This version of the page http://www.context-ua.com/uk/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-14. The original page over time could change.
Новини
Заказать звонок
Заказать презентацию
Задать вопрос
12.12.2013
16:29
Нові галузеві медіа-аудити «Контекст Медіа»
 
 

Що відбувалося у банківському секторі останнім часом? Які теми були головними в напрямку юриспруденції? Про яку інвестиційну компанію найчастіше писали ЗМІ? Відповіді на ці та багато інших питань Ви можете знайти у галузевих медіа-аудитах «Контекст Медіа».

Аналіз медіа-активності юридичних компаній України (серпень 2013 року)

Аналіз медіа-активності інвестиційних компаній України (жовтень 2013 року)

Аналіз медіа-активності банків України (жовтень 2013 року)

Аналіз медіа-активності агрокомпаній України (вересень 2013 року)

Одержати додаткову інформацію про можливості для бізнесу, які створює ІА «Контекст Медіа», а також обговорити варіанти співробітництва Ви можете, зв'язавшись з нами за телефонами: (044) 501-84-58, (044) 501-84-47, (067) 502-45-18 і електронною поштою: info@context-ua.com.

Напередодні новорічних свят інформаційно-аналітичне агентство «Контекст Медіа» повідомляє про зниження цін на річне обслуговування компаній на 50%! Докладніше про акцію тут.

12.12.2013
13:43
Річний медіа-аудит за півціни!
 
 

Напередодні новорічних свят інформаційно-аналітичне агентство «Контекст Медіа» повідомляє про зниження цін на річне обслуговування компаній на 50%!

Підписавши договір про надання послуг або меморандум про співробітництво до 31 грудня 2013 року, кожний клієнт отримує повний комплекс послуг з моніторингу найбільшої бази ЗМІ, а також медіа-аудит своєї галузі за півціни!

Ми допоможемо досконально вивчити ситуацію на ринку та активність конкурентів, вибрати сфери для інвестування, організувати успішні маркетингові дослідження та рекламні кампанії, оцінити ефективність корпоративних комунікацій, управляти ризиками, оперативно отримувати інформацію, яка дозволяє швидко реагувати на зміни ринку, а також створити діючу стратегію розвитку компанії.

Одержати додаткову інформацію про можливості для бізнесу, які створює ІА «Контекст Медіа», а також обговорити варіанти співробітництва Ви можете, зв'язавшись з нами за телефонами: (044) 501-84-58, (044) 501-84-47, (067) 502-45-18 і електронною поштою: info@context-ua.com.

Ознайомитися з презентацією послуг компанії, а також прикладами медіа-аудиту, Ви можете тут 

Докладніше про медіа-аудит довідайтеся тут! 

Будемо ради бачити Вас у серед наших клієнтів і партнерів!

08.12.2013
17:12
Заступником Голови Правління СК «Еталон» призначений Олег Кравченко
 
 

Заступником Голови Правління з продажів Страхової компанії «Еталон» з 25.11.2013 року призначений Олег Кравченко. У сферу його обов'язків увійшли координування роботи і розвиток філіальної та агентської мережі, а також розробка нових і підвищення ефективності існуючих каналів продажів. Раніше посада була вакантна.

Олег Олександрович Кравченко народився у 1979 році в м. Маріуполь. У 2001 році закінчив Національний транспортний університет за спеціальністю «Транспортне право».

Діяльність у страховому бізнесі Олег Кравченко почав у 2001 році з посади менеджера по страхуванню. Протягом своєї кар'єри займався різними напрямами страхування в декількох компаніях. В останні роки обіймав керівні посади в сфері організації продажів - з 2008 по 2012 рік директор філії, а потім директор з роздрібних продажів СК «Нова», в 2012-2013 роках - директор міжрегіональної дирекції з продажів, пізніше заступник генерального директора з продажів СК «Провіта».

«Наразі СК «Еталон» переживає період реорганізації та оновлення. У такий момент важливо посилити кадровий і, особливо, керівний склад компетентними та кваліфікованими менеджерами. Ми покладаємо великі надії на те, що багаторічний досвід Олега Кравченко у сфері управління продажами дозволить компанії кардинально змінити і систематизувати підходи до розвитку бізнесу в різних регіонах, посилити команди регіональних представництв новими співробітниками, впровадити нові для компанії технології продажів і зміцнити позиції компанії на страховому ринку в цілому», - прокоментував нове призначення Голова Правління СК «Еталон» Юрій Нечипоренко.

Страхова компанія «Еталон» створена в 1993 році, статутний капітал компанії складає 77 млн. грн.
На сьогодні СК «Еталон» має 24 ліцензії на здійснення 9 обов'язкових і 15 добровільних видів страхування.
Страхова компанія «Еталон» є асоційованим членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, членом Ліги страхових організацій України, членом Ядерного страхового пулу.

СК «Еталон» пропонує більше 50 страхових продуктів для фізичних і юридичних осіб. Має розгалужену регіональну мережу представництв у всіх регіонах України.

 

04.12.2013
12:38
Голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона бере участь у 62-му Пленарному засіданні GRECO
 
 

Голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона очолив українську делегацію, яка бере участь  у 62-му Пленарному засіданні  GRECO, що розпочалось у  м. Страсбург (Французька Республіка).

На засіданні  GRECO  обговорюються основні антикорупційні удосконалення/події держав-членів. В рамках заходу українська делегація представить звіт про виконання  Україною рекомендацій, наданих за результатами ІІІ раунду оцінювання.

Згідно з порядком денним  учасники  засідання  ознайомляться зі звітами про виконання Іспанією, колишньою Югославською Республікою Македонія, Францією своїх зобов’язань у сфері запобігання і протидії корупції за результатами  IV  раунду оцінювання та іншими звітами про стан виконання Хорватією, Ірландією та Мальтою рекомендацій, наданих за результатами ІІІ раунду оцінювання.

Крім того, будуть розглянуті проміжні звіти про виконання Чеською Республікою, Францією та Швецією рекомендацій, наданих за результатами ІІІ раунду оцінювання. Учасники оберуть експертів для проведення  IV  раунду оцінювання щодо Вірменії, Греції, Угорщини, Чорногорії, Португалії, Сербії.

 

03.12.2013
17:05
СК «Еталон» проводить акцію «Щасливі двадцятки!»
 
 

24 грудня 2013 року Страхова компанія «Еталон» святкуватиме 20-річчя з дня заснування.

На честь свого 20-річного ювілею компанія проводить акцію «Щасливі двадцятки!» и дарує подарунки своїм клієнтам – знижки, додатковий строк покриття, а також святковий розіграш призів для страхувальників, які уклали договори протягом 2013 року.
В період проведення акції – з 01.11.2013 р. по 24.12.2013 р., всі нові клієнти компанії матимуть можливість укладання договорів страхування зі знижкою 20%. Існуючі клієнти компанії, при переукладанні договорів страхування на новий строк, отримають додатково до договору 20 днів страхового покриття безкоштовно!

В День народження компанії – 24 грудня 2013 року серед страхувальників, які уклали договори страхування з СК «Еталон» протягом 2013 року відбудеться розіграш 20 цінних призів! Головний приз – річний поліс страхування наземного транспорту (КАСКО); 10 страхувальників матимуть можливість виграти поліси добровільного страхування цивільної відповідальності автовласників; 9 клієнтів отримають в подарунок відео реєстратори. Також, 200 клієнтів отримають заохочувальні призи – сувеніри з символікою Страхової компанії «Еталон».

Страхова компанія «Еталон» створена в 1993 році, статутний капітал компанії складає 77 млн. грн.

На сьогодні СК «Еталон» має 24 ліцензії на здійснення 9 обов'язкових і 15 добровільних видів страхування.
Страхова компанія «Еталон» є асоційованим членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, членом Ліги страхових організацій України, членом Ядерного страхового пулу.

СК «Еталон» пропонує більше 50 страхових продуктів для фізичних і юридичних осіб. Має розгалужену регіональну мережу представництв у всіх регіонах України.

 

27.11.2013
13:38
Наталія Королевська: В Україні повністю профінансовані пенсійні виплати за листопад
 
 

В Україні завершено фінансування пенсійних виплат за листопад, – на ці потреби було направлено 20,7 млрд. грн. Про це повідомила Міністр соціальної політики Наталія Королевська.

«За оперативною інформацією Пенсійного фонду, в Україні повністю профінансовані пенсії за листопад. Протягом місяця на ці потреби було направлено 20,7 млрд. грн. Загалом же з початку року пенсійні видатки сягнули 228 млрд. 730 млн. грн., що майже на 16 млрд. грн більше, ніж за аналогічний період минулого року », - сказала вона.

Як відзначила Міністр, фінансування та виплата пенсій відбувались у відповідності до поденного календарного графіку. Вона також нагадала, що з 1 грудня відбудеться перерахунок пенсійних виплат усім категоріям пенсіонерів. «Відповідно до державного бюджету 1 грудня відбудеться чергове зростання прожиткового мінімуму. У зв’язку з цим відбудеться автоматичний перерахунок усіх соціальних виплат, зокрема і пенсій», - сказала вона.

 

27.11.2013
11:23
«Контекст Медіа» розповів про нові тренди медіа-моніторингу
 
 

26 листопада у київському кафе aroma espresso bar (вул. Мечникова, 3) відбулася зустріч, присвячена останнім тенденціям у галузі моніторингу ЗМІ та медіа-аналітики. Представники провідних компаній, які займаються збором інформації та управління репутацією, поділилися новинами ринку та оцінили можливі шляхи його розвитку. Обговорення актуальних тем зібрало понад 50 фахівців з комунікацій.

Спікерами зустрічі стали Денис Терещенко (ІА «Контекст Медіа»), Оксана Кононова («Інфопоінт») та Іван Соколовський (Reputation Institute). Модератором спілкування виступила Оксана Гошва (Hoshva PR).

Свій виступ генеральний директор ІА «Контекст Медіа» Денис Терещенко присвятив сучасному стану ринку медіа-мониторигу, а також перспективам його розвитку. Торкнувшись головних етапів історії професійних збору та обробки матеріалів ЗМІ, керівник агентства продемонстрував динаміку стрімкого зростання кількості мас-медіа у наш час. Згідно з експертними даними, число засобів масової інформації подвоюється кожні два роки.

Значне збільшення масиву матеріалів змушує шукати нові шляхи їх збору та аналізу. Автоматизацію обробки великих обсягів інформації Денис Терещенко виділив у якості одного з основних трендів.

Серед інших тенденцій, які диктують розвиток галузі, були названі глобалізація бізнесу та потреба у більшому охопленні інформації, збільшення оперативності надання даних, підвищення якості медіа-моніторингу та зменшення кількості «інформаційного шуму».

Окремо була відзначена зростаюча роль соціальних медіа у формуванні інформаційного простору та впливі на репутацію компанії.

Оксана Кононова, керівник компанії «Інфопоінт», приділила особливу увагу необхідності розробки загальних стандартів  медіа-моніторингу, що повинно значною мірою спростити роботу спеціалізованих агентств та використання отриманих даних їхніми клієнтами. Також учасники зустрічі обговорили актуальні проблеми галузі, серед яких - необхідність коректного оцінювання не тільки кількісної, але і якісної присутності компаній у стрімко зростаючому масиві інтернет-ресурсів.

Про вплив медіа-присутності компаній на рівень їхньої корпоративної репутації розповів представник Reputation Institute Іван Соколовський. Медіа-аналіз інкорпорується в комплексні системи, однією з яких є оцінка ставлення до компанії з боку зацікавлених груп.

Обговорити актуальні питання моніторингу ЗМІ можна на нашій сторінці у Facebook.

Довідайтеся більше про можливості, які відкриває медіа-моніторинг, звернувшись до наших фахівців за тел.: +38 044 501-84-58 або електронною поштою: info@context-ua.com.

25.11.2013
11:56
Сертифікація зерна все ще залишається обов’язковою: чи є вихід із ситуації, що склалася?
 
 

Європейська Бізнес Асоціація  та  бізнес-спільнота, що представляє інтереси зернової галузі України, вкрай стурбована останніми діямиДержавної інспекції сільського господарства України.

Незважаючи на постійне декларування політики лібералізації та дерегуляції зернового сектору Міністерством аграрної політики та продовольства України її підвідомчий орган – Державна інспекція сільського господарства України,  постійно створює бар’єри у веденні експортної діяльності, що  відображається у безпідставних затримках сертифікації лінійних елеваторів.

Попри те, що в 2012 році декількома постановами Кабінету Міністрів України  (№932  від 19 вересня 2012 р. «Про внесення змін до пункту 1 Порядку видачі сертифіката якості зерна та продуктів його переробки» та № 692 від 18 липня 2012 р. «Про внесення змін до Порядку видачі сертифіката відповідності послуг із зберігання зерна та продуктів його переробки») було спрощено процедуру сертифікації елеваторів та сертифікації якості зерна.

Зазначені зміни в  регуляторній політиці (зокрема, безстрокова дія сертифікату відповідності послуг із зберігання зерна та продуктів його переробки, а також скасування вимоги про одержання сертифіката якості зерна та продуктів його переробки при переміщенні даної категорії продукції територією України)  були позитивно сприйняті світовою спільнотою, профільними торговими організаціями, а також самими учасниками ринку.

Проте, вже в жовтні 2012 року Закон України  «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо діяльності Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства соціальної політики України, інших центральних органів виконавчої влади, діяльність яких спрямовується та координується через відповідних міністрів» №5462-VI від 16 жовтня 2012 рокускасувавбезстрокову дію сертифікату відповідності послуг із зберігання зерна та продуктів його переробки, тавідновив  вимогу про одержання сертифіката якості зерна та продуктів його переробки при переміщенні даної категорії продукції територією України.

Вищезгадані положення Закону суперечатьзадекларованій Урядом України політиці дерегуляції, повертаючи ряд дозвільних процедур, над скасуванням яких працювали Міністерство аграрної політики та продовольства України, Держпідприємництво  і громадські і профільні організації впродовж 2012 року.

Штучна затримка сертифікації елеваторів призводить до  низки логістичних  проблем, порушення умов зберігання та переробки зерна, здороження усього  логістичного ланцюгу, простоїв транспорту із зерном. Врешті решт, всі ці негаразди  мають негативний вплив на ведення  бізнесу та призводять до економічних втрат, як експортерів, так і агарних виробників.

Комітет зернових та олійних культур Європейської Бізнес Асоціації виступає з позицією скасувати вищезгадані норми Закону, зокрема, в частині Закону України «Про зерно та ринок зерна в Україні», а саме, відновити положення щодо безстрокового характеру сертифікату відповідності послуг із зберігання зерна та продуктів його переробки, а також скасувати положення щодо переміщення зерна та продуктів його переробки територією України за умови отримання  сертифіката якості зерна та продуктів його переробки.

Логічним та правомірним довершенням цього є прийняття проекту Закону «Про внесення змін до Закону України «Про зерно та ринок зерна в Україні»(щодо дерегуляції ринку зерна)» №2459 від 5 березня 2013 року, з негайним введенням в дію, що, беззаперечно,створить передумови для ефективного подолання наявного ряду проблем з сертифікацією як елеваторів, так і зерна і продуктів його переробки.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, звертайтеся до Оксани Романюк, Експерта з агро-комунікацій Європейської Бізнес Асоціації, за телефоном +38 (044) 496-06-01 або по e-mail:Oksana.Romaniuk@eba.com.ua.

ІНФОРМАЦІЙНА  ДОВІДКА:

 Європейська Бізнес Асоціація (Асоціація) - неприбуткова організація, що об'єднує понад 900  іноземних та вітчизняних компаній, які працюють на Україні.  Сьогодні   Асоціація   є  провідною  організацією міжнародного  бізнесу  в  Україні.  Європейська  Бізнес Асоціація була створена  в  1999  році.  Ініціатором  створення  Європейської  Бізнес Асоціації  була  Європейська  Комісія,  яка  зацікавлена  в  підтримці європейського бізнесу на Україні та налагодженні двосторонніх зв'язків Україна-ЄС.  Беручи  до  уваги  пріоритети  України  щодо інтеграції в Європейський  Союз, основною метою діяльності Асоціації є налагодження стосунків  європейського  бізнесу з представниками влади в Україні для співпраці щодо створення сприятливих умов ведення бізнесу та залучення прямих  іноземних  інвестицій в економіку України.

Детальна інформація на сайті www.eba.com.ua

 

22.11.2013
17:08
Микола Катеринчук просить Окружний адмінсуд Києва визнати незаконним розпорядження Кабміну про відмову від євроінтеграції
 
 

Сьогодні 22 листопада Європейська партія України, яку очолює народний депутат Микола Катеринчук, звернулася в Окружний адміністративний суд міста Києва з позовною заявою про  визнання  незаконним та  визнання  не чинним  розпорядження Кабінету  Міністрів  України від 21 листопада 2013 року №  905-р «Питання укладання Угоди про асоціацію між Україною, з однієї сторони, та Європейським Союзом, Європейським Співтовариством з атомної енергії і їх державами — членами, з іншої сторони», яким серед іншого передбачено «призупинити процес підготовки до укладання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом».   
 
«Верховна Рада України у межах своїх повноважень, визначених Конституцією України, визнала європейську інтеграцію держави, подальше укладання Угоди про асоціацію з ЄС та набуття членства у ЄС в якості пріоритетного напряму зовнішньої політики України.  Натомість ухвалене вчора урядом Азарова розпорядження суперечить цим нормам», - наголосив Микола Катеринчук, коментуючи позовну заяву.
 
«Окрім того це розпорядження не лише суперечить Закону України «Про Кабінет Міністрів України», а й порушує права більшості українців на європейський вибір, який підтримується переважною більшістю українського суспільства. Зокрема, про це свідчать результати останніх чергових виборів народних депутатів України, які відбулись 28 жовтня 2012 року. Так, згідно з відомостями, розміщеними на офіційному сайті ЦВК більше половини виборців, які взяли участь у голосуванні, підтримали ті політичні партії, у програмах яких чітко визначено євроінтеграційний курс розвитку України. В числі них як опозиційні, так і провладні політичні партії», - повідомив народний депутат.
 
Європейська партія України вважає, що суд має усі законні підстави аби негайно зупинити дію згаданого розпорядження Кабінету Міністрів України і в такий спосіб забезпечити реалізацію прагнень більшості громадян України на інтеграцію до Європейського союзу.

 

Більше про наші переваги