 4 дні індивідуально - тобто 10 днів. 

Якщо ви виберете систему відвідування через день, то 6Х2=12 днів курсу+ 4 дні індивідуальної роботи, загалом 16 днів. Якщо через три дні, то відповідно - (6Х3) + 4 = 22 дні. В разі коли ви відвідуєте заняття через чотири дні, то (6Х4) + 4 = 28 днів.

Можуть бути й інші формули. Все це ви зрозумієте уже на першому занятті.

 
- Я вже закінчував різні курси, і потім все забував через два три місяці. У Вас є продовження курсів, наступного рівня, ще, ще і так далі ?
 
Після нашого курсу ви на завжди будете мати у своєму активному запасі 1000 слів та мовних конструкцій для спілкування англійською мовою. Після навчання за методикою даного курсу ви їх НІКОЛИ НЕ ЗАБУДЕТЕ !!! Це майже не можливо, за включенням травми чи хвороби головного мозку.

Зауважимо, що 1000 слів вистачає людині для того, щоб вільно спілкуватися, писати та читати іноземною мовою БЕЗ СЛОВНИКА.

Якщо ви захочете дивитися фільми та телевізійні передачі іноземною мовою, ви зможете пройти у нас додатково курс з цією метою і розширити свій запас слів до 2 000. 

Якщо ви захочете викладати у школі чи вузі на іноземній мові, вам треба вивчити і мати в активному запасі 4 000 слів. Для цього наш курс передбачає додаткові інтерактивні навчання.
 


- Якщо я вже вивчав у школі англійську мову - то може мені треба менше уроків ?

Не має значення ваш рівень шкільних знань англійської чи будь-якої іншої мови. Все, чого ви навчилися в школі чи у вузі, й вам згодиться для даного курсу - це тільки знання ЛАТИНСЬКИХ ЛІТЕР (A B C D і так далі). І все.

Тому ви можете починати з повного НУЛЯ. Якщо ви у школі вивчали німецьку чи французьку мову, а зараз ви хочете вивчати англійську - ЖОДНИХ ПРОБЛЕМ !!!

Все що вам треба знати - це латинські літери.


- Чи можуть вчитися діти на вашому курсі ?
 
- Діти можуть вчитися від 13 років. Концепція курсу вимагає певних здібностей та індивідуальної самодисципліни, які притаманні дорослим людям.

Пропонуємо Вам спершу самим навчитися іноземної мови на нашому курсі, а потім ви зможете навчити ваших дітей за нашою методикою самостійно.

Зауважимо, що дітям наша медодика дається навіть легше й веселіше, проте для навчання дітей треба затратити більше часу та уваги.

У нас будуть курси і для дітей, але коштуватимуть вони на порядок дорожче і це не буде 12 уроків, але значно більше.




- Чи можна приводити з собою дітей дошкільного віку на тренінг ?
 
Тренінговий зал має обладнаний ігровий кучоток для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Якщо ваша дитина вміє терпеливо САМОСТІЙНО гратися іграшками та при цьому не відволікати Вас від навчання - можна брати з собою дітей.
 
- Чи треба платити всі гроші наперед за весь курс ?

Ні, не обов'язково. Можна платити ОКРЕМО ЗА КОЖНЕ ЗАНЯТТЯ. Це також перевага наших курсів, сокількі всі інші курси вимагають ВСІ гроші наперед. Нам не потрібна така схема, оскільки у нас не було ще випадку, щоб хтось покинув курси, хіба тільки припинив навчання через хворобу але відрядження.

Але це не перешкода, оскільки ТІЛЬКИ НАША МЕТОДА дає можливість вчитися у ліжку, чи навіть у дорозі. Тому нам не потрібно ЗАСТАВИ від учнів – ми і так знаємо: хто прийшов на перше заняття уже прийде й на друге, третє й так далі.
 

- А якщо мені мови зовсім не даються - це не моє - то що тоді ???

Це твердження хибне. Це стереотип, який вам нав'язали у школі чи вузі. Якщо ви не глухо-німий і проживаєте в місті Івано-Франківську - то ви вже вивчили як мінімум дві мови: Українську і Російську.

Єдина перешкода для вашого навчання на нашому курсі - це ваша ЛІНЬ !!!

А проблема тільки в одному – ви не знаєте технік та методик вивчення іноземної мови. Якщо вас не навчили плавати (не показали вам техніки дихання та рівноваги на воді) – то ви потонете. Так само й з вивченням іноземної мови: ви ніколи не говоритимете і не розумітимете іноземну мову, якщо не освоїте спеціальні техніки, які даються у нас на курсі.


- Якщо я відвідаю тільки три ваші заняття і вивчу вашу методику - то мені вже не треба буде більше платити вам гроші - я сам зможу далі вчитися. Яка вам тоді користь ?
 
Наша місія навчити вас іноземної мови. На жаль, ані за два,  ані за три заняття ви не зможете цього зробити - вам доведеться пройти курс 6 днів = 12 уроків.

Очевидно, що ми розраховуємо, що будуть такі люди як ви і захочуть перервати курс, тому ми організували його таким цікавим чином, що ви не захочете його покидати до останнього заняття.

Крім того, навички та матеріали будуть даватися послідовно на кожному подальшому уроці. На відміну від інших курсів ми не пропонуємо вам купити у нас підручник, чи диск. Учбові матеріали надаються без додаткової оплати, але кожного уроку окремо. Так що не хвилюйтеся: ми з вами вивчимо іноземну мову, і ви в цьому переконаєтеся. Як тільки ПРИЙДЕТЕ НА ПЕРШИЙ УРОК.


- Якщо я проживаю в іншому місті, чи можна навчатися заочно, або по скайпу?


Заочно у нас вчаться тільки у наших вітчизняних вузах. Тому таке навчання для нашого курсу - не можливе. Вам треба приїхати до Івано-Франківська, це до речі, одне з кращих міст України, яке відзначається найдешевшими цінами в Україні, і не тільки на наші курси іноземних мов.

Щодо скайпу - то на разі ми не готові до такої форми роботи. Швидше за все, такої практики ми застосовувати не будемо. Ми патріоти нашого міста і хочемо, щоб люди вивчали іноземну мову саме в Івано-Франківську. Приїхати до нас – немає жодної перепони для жодної людини у світі.




- Чому всі курси - дорогі, часом по 800 грн і більше, а ще книжки, DVD, а у вас так дешево ?

Якщо ви хочете заплатити більше - приведіть своїх друзів, родичів: вам буде цікавіше, а їм приємно. Заплатіть за них ! Зробіть їм подарунок !

Ви також можете допомогти в навчанні на нашому курсі  напів-сиротам, інвалідам. Заплатіть за них !


 
- Ви пишете, що вік може бути від 13-ти років до 60 і навіть далі... Це як виглядає: бабці будуть вчитися разом з учнями та студентами ?


Ми запрошуємо бажаючих на навчальні курси, а не на дискотеку. Тому стать і вік немає жодного значення. Більше того, навіть рівень мовної освітньої підготовки не робить жодної різниці.

Насправді такого ніколи не буває, щоб групи формувалися з якоїсь великою різницею між її учасниками. Це забезпечує велика кількість груп, зокрема з англійської мови. Крім того, у нас є люди, які відстають на 3-тому і 4- занятті і виключно через шкільну звичку ЗУБРИТИ, а не вчити. У нас це категорично не можна робити: ми вивчаємо мову на все життя. ЗУБРИТИ – ЗАБАРОНЕНО !!!

Цікаво, що особи пенсійного віку КРАЩЕ справляються ніж декотрі молоді люди, чи особи середнього віку. Це дивно, але пенсіонери у нас у групах лідерів.


- Для чого бабці в 60 років знати англійську мову ?

Для того, щоб її малоосвічені внуки могли колись похвалитися: "А моя бабця знала п'ять іноземних мов !!!"

Добавити в обране
Tweet

КОМЕНТАРІ

 
     добавити свої коментарі
ім'я:
текст коментаря:
сума: 5+3=

Відгуки мають бути максимально коректними та аргументованими.
 
Галичина поповнила список країн, які не святкують Новий рік 1 січня
Западная Украина слишком мала, чтобы сделать свою культуру доминирующей во всей стране - Херсон_news
Бандері й Шухевичу посмертно видадуть членський квиток всеукраїнського об’єднання - львівський журналіст
Велика Туреччина і Велика Україна. Новорічний тост: "За спільний кордон на Балканах та на Кавказі - Будьмо-гей !"
Українська діаспора Канади і США - це чмошніки, які ходять зимою в кєдах та люблять бухати на шару - народний депутат з Великої України
Наталья Юнникова
Loading...
Загрузка...
SELECTORNEWS
ReadMe.Ru
Погода, Новости, загрузка...
http://avtosale.ua/
RSS стрічка

Яндекс.Лєнта Google.Reader
Підписатись на розсилку новин
Велика Туреччина і Велика Україна. Новорічний тост: "За спільний кордон на Балканах та на Кавказі - Будьмо-гей !"

Svoboda's praise for Bandera could deepen the Ukrainian’s divisions

Галичина в новорічну ніч відмовляється від салату Олів’є

Розчленування України переноситься на рік

Чи готовий Донбас прийняти тисячі політичних емігрантів з Галичини ?

Галичани не розуміють, чому східняки не хочуть в ЄС

Новини на TVgid.ua
Загрузка...
Загрузка...
KINOafisha.ua - фільми, кінотеатри
Copyright © 2009-12, “NetLS”
При повному або частковому використанні матеріалів гіперпосилання на «Острів Галичина» обов'язкове.
Відповідальність за достовірність фактів, статистичних та інших відомостей несуть автори матеріалів.
Редакція сайту «Острів Галичина» може не розділяти точку зору авторів статей та відповідальності за зміст матеріалів не несе.