This version of the page http://fudi.finance.ua/ua/about (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-31. The original page over time could change.
Fudi - про проект
  • RU
  • UA

Про індекс Fudi


Індекс депозитів банку Fudi - комплексна оцінка депозитів банку з точки зору їх надійності і прибутковості.




Отримайте індекс Fudi
Депозитний індекс Fudi складається із комбінації букви і цифри:

Надійність

визначається у вигляді буквеного позначення від A до F, де А означає найвищу надійність банку.

Прибутковість

визначається у вигляді цифрового значення
від 1 до 6, де 1 означає найвищу прибутковість депозиту у певній валюті.









Для кого призначений індекс Fudi
Індекс депозитів Fudi розроблений з метою надання допомоги потенційним вкладникам при виборі фінансової установи для вкладення коштів. Дозволяє порівняти між собою банки, що працюють на території України, і вибрати банк з оптимальним поєднанням «надійність/прибутковість».



Як визначається індекс Fudi
Індекс депозитів визначається на основі рейтингу надійності депозитів, який присвоюється «Українським кредитно-рейтинговим агентством» і рівня прибутковості вкладів, який визначається адміністрацією порталу Finance.UA. Детальний опис методики розрахунку індексу і шкала його значень розміщені у розділі «Методика».



Депозитний індекс FUDI є експертною незалежною оціночною думкою ТОВ «УКРА» та ПрАТ «ІНФІНСЕРВІС» (далі - «Сторони») щодо надійності і прибутковості банківських вкладів (депозитів) в українських банках, підготовленою за результатами аналізу інформації, яку Сторони вважають достовірною. Сторони не проводять аудиторську перевірку інформації, на підставі якої визначається депозитний індекс FUDI. Депозитний індекс FUDI не є рекомендацією щодо вкладення коштів або здійснення інвестицій в інших формах. Сторони не несуть відповідальності за результат, отриманий від інвестиційних, кредитних або господарських рішень третіх осіб на основі інформації, пов'язаної з депозитним індексом FUDI.