This version of the page http://ves.lviv.ua/blog/4 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-13. The original page over time could change.
Новости во Львове: о недвижимости, афиша, праздники
On-line заявка

Блокнот пуст:








Онлайн всего: 9
Гостей: 9
Пользователей: 0


Новости во Львове: о недвижимости, афиша, праздники

Знайти квартиру в оренду по карті Львова

Знайти квартиру в оренду по карті Львова, параметрам, фото, інфраструктурі
Щодня розділ з оренди квартир і кімнат проглядає понад 20 000 відвідувачів, охочих недорого зняти квартиру або у Львові або в одному з міст Львівської області. Розміщені на сайті кімнати і квартири в найм «прив'язані» до карти Львова, забезпечені докладним переліком об'єктів інфраструктури, також позначених на карті львівського району. В кожному оголошенні по оренді житла є фото кімнат, фотографії будинку, його поверхові плани, панорами довколишніх вулиць і дворів. Зручні параметри пошуку дозволять швидко і без посередників підібрати потрібний варіант з оренди кімнат у комунальній квартирі або зніманню елітної квартири в центрі Львова. Читать дальше »

Як у Львові зняти квартиру довгостроково, подобово?

Як у Львові зняти квартиру довгостроково або подобово?

Варіантів тут не так багато, як хотілося б - їх всього два. Перший - пошук і оренда житла самостійно. Другий - звернутися до послуг одного з агентств нерухомості у Львові. І у того, і в іншого способу є свої підводні камені.

Квартиронаймач, який вирішив займатися пошуком житла самостійно, як правило, дає оголошення «зніму квартиру від власника» в різних засобах масової інформації: львівських газетах, телебаченні, радіо, інтернеті. Деякі йдуть іншим шляхом. Вони не шкодують паперу і клею, розклеюють оголошення «зніму квартиру» на магазинах, під'їздах, зупинках та інших місцях.
Читать дальше »

О работе во Львове компании Весь Львов

   Компания "Весь Львов"

   Компания "Весь Львов" работает на рынке недвижимости уже около пяти лет. За это время мы получили лидерство среди других агенств благодаря широкомасштабному выбору квартир, качество которых соответствует своей цене. Наши квартиры полностью укомплектованы всеми необходимыми предметами интерьера и быта. Большинство из них расположены в центре, но если вам нужно разместиться в более отдаленном от центра районе, то конечно, что и здесь мы сможем предложить вам интересный вариант посуточного жилья. Среди наших клиентов много иностранцев и гостей из разных уголков Украины, среди которых известные спортсмены, звезды кино и эстрады, художники культуры и просто ценители искусства. Читать дальше »

Про роботу у Львові компанії Весь Львів

   Компанія "Весь Львів".

   Компанія "Весь Львів" працює на ринку нерухомості вже близько п'яти років. За цей час ми здобули лідерство серед інших агенств завдяки широкомасштабному вибору квартир, якість яких відповідає своїй ціні. Наші квартири повністю укомплектовані всіма необхідними предметами інтерєру та побуту. Більшість з них розташована у центрі, але якщо вам потрібно розміститись у більш віддаленому від центру районі, то звичайно, що і тут ми зможемо запропонувати вам цікавий варіант подобового житла. Серед наших клієнтів багато іноземців та гостей з різних куточків України, серед яких відомі спортсмени, зірки кіно та естради, митці культури і просто цінителі мистецтва. Читать дальше »

Здати квартиру у Львові Простіше простого!

Власне з такої позиції міркують безліч обивателів, яким не доводилося здавати квартиру в оренду. Здавалося б, у чому складність? Величезний попит на житлову нерухомість у Львові харчується за рахунок приїжджаючих за «великою мрією» в місто. Здавай - не хочу!

А ось якщо ви дійсно власник квартири у Львові і з якоїсь причини в ній не живете перед вами стоїть завдання з багатьма невідомими. Як краще здати квартиру у Львові без посередників або здати квартиру через агентство? Як зберегти в ній те, що є? Як отримати гарантії? Де і як шукати мешканців? Як оформити договір? І це тільки мала частина питань, які постають перед щасливими володарями житлоплощі. Економити ваші сили, гроші, нерви, а головне час повинні професіонали! Читать дальше »

Здати квартиру на тривалий термін у Львові

Тривала оренда квартири - означає здати квартиру в оренду строком від одного року до декількох років. Початковий договір, з орендарями, як правило укладається на один рік після закінчення терміну договору, його зазвичай пролонгують за погодженням сторін. За цей період часу можливі деякі зміни ринкової вартості квартири, ціни на оренду квартир за цей рік можуть, як вирости, так і стати нижче попередньої орендної ставки. Якщо орендарі квартири протягом усього терміну оренди повністю дотримувалися умови договору, і ви готові і далі здавати квартиру, договір найму необхідно переукласти. Читать дальше »

Здати квартиру терміново через елітне агентство нерухомості

Якщо ви хочете здати квартиру терміново і на тривалий термін, то необхідно звернутися в елітне агентство нерухомості. Досвідчений фахівець нашого агентства нерухомості допоможе вам правильно встановити ціну орендної плати, ціна не повинна бути занадто завищена. Так само наш представник зробить якісні фотографії квартири, що необхідно для рекламної компанії об'єкта нерухомості. Квартири з якісним фото значно швидше залучають клієнтів, ніж пропозиції з простим описом. Фотографії квартири скоротять кількість безглуздих переглядів, і допоможуть здати квартиру в житловому комплексі. Читать дальше »

Елітне агентство нерухомості Весь Львів

Весь Львів - елітне агентство нерухомості
Дім. І ви вже подумали про тепло, затишок, спокій, надійність, адже найголовніше для людини це її будинок! Співробітники компанії «Весь Львів» знають і розуміють це.
 
Щодня в оренду і на продаж виставляються десятки тисяч об'єктів житлової та комерційної нерухомості. Вибір величезний, і в пошуках потрібного результату можна провести непрогнозовану кількість часу. У свою чергу, крім різноманітності, ринок оренди та купівлі-продажу квартир перебуває в постійному русі і для грамотного управління вашою нерухомістю необхідний надійний навігатор, експерт і стабільний партнер. Читать дальше »

Оренда елітних квартир у Львові у нас

VeslvivUa - оренда елітних квартир у Львові
По різними експертними оцінками елітна нерухомість Львова це всього лише 10-15% від загального ринку оренди квартир. При такому «дефіциті», природно, оренда елітних квартир за вартістю набагато вище, ніж у європейських столицях, де частка еліток набагато більша.

Ціна такого ексклюзиву завжди виправдана, оскільки безпосередньо залежить від високих вимог клієнтів, для яких крім інтер'єру і площі існують такі фактори як комфортність самого будинку, добропорядні сусіди, інфраструктура мікрорайону. Читать дальше »

Оренда квартир та апартаментів в центрі Львова

Варто звернути увагу на те, яка буває елітна нерухомість. Обиватель скаже, що все що «вище середнього» вже еліта. Це далеко не так. Якщо ж у ваші плани входить оренда елітної квартири в центрі Львова, то ця інформація буде для вас не зайвою.

Елітні квартири поділяють на три класи. «АА» - до них відносяться апартаменти в історичному центрі міста, розташовані в будинках які визнані архітектурними пам'ятками. Так само обов'язковим є індивідуальний інтер'єр, а так само передбачає існування двох або більше паркувальних місць. Клас «А» - включає в себе квартири в будинках, які не відносяться до розряду унікальних, але тим не менш розташованих у престижних районах Львова. Парковка обмежується одним місцем. Читать дальше »

« 1 2 3 4 5 6 ... 15 16 »