This version of the page http://znachki.vts.ua/index_uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-16. The original page over time could change.
Значки - виготовлення значків на замовлення, продаж значків в Києві, нагородні, металеві та закатні значки, усі види значків
Каталог значкiв
Закатні значки (поліграфічні)
Пластикові значки
Об'ємні значки з лінзою
Металеві значки (травлені)
Штамповані значки (карбовані)
Литі значки (VIP)
Комбіновані значки
Футляри для значків
Рекламні дзеркала і магніти (закатні)
Тематичні значки
Другие товары
ІНШІ ТЕМАТИЧНІ КАТАЛОГИ
Блок новостей
6.12.2013
Привітання з днем Святого Миколая

05.12.2013
Привітання для чоловіків

06.08.2013
Привітання до Дня незалежності

Всi новини

Значки, виготовлення значків на замовлення, продаж значків

Наша компанія здійснює виготовлення значків на замовлення в Києві різних видів, а також їх продаж. За допомогою цього розділу можна з легкістю визначитися і замовити значки, оскільки в нім представлені усі види значків від не дорогих до більш дорожчих послідовно: поліграфічні та пластикові, закатні, металеві - литі та штамповані значки, значки з лінзою і значки в різних комбінаціях. Значки можуть бути як золоті(покриття золото), так і під срібло, зі всілякими видами зображення на поверхні і продаж значків залежить від їх призначення. Виробники значків пропонують свої послуги і їх немало в Україні, але де замовити значки або купити значки, це вибір замовника, а для того, щоб краще визначитися з вибором, добре розглянути усі види значків, їх відмінності та ціни. Продовження тексту...

Закатні значки (поліграфічні)
Пластикові значки
Об'ємні значки з лінзою
Металеві значки (травлені)
Штамповані значки (карбовані)
Литі значки (VIP)
Комбіновані значки
Футляри для значків
Рекламні дзеркала і магніти (закатні)
Тематичні значки

На сьогодні значки набули небувалої популярності і поширеності, їх різновид і оригінальність форм просто вражає. У такому широкому асортименті іноді нелегко зробити вибір і підібрати саме те, що треба.

Виробництво значків в нашій компанії унікальне і різноманітне. Наші співробітники спеціалізуються на виготовленні значків з різних матеріалів, і ми допоможемо підібрати саме те, що потрібно, і замовити значки  відповідно до їх призначення.

Для більш детальної картини ми опишемо кілька видів значків і їх технологію виготовлення, щоб було більш зрозуміло на якому значку потрібно зупинитися і правильно розрахувати час їх виготовлення, так як зазвичай значки замовляються під якусь подію.

Значки можуть бути як простими, так і виробами VIP класу. Це також відноситься і до виробництва значків, адже бувають як недорогі значки, так значки середньої цінової категорії, і звичайно VIP значки. В залежності від того, яку категорію Ви оберете, буде залежати час, витрачений на виробництво значка, ну і власне його вартість.

Почнемо свій опис з найбільш поширених і популярних закатних значків, їх ще називають поліграфічні, кольорові, бляшані, іноді пластикові. Цей вид значків найчастіше використовується в різних рекламних акціях, заходах, політичних виборах і т.п., внаслідок цього часто зустрічається ще й така назва як рекламні значки. Закатні значки виробляються досить швидко, оскільки носієм інформації виступає поліграфічна вставка, а, як відомо вона друкується оперативно. Це не дорогі значки, так як час і витратний матеріал, витрачені на їх виготовлення дуже малі. Основою значка є металева кришечка, на яку кріпиться «євро-булавка», а лицьова сторона має спеціальну захисну плівку. Виготовлення значків даного виду відбувається оперативно, а найпопулярніші розміри діаметром 25, 36, 43, 56 мм, мета таких значків - інформувати і рекламувати. Це найдоступніший за ціною значок.

Практично такий же популярний вид значків, який часто замовляють, це корпоративні значки або як їх ще називають значки з лінзою або заливні значки. Функціональність такого виду значка може бути різною залежно від його величини. Великі значки використовуються в рекламних цілях, а маленькі найчастіше замовляють компанії в корпоративних цілях. Так як на цей вид значків йде більше витратного матеріалу, він займає трохи більше часу при виготовленні, ніж попередній вид, але також входить в оперативну групу виробництва. Корпоративний значок може мати на вибір застібку «гвоздик» або ж шпильку, його основа металева. Функція самої лінзи в тому, що вона придає значку більшого обсягу. Даний вид належить до недорогої категорії, але його вартість може коливатися в залежності від розміру. Для замовлення таких значків потрібно відправити нам картинку, або надати дані для виготовлення макета і через невеликий відрізок часу, значки будуть готові. Для такого виду значка підходить вираз: ціна - якість.

Не менш популярними є металеві значки, які виглядають презентабельно і дорого. Такі значки виготовляються на замовлення за допомогою таких технологій як, лиття, штампування та хімічне гравіювання. Відповідно до обраної технології значки мають наступні найменування - литі значки, штамповані, травленні або комбіновані значки (VIP значки).

Поверхня металевих значків покривається із застосуванням спеціального гальванічного нанесення - золотого, срібного, нікелевого, які дозволяють виготовляти оригінальні значки різнокольорових металів. Крім цього значки металеві можуть доповнюватися барвистими емалями, що дозволяє підкреслити в них корпоративні кольори. Ці значки на порядок вищі за вартістю, починаючи з травлення, далі штампування (вигідне при тиражі від 1000 шт.) І найдорожчі значки - це литі.

Ви також можете замовити у нас футляри для значків. Вони можуть бути з різного матеріалу, починаючи від пластику та шкірозамінника, і закінчуючи оксамитом і деревом.

Ми надаємо великий вибір значків на будь-який смак і цінову категорію. Значки використовуються в якості рекламного сувеніру на презентаціях і виставках. Звичайно, особливу популярність завоювали акції або рекламні значки. Також в компанії є магазин, де здійснюється продаж значків, які являються стандартними і є на складі в наявності.

Особливої уваги заслуговують корпоративні значки. Вони ідеально поєднують в собі ціну і якість. Корпоративні значки інформують відвідувачів і показують певний статус компанії. На таких значках, можна помістити логотип компанії, її основні кольори або інше зображення що її характеризує.

Ми знаходимося в Києві, в офісі представлена велика кількість зразків, оскільки виробництво значків, це наше покликання. Будемо раді допомогти Вам в підборі та виготовленні значків.