This version of the page http://www.newsru.ua/allnews/23nov2013.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-18. The original page over time could change.
Новини NEWSru.ua :: Всі новини дня ]]>
]]>
РУС
УКР
NEWSru.ua // Всі новини дня // Субота, 23 листопада 2013 р.

Погода
Погода у Києві

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Донецьку

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Сімферополі

вологість:

тиск:

вітер:

Погода у Львові

вологість:

тиск:

вітер:

Новости СМИ2
Гороскоп на сьогодні

Овен

Телець

Близнюки

Рак

Лев

Діва

Терези

Скорпіон

Стрілець

Козеріг

Водолій

Риби
ЗМІ заявляють, що Євромайдан спробують сьогодні розігнати. У міліції це спростовують

У столичній міліції заперечують інформацію окремих ЗМІ, що начебто у ніч з 23 на 24 листопада правоохоронні органи готують силовий розгін Євромайдану в Києві. Про це повідомили у Відділі зв’язків з громадськістю. "Ця інформація не відповідає дійсності. Правоохоронні органи не мають наміру чинити якісь дії до учасників мирного зібрання", - сказали в ВЗГ.
23 листопада 2013 р., 20:53 // Україна

Китай наближається до послаблення курсу юаня

Китай більше не буде збільшувати свої валютні резерви, оскільки в цьому немає ніякої необхідності, заявив заступник голови Центрального банку країни І Ган. Він підкреслив, що подальше нарощування валютних резервів не на користь Китаю.
23 листопада 2013 р., 20:38 // Економіка

МЗС Туреччини може оголосити посла Єгипту персоною нон грата

Міністерство закордонних справ Туреччини може оголосити посла Єгипту в країні Абруррахмана Селахаддіна персоною нон грата у відповідь на рішення Єгипту знизити рівень дипломатичних відносин з Туреччиною й вислати турецького посла, пише газета Hurriyet.
23 листопада 2013 р., 20:16 // Світ

Міліція Миколаєвщини стверджує, що ніякого розгону євромайдана не було

Міліція не розганяла евромайдан і не била учасників мітингу в Миколаєві. Про це заявив начальник УМВС України в Миколаївській області полковник Юрій Сєднєв. На думку Сєднєва, ніякого розгону не було, а людям давали можливість провести мітинг. При цьому начальник облУМВС назвав це провокацією і нагнітанням ситуації напередодні виборів на 132 окрузі.
23 листопада 2013 р., 19:37 // Україна

У літаку по дорозі додому з ОАЕ помер українець

Екстрену посадку у міжнародному аеропорту Єревана - "Звартноц" здійснив літак, що виконував рейс з ОАЕ в Україну. Літак авіакомпанії Air Arabia був змушений здійснити посадку через різке погіршення стану одного з пасажирів. Прибулі лікарі констатували його смерть.
23 листопада 2013 р., 19:30 // Україна

У ризькому магазині Maxima стався новий обвал

У магазині Maxima в ризькому мікрорайоні Золітуде (Zolitude), де в четвер, 21 листопада, обрушилася покрівля, в суботу відбулося вже третє обвалення пошкоджених будівельних конструкцій. Обвалення не було викликане діями рятувальників. Рятувальники виявили останки 54-го загиблого.
23 листопада 2013 р., 19:01 // Світ

Єврозона подолала найбільш затяжну рецесію в своїй історії

Кризові країни єврозони, зокрема Іспанія і Ірландія, поступово долають свої фінансові труднощі, що надає стабільності єдиній європейській валюті. Про це заявив міністр фінансів Німеччини Вольфганг Шойбле, виступаючи на економічному форумі.
23 листопада 2013 р., 18:58 // Економіка

У столиці понад 5 тисяч осіб вшанували пам'ять жертв Голодомору

Біля Меморіалу жертвам Голодомору в Києві вшанувати пам'ять загиблих від голоду зібралися понад 5 тисяч осіб. Відбулася панахида, яку провели патріарх УПЦ КП Філарет та інші ієрархи. Хода пройшла без партійної символіки.
23 листопада 2013 р., 18:24 // Україна

Прикордонне містечко Рава-Руська просить європарламент прийняти їх в ЄС без решти України

Прикордонне містечко Рава-Руська, що за 2 кілометри від Польщі, хоче самостійно вступати в ЄС, якщо уряд України відмовляється інтегрувати країну в Європу. Про це офіційно заявила мер містечка Ірина Верещук на міському віче та направила відповідну заяву європарламенту.
23 листопада 2013 р., 18:19 // Україна

Майже 30% росіян вважають підписання Україною УА з ЄС "зрадою слов'ян"

Майже третина росіян вважає, що підписання Україною угоди про асоціацію з ЄС стане зрадою слов'янських народів. Про це свідчать результати соцопитування, проведеного "Левада-центром". 61% росіян не вважають Україну зарубіжжям.
23 листопада 2013 р., 18:01 // Світ

Збірну Алжиру вимагають виключити з числа учасників ЧС-2014

Буркіна-Фасо подає апеляцію на результат матчу-відповідь, який закінчився з рахунком 1:0 на користь Алжиру. Перша гра між командами завершилася перемогою Буркіна-Фасо - 3:2. Справа в тому, що автор переможного гола збірної Алжиру в ворота Буркіна-Фасо Маджид Бугерра не мав права виступати в матчі через перебір жовтих карток.
23 листопада 2013 р., 17:47 // Спорт

Чоловік, не працюючий більше 2 років, запускає в собі механізм швидкого старіння

Якщо чоловік довгий час не працює, то він швидше старіє порівняно з працюючим чоловіком, встановили співробітники Королівського коледжу Лондона і Університету Оулу. Причому, процес старіння починає прискорюватися, коли роботи немає більше двох років. Це доводить аналіз більше 5500 зразків ДНК фінів, що народилися в 1966 році.
23 листопада 2013 р., 17:08 // Світ

Меркель ініціює перемовини з Путіним щодо України, - ЗМІ

Після того, як Україна призупинила підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС, федеральний канцлер Німеччини Ангела Меркель висловила бажання поспілкуватися з президентом Росії Володимиром Путіним з приводу України і "Східного партнерства", передає Deutsche Welle.
23 листопада 2013 р., 16:20 // Україна

Умовляти Іран відмовитися від урану зібралися всі голови МЗС "шістки"

Ключовий етап переговорів про долю ядерної програми Ірану проходить в Женеві. Уривчасті і часом суперечливі повідомлення з місця дії передають атмосферу справжнього політичного трилера: умовляти Іран піти на компроміс прибули всі міністри закордонних справ "шістки" (п'ять постійних членів Ради Безпеки ООН плюс Німеччина), а рахунок зустрічам в різному складі перевалив за десяток.
23 листопада 2013 р., 16:10 // Світ

Помер режисер фільму "Професіонал" (1981) Жорж Лотнер

У п'ятницю, 22 листопада, в Парижі після тривалої хвороби помер французький режисер і сценарист Жорж Лотнер. Йому було 87 років. Всесвітню славу йому приніс фільм "Професіонал" (1981), головну роль в якому зіграв Жан​​-Поль Бельмондо.
23 листопада 2013 р., 15:55 // Культура

Янукович вирішить, чи їхати до Вільнюса, коли "почує аргументи"

Президент України Віктор Янукович ухвалить рішення про свою участь у саміті "Східного партнерства" у Вільнюсі після того, як "вислухає аргументи". Про це в ефірі телеканалу "Інтер" заявив представник президента у парламенті, нардеп-"регіонал" Юрій Мірошниченко. "Я думаю, що президент вислухає аргументи і вирішить", - сказав Мірошниченко.
23 листопада 2013 р., 15:22 // Україна

Бойовики-ісламісти захопили найбільше в Сирії нафтове родовище "аль-Омар" - ЗМІ

Бойовики-ісламісти захопили найбільше в Сирії нафтове родовище "аль-Омар" на сході країни. Підрозділ екстремістського угрупування "Фронт ан-Нусра" відбило родовище біля урядових сил. Підтверджень від влади Сирії поки що не надходило.
23 листопада 2013 р., 15:14 // Світ

23-річний хлопець вистрибнув з вікна київського офісу

23-річний хлопець стрибнув з багатоповерхівки. Чому парубок так вчинив, невідомо, записок не залишав. Хлопець просто стрибнув з вікна офісу, коли його колеги пішли на обід. Психологи кажуть, потенційним самогубцям потрібна підтримка, бо самотужки з нав'язливою ідеєю вони не впораються.
23 листопада 2013 р., 14:40 // Україна

Під завалами торгового центру в Ризі можуть залишатися люди

Під завалами торгового центру Maxima в Ризі можуть знаходитися ще 10 осіб, сказав у суботу в інтерв'ю телеканалу LTV глава поліції Латвії Інтс Кюзіс. "Державна поліція отримала десять заяв про зниклих без вісти, які як і раніше можуть перебувати під завалами торгового центру Maxima в Золітуді", - сказав Кюзіс.
23 листопада 2013 р., 14:40 // Світ

Янукович вшанував пам'ять жертв Голодомору і закликав українців до єднання

Президент України Віктор Янукович сьогодні, 23 листопада, взяв участь у заходах з вшанування пам'яті жертв Голодомору 1932-1933 років і закликав українців до єднання, передає прес-служба президента. Глава держави очолив скорботну ходу вздовж центральної алеї Національного музею Меморіал пам'яті жертв голодоморів в Україні.
23 листопада 2013 р., 13:56 // Україна

Евромайдани засвітилися на інтерактивній мапі. Європа, США і Канада у групі підтримки

У суботу та неділю (23-24 листопада) в багатьох містах Європи, США і Канади заплановано акції протесту проти призупинення підписання угоди про асоціацію Україна-ЄС. У мережі з'явилася інтерактивна мапа, на якій відображені всі міста, які беруть участь в акціях протесту.
23 листопада 2013 р., 13:56 // Україна

Парламент Криму мітингуватиме на підтримку Азарова і Росії

24 листопада о 12:00 голова Верховної ради АРК Володимир Константинов, члени президії та депутати кримського парламенту візьмуть участь у загальнокримському мітингу "За стабільність і процвітання. Кримчани за розвиток торговельних відносин з Російською Федерацією".
23 листопада 2013 р., 13:26 // Україна

Одного з учасників врадіївської справи звинуватили в насильстві ще дві неповнолітні дівчини

У резонансній врадіївській справі з'явилися нові подробиці - таксиста Сергія Рабіненка, який перепросив зґвалтовану Крашкову, звинувачують у насильстві дві неповнолітні дівчини. Про це заявили самі потерпілі. Дівчина стверджує, що від ударів вона втратила свідомість, Рабіненко з друзями відвіз її до лікарні, але скаржитися в міліцію заборонив.
23 листопада 2013 р., 13:15 // Україна

Російська ракета-носій вивела європейські супутники Swarm на орбіту

О 18:02 22 листопада зі стартового комплексу майданчика 133 космодрому Плесецьк стартовими розрахунками ВВКО за участю фахівців підприємств РКО Росії проведено успішний пуск ракети космічного призначення "Рокот" для виведення на орбіту трьох наукових космічних апаратів Swarm.
23 листопада 2013 р., 13:03 // Світ

Вибух нафтопроводу компанії Sinopec в Китаї став причиною загибелі 47 осіб

Кількість жертв вибуху нафтопроводу в Китаї зросла до 47. Вибух стався 22 листопада в місті Циндао, коли проводилися ремонтні роботи на нафтопроводі, що належить китайській компанії Sinopec. Влада евакуювала понад 18 тисяч осіб з районів, прилеглих до місця катастрофи.
23 листопада 2013 р., 12:50 // Світ

Олімпійський вогонь побував на дні Байкалу

Олімпійський вогонь ігор у Сочі побував на дні озера Байкал - найглибшого озера у світі. Правда, для цього обрали одну з найбільш мілководних точок. Поряд з відвідуванням Північного полюса і МКС, де факел винесли у відкритий космос Байкал був однією з основних точок олімпійської естафети.
23 листопада 2013 р., 12:30 // Світ

Принц Гаррі вирушив до Південного полюса

Британський принц Гаррі прибув до Антарктиди , щоб стати учасником експедиції на Південний полюс. Зазначається, що 29-річний член монаршої родини напередодні приземлився на авіабазі Ново поблизу антарктичного узбережжя. На початку грудня в Антарктиді розпочнуться змагання між постраждалими в боях військовослужбовцями з Великобританії, США і країн Співдружності.
23 листопада 2013 р., 12:12 // Світ

Міліція відтіснила евромайдан в Києві, мотивуючи дії підготовкою до НР

Ранок суботи, 23 листопада, на Майдані Незалежності у Києві, де третю добу проходить мітинг проти призупинення процесу підготовки до асоціації з ЄС, продовжився перенесенням забору та бійкою. Міліція почала відтісняти людей, розширюючи площу навколо місця встановлення новорічної ялинки.
23 листопада 2013 р., 12:05 // Україна

Сербія і Болгарія відмовилися від участі в "Євробаченні"

Відразу дві країни - Сербія та Болгарія - оголосили в п'ятницю, 22 листопада, про відмову від участі в музичному конкурсі "Євробачення", який відбудеться в 2014 році в Данії. Таке рішення і сербська радіомовна компанія RTS, і болгарський телеканал BNT взяли з фінансових причин.
23 листопада 2013 р., 11:39 // Культура

Канадська пара одружилася через 75 років після гри у шкільній виставі "Спляча красуня"

Канадці Джордж Рейнс і Керол Харріс одружились через 75 років після їх першого поцілунку. За словами 83-річних молодят, вперше вони зустрілися в першому класі, в 1936 році. У третьому класі вони разом грали головні ролі в шкільній постановці "Сплячої красуні".
23 листопада 2013 р., 11:33 // Світ

Львівський євромайдан виявився втричі більший за київський

Кількість мітингувальників у Львові о 21:00 склала близько 10 тисяч осіб. У Кривому Розі мітингують 300 осіб біля будівлі міськради. У Чернівцях 22 листопада мітингували близько 400 осіб. У Києві на Майдані Незалежності мітингують близько 4 тисяч осіб.
23 листопада 2013 р., 11:14 // Україна

Cьогодні 80-і роковини Голодомору 1932-1933 років

Cьогодні, 23 листопада, в Україні 80-і роковини Голодомору 1932-1933 років. За даними Громадського комітету зі вшанування пам’яті жертв Голодомору, у Києві відбудуться пам’ятні заходи, які розпочнуть з жалобної ходи від м. Арсенальна до Національного меморіалу жертв Голодомору.
23 листопада 2013 р., 10:55 // Україна

Віце-президент США Джо Байден по телефону висловив Януковичу розчарування

Президент України Віктор Янукович 22 листопада провів телефонну бесіду з віце-президентом США Джо Байденом, який висловив розчарування призупиненням підготовки Угоди про асоціацію з Євросоюзом. Телефонна розмова відбулася 22 ноября.
23 листопада 2013 р., 10:51 // Україна

На центральну площу Донецька зібрались близько 200 прихильників євроінтеграції

У Донецьку на мітинг за євроінтеграцію вийшли близько 200 осіб, не задоволених рішенням уряду зупинити на невизначений термін процес підготовки до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом. Громадяни зібралися на акцію біля пам'ятника Тарасу Шевченку за допомогою соціальних мереж.
23 листопада 2013 р., 10:38 // Україна

Глави МЗС "шістки" знову збираються в Женеві. Договір з Іраном можливий

Міністри закордонних справ з країн-посередників на переговорах щодо ядерної програми Ірану знову збираються в Женеві на тлі чергових чуток про ймовірне підписання угоди з Ісламською республікою. Міністерство закордонних справ Китаю заявило 23 листопада, що в суботу до Швейцарії прибуде глава зовнішньополітичного відомства Ван І.
23 листопада 2013 р., 10:34 // Світ

Суд заборонив учасникам євромайдана у Львові встановлювати намети до 29 листопада

23 листопада суд заборонив розміщувати малі архітектурні форми на євромайдані у Львові. Накладено заборону на "встановлення малих архітектурних форм з 6:00 23 листопада до 29 листопада за адресою пр.Свободи, 1, пл.Ринок, 1, вул. Університетська, 1 і вул.Винниченка, 18".
23 листопада 2013 р., 10:13 // Україна

Жертвами обвалення супермаркету в Ризі стали вже більш як 52 особи

У Ризі з-під завалів супермаркету Maxima вилучено тіло 52-го загиблого, повідомляють в суботу вранці місцеві ЗМІ. За словами мера Риги, похованими під завалами можуть бути близько 25 осіб. Напередодні ввечері начальник державної пожежно-рятувальної служби Оскар Аболіниш заявив, що рятувальникам належить обстежити ще 350-400 квадратних метрів будівлі, що обвалилася.
23 листопада 2013 р., 10:02 // Світ

У Миколаєві міліція атакувала євромайдан. Є постраждалі

Міліція спробувала силою розігнати мітинг прихильників європейської інтеграції в Миколаєві. Після того, як активістам вдалося вперше дати відсіч правоохоронцям, на площу Леніна в Миколаєві направили додаткові наряди міліції. Міліція час від часу здійснює нові спроби штурму.
23 листопада 2013 р., 09:43 // Україна

За висвітлення євромайдану звільнили редактора телеканалу "Бізнес"

Випусковий редактор телеканалу "Бізнес" Тетяна Мельниченко заявила, що її звільнили з роботи за висвітлення інформації про євромайдан. "Друзі, маємо небезпечний прецедент. Сьогодні мене звільнили з посади випускового редактора новин телеканалу "Бізнес". Причина - у ранковому ефірі я поставила інформацію про вихід людей на майдан", - повідомила Мельниченко.
23 листопада 2013 р., 09:33 // Україна

Фюле: угоду про асоціацію Україна-ЄС підпишуть наприкінці зими - на початку весни

Угода про асоціацію може бути підписана на майбутньому саміті Україна-ЄС, який може відбутися наприкінці кінці зими - на початку весни. Про це заявив єврокомісар з питань розширення та Європейської політики сусідства Штефан Фюле в п'ятницю, 22 листопада, в Брюсселі.
23 листопада 2013 р., 09:31 // Україна

Держсекретар США в Україну не приїде - ЗМІ

Держсекретар США Джон Керрі не поїде в Україну на засідання ради міністрів закордонних справ ОБСЄ 5-6 грудня поточного року. Джен Псакі не підтвердила, що скасування візиту пов'язано з ув'язненням опозиційного лідера Юлії Тимошенко, повідомляє газета "The Courant".
23 листопада 2013 р., 09:09 // Україна


Loading...
Остання новина NEWSru.ua – 11:00
La Stampa. Газ і 15 млрд доларів: Путін купив собі "так" України
// Преса


]]>
]]>
Середа, 18 грудня 2013 р.  

Остання новина – 11:00


Всі права на матеріали сайту NEWSru.ua охороняються законодавством, в тому числі, про авторське право та суміжні права. При будь-якому використанні матеріалів і новин сайту гіперпосилання на NEWSru.ua обов'язкове
Розміщення реклами на сайті
Зворотній зв'язок: Редакція сайту / Технічна служба / Рекламний відділ
Подальше використтання матеріалів інформагентства Інтерфакс-Україна розміщених на данному сайті заборонена. Використання можливе лише з письмового дозволу агентства Інтерфакс-Україна.
© NEWSru.ua 2007-2013