This version of the page http://uwm.com.ua/page=286 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-12. The original page over time could change.
Український жіночий сайт
Ukrainian Women's Magazine
Чи шкідлива автозасмага?
Якщо у Вас є час на відпочинок під сонячними променями, ви сміливо можна назвати себе щасливиць! Що ж робити, коли немає часу сходити на пляж, а до відпустки ще кілька місяців? На допомогу приходять креми та спреї для автозасмаги! Більшість виробників косметики запропонували світу свої продукти, які є втіленням мрії про прекрасне загар, який не вимагає великих витрат часу.
Як зберегти засмагу
Як довго буде триматися засмага на шкірі, багато в чому залежить від того, де і яким чином віна була отримана. Наприклад, вважається, що «південна» засмага сходить швидше, ніж той, який був придбаний, скажімо, в якому-небудь дачному селищі. І це дійсно так, якщо мова йде про засмагу не в тіні, а під сонячними променями.
Захист від сонця. Сонцезахисні засоби. Чи шкідливо засмагати.
Всі сонцезахисні засоби розрізняються за ступенем захисту шкіри від ультрафіолетових променів спектра А (UVA) і В (UVB). Абревіатура SPF (Sun Protective Factor) позначає сонцезахисний фактор. Зазвичай коефіцієнт ступеня захисту коливається від 2 до 30 SPF. Чим він вищий, тим довше можна засмагати без шкоди для здоров'я. Якщо помножити коефіцієнт захисту на 15-20 хвилин, ви отримаєте рекомендований час знаходження на сонці при використанні даного засобу. Проте вчені все більше схиляються до висновку, що жоден (навіть найякісніший і дорогий) сонцезахисний крем не може повністю захистити від негативного впливу ультрафіолетових променів. І тим не менш сонцезахисні засоби - креми, лосьйони, спреї і т. д. - варто наносити на шкіру. Головне - правильно вибрати підходящий засіб.
Засмага | Як правильно засмагати
Якщо ви відправляєтеся на море з метою отримати гарну шоколадну засмагу, то не варто забувати, що сонце може бути як другом, так і ворогом: замість довгоочікуваної засмаги можна отримати проблеми. Шкода, яка може бути заподіяна нашій шкірі при зайвому дії сонячних променів, прямо пропорційний часу перебування на сонці. У невеликих дозах (до 10 хвилин) сонце лише злегка дратує шкіру, викликаючи легке почервоніння. При великих дозах вона запалюється, припухає.
Засмагу й автозагар. Як правильно засмагати і зберегти засмагу. Правила засмаги в солярії
Ще одна складова зовнішності успішної людини - сексуальна засмага. Адже успішна людина має виглядати так, ніби тільки що повернувся з морського узбережжя і ось-ось туди відправиться знову. Тому у київських «тусовщиків» і офісних клерків, які мріють зробити кар'єру і справити враження на шефа, вже давно увійшло у звичку щотижня «працювати над своєю засмагою».
Педикюр вдома
Педикюр - дуже важлива процедура, яку повинна робити будь-яка жінка в обов'язковому порядку. Доглянуті ноги не тільки виглядають красиво, але і сприяють здоров'ю всього організму. Кажуть, людина старіє з ніг. Японські медики стверджують, що на ступнях ніг зосереджені нервові закінчення, які йдуть до всіх внутрішніх органів. Знімаючи нарости на шкірі ступень, ви як би очищаєте тіло і даєте йому дихати.
Фотоепіляція волосся | Фото епіляція
Фотоепіляція - порівняно новий (і найдорожчий через дорожнечу обладнання) метод видалення волосся. Можна сказати, що на сьогоднішній день фотоепіляція «писк сезону».


Принцип дії фотоепіляції
Біоепіляція
Біоепіляція - видалення волосся за допомогою різних смол або воску (гарячого, холодного чи теплого). Це один з найпоширеніших і недорогих методів епіляції, визнаний косметологами як самий щадний.

Воскова депіляція | Депіляція воском
Ваксінг - домашній аналог біоепіляції. На шкіру наносять розігрітий розчин воску, після чого спеціальними серветками видаляють волосся частково з волосяними цибулинами (через кілька років застосування ваксинг спостерігається зниження або зникнення надлишкового росту волосся). У домашніх умовах використовуються спеціальні смужки паперу, на які нанесено розчин воску або речовини, що викликає прилипання волосся (адгезивний склад).
Гоління волосся. Видалення волосся. Подразнення шкіри після гоління. Епіляція волосся вдома
Гоління - найбільш простий, доступний і безболісний спосіб видалення небажаних волосся. Роздратування, що виникає у багатьох жінок після гоління (особливо в зоні бікіні і пахвовій області) можна усунути за допомогою заспокійливих лосьйонів і кремів. Мінус використання бритви - нетривалий ефект, часте вростання волосся, роздратування в зонах бікіні.
Цукрова епіляція: як робити в домашніх умовах. Епіляція цукрових пастою вдома. Рецепт цукрової пасти. Переваги і дія цукрової епіляції
Цукрова епіляція, або шугарінг (від англ. "Sugar» - цукор), користувалася популярністю ще в античних красунь. Першими навчилися робити цукровий епіляцію єгипетські дами. Можливо, тому в арабських країнах цей вид епіляції до цих пір користується популярністю - адже за вимогами своєї релігії мусульманські жінки повинні мати якомога менше волосся на тілі. У цукрового епіляції багато переваг: вона ефективна, підходить навіть для самої чутливої ​​шкіри, натуральна і повністю безпечна, легко змивається водою. Є і недолік - це трохи боляче, але цілком терпимо, і через добу все проходить без сліду.
Шугарінг. Епіляція кремом. Знебарвлення. Механічний вплив. Епіляція волосся вдома
Шугарінг - один з найдавніших методів епіляції. На відміну від воскової епіляції (в широкому сенсі до ваксинг багато відносять не тільки застосування воску, а й будь-яких адгезивних складів типу смоли) на шкіру наноситься густий розчин цукру, іноді розбавляється лимонним соком. Після цього прикладають матерію, при знятті якої видаляють волосся. Процедура приваблює своєю дешевизною (ціна цукру і лимонного соку). Але, на жаль, її неможливо проводити в зонах бікіні і пахвових областях через хворобливості.
Зайве волосся на обличчі у жінок. Як позбавитися від зайвого волосся? Видалення небажаних волосся на обличчі або тілі
Густе та пишне волосся для кожної жінки завжди були предметом гордості і служили прикрасою. Однак у випадках, коли волосся росте не тільки на голові, але і на тілі, а в деяких випадках і на обличчі предмет гордості перетворюється на справжню проблему.

Ромашка для волосся
Натуральних блондинок залишається все менше - такий висновок зробили генетики. Справа в тому, що чорний колір домінує, і чудове золоте, «сонячне» волосся, скоро стане справжньою рідкістю - зрозуміло, мова йде про натуральні світлих відтінках, зате волосся можна забарвити - можливостей сьогодні багато.

На жаль, поки не всі сучасні засоби для фарбування і освітлення волосся абсолютно безпечні, і після низки подібних процедур волосся починає сильно страждати: у них міняється структура, вони ламаються і січеться, і до того ж пошкоджується шкіра голови.
Домашні кондиціонери для волосся: зволожуючі, для блиску та об'єму.
Жіноча краса і чарівність багато в чому визначаються станом і зовнішнім виглядом волосся. Якщо волосся слабке, тьмяне і недоглянуте, то ефектний макіяж або модний одяг навряд чи зможуть зробити жінку привабливішою.


  • ‹ назад
  • 282
  • 283
  • 284
  • 285
  • 286
  • 287
  • 288
  • 289
  • 290
  • далі ›
  • остання »