This version of the page http://www.prokovel.com/video-114.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-02. The original page over time could change.
Свою першу персональну виставку художник з Донецька Олександр Болотов презентує в Ковелі
Новини
Ковель
Відео
Корисне
Карта
Інформація
Пошук
 

 

 

 
 

Новини Ковеля
На Ковельщині виявили незаконну рубку 02-01-2014
На Волині в ДТП одна людина загинула, четверо - травмувалися 02-01-2014
Відео
Свою першу персональну виставку художник з Донецька Олександр Болотов презентує в Ковелі 19-11-2013
Ковельський «Апперкот» вдало стартував у Чемпіонаті України з міні-футболу. ВІДЕО 07-11-2013
Корисне
Народні рецепти від похмілля 23-12-2013
Мандарин - кращий фрукт для очищення печінки та схуднення 19-12-2013
Інформація
Електронна звітність-це насам перед зручно! 19-12-2013
Прокурори завітали в освітні заклади Маневиччини із профілактичними бесідами 05-12-2013
 

Свою першу персональну виставку художник з Донецька Олександр Болотов презентує в Ковелі

    І знову в Ковельському культурно-просвітницькому центрі мистецький аншлаг, в одному з його виставкових залів розгорнулася перша персональна виставка художника з Донецька Олександра Болотова – «Відтінки сірого». Автор зі своєї чималої різноманітної колекції робіт відібрав близько 40 полотен,  які найбільше притаманні назві виставки, і представив їх на суд вибагливих пошановувачів живопису.
    Розпочався вечір із поезії. Учасники літературно-мистецького товариства «Творчий світ» Інна Михайлова та Петро Андрійчук прочитали кілька власних творів, які надихнули прибулих на ліричні роздуми, а музика, котру виконувало тріо «Ассоль», створювало в залі неймовірну ауру таємничості та загадковості. З усім цим доречно поєднувалися, встановлені поряд, і елементи інсталяції: манекени чоловіка і жінки, які вечірньої дощової пори опинилися в сквері.
    Ініціювала показ картин майстра пензля зі східної України відомий громадський діяч Наталія Дуброва. Ковельчани вже дещо знайомі з творами живопису Олександра Болотова, адже він цьогоріч брав активну участь в одній з міських благодійних виставок, котру теж підготувала Наталія Дуброва.
    На жаль, автор картин не зміг бути присутнім на власному художньому вернісажі, тому кілька біографічних даних із життя і творчості Олександра Болотова  прибулі дізналися від ведучої. Зокрема, вона розповіла, що митець закінчив художнє училище в рідному Донецьку, нині працює в різних жанрах живопису, але найбільше полюбляє зображати пейзажі. В його представлених картинах гармонійно поєднуються дощ, туман чи сніг – все це - в сірих тонах і двоє закоханих – він і вона, які проходжуються просторими вуличками чи скверами Харкова, Львова, Донецька, Севастополя, Хмельницького, а може набережною Лондона чи Нью-Йорка.
    Скрізь, де б художник не побував, він бере з собою етюдник та фарби і створює картини. Людмила Валова зі Львова помітила на виставці рідні її серцю місця стародавнього міста Лева в осінньому тумані, також її зацікавленість викликали й інші роботи автора.
    Виставка такого стилю, жанру в Ковелі відбувається вперше. З цим погодилася й директор місцевої дитячої школи мистецтв імені Андроника Лазарчук Олена Цьомик. Вона теж поділитися враженнями від побаченого.
    І, дійсно, фантазія художника - невичерпне джерело фантазії для глядача. У роботах Олександра Болотова кожен бачить щось своє. Звісно, можна дати волю фантазії дивлячись на одну з найсвіжіших його картин «Червоні парасольки», однак лише ковельчани там угледять одну з центральних вулиць свого рідного міста. Безперечно, роботи художника з Донецька змушують нас якось по-новому поглянути на прості речі та предмети, побачити в них щось прекрасне, неповторне. Отож прийдіть і ви оглянути цікаву виставку і доторкнутися до високого художнього мистецтва Олександра Болотова.

19-11-2013
Повернутися назад
Галерея
 

Авто новини
Кабмін назвав автомобілі, за які не потрібно платити утилізаційний збір 31-12-2013
Введення утилізаційного збору не вплинуло на імпорт автівок в Україну,- Міндоходів 23-12-2013
Нерухомість
В Україні знизилися іпотечні ставки 19-12-2013
Как обманывают покупателей первичного жилья? 8 способов «развода» 30-11-2013
Фінанси
Податки і звітність в 2014 році. Найважливіші зміни 02-01-2014
5 шагов, которые помогут компании повысить продажи 23-12-2013
Наука та техніка
Microsoft випустив програму-конструктор для Windows-додатків 23-12-2013
Apple починає продажі комп’ютерів Mac Pro 19-12-2013
 
Погода
Погода в Ковелі

волог.:

тиск:

вітер:

Погода в Луцьку

волог.:

тиск:

вітер:

 

© 2009 — 2014 | ТЦК
Телевізійний Центр Ковель
Адреса: м.Ковель, вул. Незалежності, 73
Тел.(03352) 3-28-91, тел-факс 3-26-93
Електронна адреса: tck@kovel.tv
При використанні матеріалу гіперпосилання на сайт ПроКовель обов'язкове!