This version of the page http://www.farmak.ua/personnel (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2014-01-01. The original page over time could change.
Фармак
  • ua
  • ru
  • en
Ми для Вас та Вашого здоров’я!

Відповідальність

Відповідальність Персонал

Сьогодні на підприємстві працюють 1072 жінки з понад 1800 усіх працівників.

Близько 1000 наших спеціалістів мають повну вищу освіту (середній вік 34,5 роки), з них близько 607 – жінки.

Середній вік наших працівників – 40,5 років.

Найбільшою цінністю для нас є наші працівники. Ми створили умови праці, які дозволили б кожному спеціалісту проявити себе, піднятися кар’єрними сходами, отримувати гідну фінансову винагороду за свою працю. Заробітна плата у нас є вищою ніж середня у фармацевтичній галузі.

Ефективне управління людськими ресурсами, мотивація персоналу, створення сприятливих умов праці, що забезпечують охорону здоров’я всіх співробітників, постійне підвищення професійного рівня наших спеціалістів, надання соціальної підтримки працівникам – одні з найбільш пріоритетних питань.

Ми інвестуємо значні кошти в розвиток та навчання співробітників: організовуємо їх участь в навчальних програмах, семінарах, конференціях, тренінгах, як в Україні, так і за кордоном.

На базі підприємства створено «Школу молодого науковця» - для спеціалістів, що займаються наукою, та «Школу керівника» для щойно призначених керівників. В рамках інституту наставництва діє система виробничого навчання.
Ми піклуємося про здоров’я наших працівників. На підприємстві введено медичне страхування всіх працівників, а також надається можливість страхування членів їх сімей за корпоративними тарифами. Також на підприємстві є запрошені лікарі, які можуть надати фахову допомогу чи консультацію працівникам, які цього потребують.

Ми забезпечуємо:
  • пільговими путівками працівників та членів їх сімей на власну базу відпочинку «Смуглянка», що розташована на березі моря в Одеській області;
  • пільговими путівками у профспілкові санаторії працівників, в першу чергу диспансерних, часто- та довгохворіючих працівників (за призначенням лікаря);
  • дітей працівників пільговими путівками в табори.

В компанії діє профспілковий комітет, який здійснює контроль за дотриманням законодавства про зайнятість працівників, щодо оплати праці, режиму робочого часу й умов праці тощо. Курує питання, пов’язані з проведенням культурних та спортивних заходів, відпочинку працівників тощо.

Ми прагнемо забезпечувати гідні умови праці кожному спеціалістові, що працює в компанії. Наш Колективний договір  визнано найкращим на київському (2005 р., 2008 р., 2010 р.) та всеукраїнському (2010 р.) конкурсах Колективних договорів.

 

Угода про використання персональних даних

Я даю Публічному акціонерному товариству «Фармак» (далі – Компанія «Фармак») свою письмову безумовну та безвідкличну згоду на обробку моїх Персональних даних, які містяться у заповненій мною формі. Обробка Персональних даних включає в себе вчинення будь-яких дій та/або сукупності дій, що пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням моїх Персональних даних, з метою обробки надісланого мною запиту чи надання відповіді на поставлене мною питання.

Обсяг моїх Персональних даних, щодо яких здійснюється процес обробки, та які можуть бути включені до бази персональних даних компанії «Фармак», визначається як будь-яка інформація про мене (зазначена в заповненій мною формі), що стала відома компанії «Фармак».

Надана мною згода на обробку моїх Персональних даних не вимагає здійснення компанією «Фармак» повідомлень про передачу моїх Персональних даних третім особам, згідно з нормами ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних». Я підтверджую, що мені зрозумілі мої права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета обробки моїх Персональних даних, в тому числі збір моїх Персональних даних. Я погоджуюсь, що строк обробки моїх Персональних даних - безстроковий.