Побутова техніка

Інтернет-магазин Економ переїхав! Відтепер усю побутову техніку: холодильники, кухонні плити, праски та інше ви зможете придбати прямо в магазині КТС. Шукайте в меню «Побутова техніка».

Усе частіше від партнерів та друзів «КТС» надходять прохання привезти щось із побутової техніки за гуртовими цінами. І, маючи значний досвід роботи з постачальниками та налагоджену систему логістики, — ми не могли відмовити своїм клієнтам.  А завдяки тому, що ми здійснюємо значні закупівлі у постачальників, ми можемо виконати замовлення за оптимальними цінами.

І от, як тільки ми оголосили про можливість привозити побутову техніку, у нас її почали замовляти усе частіше: мікрохвильові печі, холодильники, телевізори – і це зовсім не повний список. Тому ми вирішили виокремити цю сферу діяльності, щоб надавати послуги доставки побутової техніки ще якісніше, швидше та комфортніше.

Без сумніву, електронний магазин має і переваги, і недоліки. На жаль, таким чином не можна обрати товар «вживу», проте можна придбати техніку, не полишаючи власного дому, ще й заощаджуючи при цьому кошти.

Отож, відтепер можна придбати  будь-яку побутову техніку у магазині Econom.rv.ua — замовляйте техніку онлайн та отримуйте доставку безпосередньо до вашої оселі, у межах області. Клієнтам з інших областей замовлення відправляємо Новою поштою.

Завдяки великій базі постачальників, ми у прямому сенсі можемо привезти усе, що завгодно, і за кращими цінами.

Ще однією перевагою є те, що ми повністю дотримуємося усіх гарантійних зобов’язань, і ви можете бути впевнені у тому, що ваша техніка приноситиме вам задоволення протягом усього терміну користування.

Щоб остаточно переконатися у наших перевагах, відвідайте інтернет-магазин  Econom.rv.ua.

report for mistake