This version of the page http://www.ukrdzi.com/contacts (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-19. The original page over time could change.
Держзовнішінформ ДП
про підприємство

ДП "Держзовнішінформ" провідний інформаційно-аналітичний та експертний центр України у сфері зовнішньої торгівлі, створений Міністерством зовнішньоекономічних зв’язків та торгівлі України. Компанія заснована у 1996 році. Сьогодні ми - єдина компанія в Україні, яка надає повний спектр інформаційних, аналітичних, дослідницьких та експертних послуг.

Більше інформації
послуги

Основні напрямки діяльності:
Експертизи НБУ
Товарні довідки
Маркетингові дослідження

Продукти

Продукти ДП "Держзовнішінформ" дозволяють легко орієнтуватися в основних тенденціях економічного розвитку в розрізі основних галузей народного господарства
Маркетингові дослідження
Товарний монітор. Україна
Бюлетень «Огляд цін українського та світового товарних ринків»
Каталог «Імпортери та експортери України»

Новини

18.12.2013
На китайському ринку ціни на металургійний кокс знову зросли
У першій половині грудня 2013 р. тенденція зміцнення цінових показників на китайському ринку металургійного коксу продовжилася. Металургійні підприємства все ще не знижують обсяги закупівель металургійного коксу й підтримують їх на нормальному рівні, що і надало підтримку цінам.  
18.12.2013
Закупівельні ціни на металобрухт зросли на 8-12%, - ДП «Держзовнішінформ»
«Закупівельні ціни на металобрухт зросли на 8-12% і становлять в середньому 2500 грн/т», - повідомив начальник відділу аналізу ринку чорної металургії ДП «Держзовнішінформ» Олександр Шейко.  
17.12.2013
Скорочення вільних обсягів гранульованого карбаміду на експорт в Північній Африці спричинило зростання цін на цей товар на світовому ринку
В Алжирі після введення урядом в середині листопада заборони на експорт аміаку і карбаміду без наявності відповідних дозвільних документів почали видавати ліцензії.  
16.12.2013
Виробництво м`яса в листопаді 2013 року збільшилося в порівнянні з жовтнем на 7,1 %, - ДП «Держзовнішінформ»
«Згідно з даними Державного комітету статистики України, виробництво м’яса в живій вазі збільшилося в листопаді поточного року порівняно з жовтнем на 7,1 % або на 12,4 тис. тонн, до 318,5 тис. тонн», - повідомив заступник начальника відділу АПК ДП «Держзовнішінформ» Антон Порембський.  
13.12.2013
Індія має всі передумови з експортера залізорудної сировини стати її імпортером
За даними міністерства Індії з питань металургійного комплексу, виробництво залізної руди в країні за останні п’ять років знизилось на 36%, склавши 136 млн. т у 2012-2013 фінансовому році.  
11.12.2013
Компанія Taiwan Power купила 825 тис. т індонезійського вугілля
Енергетична компанія Taiwan Power підписала контракт на покупку 11 корабельних партій panamax (по 75 тис. т кожна) індонезійського суббітумінозного вугілля з поставкою у березні-червні 2014 р.  
10.12.2013
Ринок коксівного вугілля став більш прозорим і прогнозованим, - ДП «Держзовнішінформ»
«Квотування поставок коксівне вугілля в 2013 році сприяло поліпшенню зовнішньоторговельного сальдо», - заявив начальник відділу паливно-енергетичних ринків ДП «Держзовнішінформ» Олег Мельник.  
Всі новини
 
 
Проекти
 
відповіді на питання

Скільки часу займе довідка для митної служби
А чи робите Ви товарні довідки?
 
Є запитання - завітайте у наш конструктор запитів , що допоможе Вам знайти відповідь...
 
Про підприємство
Інформаційні продукти
Маркетингові дослідження