This version of the page http://www.ukravto.ua/ua/service_power/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-27. The original page over time could change.
Автосервіс: СТО, Ремонт авто, Кузовний ремонт | Корпорація УкрАвто
  • Сервісні потужності
  • Корпоративним клієнтам
  • Сервіс в кредит
  • Запасні частини, аксесуари
  • Гарантія
  • Обладнання для автосервісів
  • Автоевакуатор
  • Автозаправні комплекси
Гарантія якості, високий рівень обслуговування автомобілів, сучасне обладнання - ми докладаємо всіх зусиль, щоб Ви завжди залишалися задоволені сервісом УкрАВТО
Головна → Автосервіс

Автосервіс: СТО, Ремонт авто, Кузовний ремонт

Найбільша мережа СТО

Корпорація УкрАВТО володіє найбільш розгалуженою в Україні сервісною мережею — близько 170 СТО по усій країні, у кожній області. Серед них — фірмові СТО, що спеціалізуються на обслуговуванні автомобілів окремих брендів, та універсальні СТО, що обслуговують декілька брендів. На наших СТО виконується максимальний спектр послуг автосервісу:

 

Регламентне технічне обслуговування (планове ТО),
Поточний ремонт авто (вузлів, агрегатів, систем),
Гарантійний ремонт авто,
Встановлення додаткового обладнання та тюнінг,

Відновлювальний ремонт авто (після ДТП) 

Кузовний ремонт авто

Eвакуація автомобілів,
Інструментальний контроль для проходження державного технічного огляду,

Ремонт та діагностика паливних систем Bosch на спеціалізованій станції Bosch Service,

 

 

РЕГЛАМЕНТНЕ ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ (ПЛАНОВЕ ТО)

Комплекс послуг автосервісу для підтримання транспортного засобу в належному технічному стані.

 

ПОТОЧНИЙ РЕМОНТ АВТО

 

Поточний ремонт авто включає в себе усунення технічних недоліків автомобіля (вузлів, агрегатів, систем) для приведення його в належний технічний стан способом заміни запасних частин, що вийшли з ладу, усунення недоліків з застосуванням ремонтних технологій;

Гарантійний ремонт АВТО

Гарантійний ремонт авто включає в себе виконання робіт по усуненню дефекту автомобіля та його складових, що виникнув з вини виробника.  Якщо на такий недолік поширюється дія Гарантії, гарантійний ремонт виконується безкоштовно для Власника відповідно до умов Гарантії та законодавства України.

 

ВСТАНОВЛЕННЯ ДОДАТКОВОГО ОБЛАДНАННЯ ТА ТЮНІНГ

Встановлення додаткових пристроїв, засобів, поліпшення чи зміна інтер’єру чи екстер’єру автомобіля, додаткова обробка та інше (охоронна сигналізація, датчики паркування, аудіо та відео пристрої, антени, протиугінні пристрої, захист двигуна, тонування вікон, анті корозійна обробка кузова, газобалонне обладнання, навісні багажники, та багато іншого)

 

ВІДНОВЛЮВАЛЬНИЙ РЕМОНТ Та Кузовний Ремонт АВТО (ПІСЛЯ ДТП) 

Відновлювальний ремонт авто включає в себе кузовний ремонт авто (кузовний ремонт являє собою ремонт або заміну кузову автомобіля), відновлення його складових частин, лакофарбового покриття, методами заміни пошкоджених складових частин, ремонту таких складових частин (рихтування, зварювання, виправлення геометрії кузова), фарбування складових частин та кузова. Співробітництво зі страховими компаніями (CК), а саме: огляд пошкоджень автомобіля, складання калькуляції вартості ремонту, надання в СK необхідних документів та специфічної технічної інформації.

 

Евакуація автомобіля

Завантаження та транспортування автомобіля, що не може самостійно рухатися в разі поломки чи ДТП.

 

Інструментальний контроль для проходження державного технічного огляду

Проведення ряду перевірочних та вимірювальних операцій та складання відповідного акту технічного стану транспортного засобу для отримання в органах ДАЇ талону Державного технічного огляду

 

Придбавши автомобіль в мережі УкрАВТО, Ви отримаєте накопичувальну дисконтну картку CarMan або CarWoman, яка дає право її власнику отримувати знижки на автосервіс та запчастини, обслуговуючись на будь-якому СТО мережі УкрАВТО.




УкрАВТО у Вашому мiстi