This version of the page http://kherson.studrespublika.com/index.php?entrant=2 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-30. The original page over time could change.
Студреспубліка - Херсон - Новини
 
Херсон

 

 
НОВИНИ


Херсон
kherson.studrespublika.com
Країна Студреспубліки:
2010-11-18   Новини ВМГО "Студентська республіка"  /  Херсон
Херсон выбирает лучших

12 ноября 2010 года в областном Дворце студентов и молодёжи Херсона состоялся региональный этап Всеукраинского студенческого конкурса «Кращий студент України».

Докладніше...


2010-06-23   всі теми  /  Херсон
Назад у майбутнє!

На календарі кінець червня і знову для нас відкриваються двері найкращого з фестивалів України «Студентська республіка». Дванадцятий раз молодь Херсонщини має можливість прийняти участь в цьому заході й отримати море позитивних емоцій.

Докладніше...


2009-12-15   всі теми  /  Херсон
Кращий студент Херсонської області вчиться в ХНТУ

10 грудня 10 студентів із вишів Херсонської області зійшлися у “битві” за титул “Кращий студент" у Херсонській області. Ця “битва” проходила у рамках регіонального етапу всеукраїнської програми “Кращий студент України”.

Докладніше...


2009-07-03   всі теми  /  Херсон
Херсонська Студреспубліка: 32 години нон-стопу

27-28 червня в Лазурному, на базі відпочинку «Буревісник», за участі студентів від усіх вишів Херсону відбувся мульти-фестиваль Студреспубліка-2009. Захоплююче дійство, під час якого учасники створювали партії, балотувались на владні посади, агітували один одного, заробляли гроші.

Докладніше...


2008-08-15   всі теми  /  Херсон
МОЛОДЬ ХЕРСОНЩИНИ ПРОТИ КОРУПЦІЇ!

Однією із умов реалізації порогової програми для України є зменшення рівня корупції в Україні. А, як відомо, за результатами дослідження рівень цієї ж самої корупції в Україні досить високий, а тим більше серед молоді. І чи то молодь не знає своїх прав, чи то корупціонери так вправно використовують цю ж молодь, питання поки залишається риторичне. Тому ми, представники молодіжної організації „Нова генерація”, все ж таки вирішили зрушити з місця цей „камінь спотикання”. І саме тому, починаючи з червня 2007 року в Херсонській області вищевказаною організацією реалізовується проект „Молодь Херсонщини проти корупції ”.

Докладніше...


2008-07-21   всі теми  /  Херсон
Фонд «Open Ukraine» створює простір для розвитку ідей молоді з регіонів

Фонд «Open Ukraine» оголошує про початок програми підтримки та сприяння суспільному визнанню успішних молодих людей, які вже сьогодні працюють на те, щоб змінити країну на краще.

Докладніше...


2008-07-15   всі теми  /  Херсон
Конкурс на найкращий проект місцевої соціальної кампанії

Фонд “Інший простір” (Варшава, Польща) спільно з українськими партнерами оголошують конкурс на найкращий проект місцевої соціальної кампанії. Конкурс проводиться в рамках польсько-українського проекту „Форум соціальних кампаній – Україна 2008” за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польщі.

Докладніше...


2008-07-09   всі теми  /  Херсон
Стартував конкурс малих грантів

Мережа „Громадські ініціативи Україні” оголошує конкурс міні-грантів для розвитку та підтримки громадських ініціатив у у Херсонській, Харківській, Тернопільській, Хмельницькій, Сумській, Чернігівській, Вінницькій, Полтавській, Одеській, Запорізькій областях України.

Докладніше...


2008-07-09   всі теми  /  Херсон
Якби Вам хтось з оточуючих сказав: „Я хочу жити!!!”, які б були ваші дії?

Ви допомогли б цій людині, якби могли? Чи ви залишили це без Вашої уваги? Федоренко Микола Миколайович 1985 року народження ХОЧЕ ЖИТИ! Йому треба на операцію (на дві ноги) 50 000 грн до 4 вересня 2008 року. Він просить гроші у людей в переходах, живе на вокзалі, а сам він з Одеської області, без батьків. Він звертався до влади, до Секретаріату Президента, але його поставили лише на "контроль", а фінансової допомоги ніякої...

Докладніше...


2008-07-09   всі теми  /  Херсон
Дитячу працю треба зупинить, Цьому суспільство треба вчить!

За підтримки Міжнародної організації праці та ОБСЄ проведено літній табір для дітей під гаслом «ЗУПИНІТЬ ДИТЯЧУ ПРАЦЮ» З 23 по 29 червня 2008 року, на березі Чорного моря у Херсонській області відбувся 7-денний табір/тренінг для 50 дітей віком від 11 до 17 років, що були залучені до найгірших форм дитячої праці або відносяться до групи ризику, протягом якого діти змогли отримати інформацію щодо можливостей легального працевлаштування, отримати психо-соціальні консультації та відновити свої сили, попрацювати над розвитком необхідних життєвих навичок.

Докладніше...


<< Back 1 2 3 Next >>