This version of the page http://ternopil.studrespublika.com/news.php (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-29. The original page over time could change.
Студреспубліка - Тернопіль - Новини
 
Тернопіль

 

 
НОВИНИ


Тернопіль
ternopil.studrespublika.com
Країна Студреспубліки:
2013-11-26   Новини Cтудреспубліки  /  Тернопіль
В Тернополі обрали «Кращого студента»

19 листопада в нiчному клубi «Allure» відбувся регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». На кращого у комплексній характеристиці номінувалися 10 учасників, які представили найбільші виші Тернополя. Вони продемонстрували свої таланти, можливості, вміння та спритність у трьох конкурсах.

Докладніше...


2013-08-11   Новини Cтудреспубліки  /  Тернопіль
“Майбутнє: від мрії до реального плану дій” - тернопільське обговорення

8 серпня в конференц-залі Тернопільського національного економічного університету за участі видатних республіканців минулого та сьогодення відбувся круглий стіл на тему: “Майбутнє: від мрії до реального плану дій”.

Докладніше...


2013-07-26   Новини Cтудреспубліки  /  Тернопіль
"Студентська республіка" - 15 років

Уже в п'ятнадцятий раз по всій країні проходить «Студентська республіка», а незабаром у Криму, на березі Чорного моря, відбудеться фінал цієї Міжнародної програми. Тернопіль також вирішив долучитися до спільних святкувань [+ відео].

Докладніше...


2013-07-17   Новини Cтудреспубліки  /  Тернопіль
Студентський магістрат Тернопільщини-2013/2014 розпочав діяльність

13-14 липня депутати Тернопільського Студмагістрату зі Студентським мером та активними республіканцями взяли участь у загальноміській благодійні акції «Милосердя разом» по збору коштів для придбання медичного апарату для другої комунальної лікарні (перанатального віділення) в рамках Всеукраїнської молодіжної прощі, яка проходила в Маріїнському духовному центрі с. Зарваниця.

Докладніше...


2013-07-07   Новини Cтудреспубліки  /  Тернопіль
«Перша Леді Тернополя» - це лише початок для красунь

Нещодавано в Тернополі, в нічному клубі "Алюр" відбувся конкурс краси особистості «Перша Леді Тернополя». Конкурс пройшов феєрично, красиво та запам’ятовся всім. Дівчата були надзвичайно гарними та випромінювали найкращі емоції на глядачів.

Докладніше...


2013-07-04   Новини Cтудреспубліки  /  Тернопіль
Студреспубліка у Тернополі – це три шалені дні

Протягом трьох днів у тернопільському парку «Топільче» вирував неймовірний дух студентства, адже там відбувався регіональний етап мульти-фестивалю «Студентська республіка-2013». Позмагатися за посаду Студентського мера Тернополя, а також вибороти «для своїх» місця у магістраті зійшлися дев’ять команд із різних вишів Тернополя [+ відео].

Докладніше...


2012-12-04   всі теми  /  Тернопіль
Я хочу жити

Під такою назвою у Тернополі ось вже рік триває унікальна загальноміська благодійна акція, до якої долучилися учасники Студреспубліки. Метою акції є збір коштів на автомобілі швидкої допомоги.

Докладніше...


2012-11-14   Новини Cтудреспубліки  /  Тернопіль
Кращого студента Тернополя визначено

У Тернополі місцева Студреспубліка вдало провела регіональний етап Всеукраїнської конкурсної програми «Кращий студент України». Захід пройшов 14 листопада, а перемогла в комплексній характеристиці Інна Дричик.

Докладніше...


2012-08-11   Новини Cтудреспубліки  /  Тернопіль
Країна мрій для жителів файного міста Тернопіль

Енергійна молода команда з файного міста Тернопіль провела соціологічне опитування серед молоді на тему: «Україна моєї мрії». В опитуванні взяли участь жителі віком від 18 до 35 років [+ відео].

Докладніше...


2012-07-16   Новини Cтудреспубліки  /  Тернопіль
Місія доброї волі

14-15 липня у Марійському духовному центрі Зарваниця відбулася Всеукраїнська молодіжна проща. Щороку сюди з’їжджаються сотні тисяч прочан із усієї України та світу.

Докладніше...


1 2 3 Next >>