This version of the page http://rada.berdyansk.net/?p=92826 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-14. The original page over time could change.
Підведення підсумків проведення міської виставки – ярмарки “Бердянськ – 2013” | Бердянська міська рада

Підведення підсумків проведення міської виставки – ярмарки “Бердянськ – 2013”

20.09.2013 року у міськвиконкомі відбулося засідання щодо підведення підсумків проведення міської виставки – ярмарки “Бердянськ – 2013”.

На засідання було запрошено членів організаційного комітету з проведення виставки – ярмарку , учасників виставки – ярмарку “Бердянськ – 2013”, ЗМІ.

Підсумки проведення міської виставки – ярмарку “Бердянськ — 2013” підводила заступник міського голови Гончарова Н.І., яка відзначила, що кількість учасників щорічно збільшується і в цьому році склала 102 суб’єкти господарювання. Змінюється склад учасників, у виставці прийняло участь багато учасників з різних місць України. Покращилося оформлення і дизайн експонатів та торговельних місць.

Виставка-ярмарок пройшла організовано, мешканці та гості міста з великим задоволенням знайомилися з продукцією та послугами, що були представлені суб’єктами господарювання.

Про результати проведення міської виставки – ярмарку “Бердянськ – 2013” доповів виконавчий директор Бердянської Спілки промисловців та підприємців (роботодавців), заступник голови оргкомітету з проведення виставки Антонов М.А., який разом з заступником міського голови Гончаровою Н.І. вручив дипломи і грамоти усім учасникам міської виставки – ярмарку “Бердянськ – 2013” та подякував за участь й особливе ставлення до святкування 70-ї річниці визволення міста від фашистських загарбників та святкуванню 186 – річниці міста.