This version of the page http://pda.telekritika.ua/post/88299/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-01. The original page over time could change.
Пікет біля «Інтера» підтримав журналістів каналу в їх прагненні казати правду - ЗМІ - Телекритика
Контекст
Пікет біля «Інтера» підтримав журналістів каналу в їх прагненні казати правду - ЗМІ
19:49 07.12.2013

Кілька сотень учасників київського євромайдану пікетували офіс телеканалу «Інтер» на вулиці Дмитрівській, 30. Вони вимагали говорити правду про події довкола євромайдана і зрив євроінтеграції України, повідомляє «ЛІГАБізнесІнформ».

 

При цьому офіс каналу охороняли кілька десятків міліціонерів, а у дворах сусідніх будинків журналісти інформагенства побачили автобуси з силовиками.

 

 


 

 

На початку мітингу протестувальники вигукували «Ганьба!» і «Вимагаємо говорити правду!». Після цього до мітингувальників вийшла журналістка Ольга Червакова, яка розповіла, що кореспонденти «Інтера» подають виключно правдиву інформацію про події на Майдані, сплять по три години на добу і постійно чергують на Майдані Незалежності. Після цього риторика пікету змінилася, мітингувальники почали скандувати «Дякуємо!» і «Журналісти - молодці!».

 

Народний депутат Микола Катеринчук, який привів колону, подякував журналістам і повів пікетувальників на Майдан. При цьому він пообіцяв, що, якщо телеканалу «Інтер» буде потрібна допомога, вони повернуться до будівлі .

 

Акції на підтримку журналістів також пройшли біля офісів телеканалів «1+1» та Першого національного. Як повідомляла «Телекритика», прихильники євроінтеграції прийшли висловити підтримку журналістам, які сумлінно виконують свою роботу, а також нагадати власникам телеканалів, що увага громадськості сьогодні як ніколи прикута до теми свободи слова. 

 

«Телекритика»

Фото - http://news.liga.net, Facebook