This version of the page http://www.visti.tv/new.aspx?newsid=19445 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-27. The original page over time could change.
70 тисяч осіб та два різні погляди на євроінтеграцію. 30 листопада площа Свободи приймала масовий мітинг. | Харківські Вісті
Всі   НОВИНИ

ФОТО



Запитання до працівників податкової сфери


фотогалерея »

ГАРЯЧА ЛІНІЯ



Політика

70 тисяч осіб та два різні погляди на євроінтеграцію. 30 листопада площа Свободи приймала масовий мітинг.


03 грудня 2013 17:22
переглядів: 59



Завантаження програвача
 

Рейтинг новини : 0,00  

70 тисяч осіб та два різні погляди на перспективу євроінтеграції. 30 листопада площа Свободи приймала масовий мітинг. Багато людей принесли євро- та держсимволіку. Таким чином висловили підтримку президентських ініціатив. Проте знайшлися і ті, які переконували: Україна може пошкодувати про зближення з ЄС. Суботньою площею пройшлися і наші журналісти.

30 листопада на головній площі міста було не проштовхнутися. Територію від будівлі обладміністрації до пам"ятника Леніну заполонили мітингарі. Із собою принесли блакитно-жовті стяги, єросимволіку та плакати. Висловлють підтримку президентських ініціатив.

Микола прихильник євроінтеграції

Мы организовали молодежь, приехали из изюмского учебного заведения. Хотим поддержать евроинтеграцию и политику президента Украины.

Напис "Молодь за євроінтеграцію" пан Микола власноруч виводив напередодні акції. Із собою привіз 45 справді молодих ізюмчан. Переконує: мітингувати згодилися добровільно. Ті, хто під прапорами зазначають: Україні необхідні євростандарти в економічній, правовій та судовій системах. Отож не покладають надій на зближення з ЄС. Між тим, суботньою площею ходили і категоричні противники євроінтеграції.

Христина противник євроінтеграції

Это разделение России, Украины и Белоруси. Мы всегда были словянскими державами, объединенными чем-то внутренним. Мы будем просто неконкурентоспособными. Производства закроются, потеря рабочих мест.

А от євромайданівців, які вже не перший день гуртуються в центрі міста, на суботній акції не було помітно. Ті, хто за ЄС, але проти президентських ініціатив, сходяться надвечір - повідомив однин із координаторів. Між тим, у неділю в середині дня протестувальники зібралися біля пам"ятника Шевченку. Висловили своє "ні" розгрому київського євромайдану.

Марина Дем"янова, Ігор Мельник. Вісті.



Якщо ви помітили орфографічну, стилістичну або іншу помилку на цій сторінці, просто виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.