Річні звіти
Корпоративна соціальна відповідальність
Місія
Наші цінності
Наша команда
Baker Tilly International

Новини
13 грудня Baker Tilly Rusaudit спільно з Baker Tilly Ukraine та Baker Tilly Klitou and Partners Ltd провели у Москві безкоштовний круглий стіл
Яким буде оподаткування в Україні, Росії та ЄС в 2014 році - семінар «Бейкер Тіллі» та SP Advisors
17-18 жовтня 2013 року пройшла Перша Міжнародна Конференція з внутрішнього аудиту
23 жовтня 2013 року пройшов безкоштовний податковий семінар.







Baker Tilly Ukraine >  Про компанію >  Місія
  Відіслати лінк на E-mail

Місія

Наша місія в тому, щоб перевищувати всі очікування наших клієнтів, надаючи послуги аудиту, консалтингу, незалежної оцінки і аутсорсингу, беручи за основу принципи цілісності, об’єктивності та високої якості, використовуючи глобальний досвід співробітництва з ведучими світовими компаніями, незалежними членами міжнародної мережі Baker Tilly International.

Ми – команда професіоналів, що динамічно розвивається і націлена на ефективне та якісне надання послуг. Ключовими аспектами нашої роботи є стабільність, об’єктивність та глибоке розуміння бізнесу клієнта. Наше прагнення – на базі професійних знань та різностороннього галузевого досвіду зробити бізнес наших клієнтів більш зрозумілим та ефективним. Ми діємо оперативно та несемо відповідальність за висловлені нами думки.
Репутація чудової майстерності та цілісного підходу – наша найбільша цінність. Ми працюємо, щоб вдосконалювати бізнес клієнта та майбутнє нашої команди.

Ми використовуємо всі наші таланти та ресурси для досягнення високих результатів.

« назад на Про компанію

 
UA RU EN