This version of the page http://ds.lviv.ua/korysna-informatsija (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-11. The original page over time could change.
Мережа аптек "D.S." - Корисна інформація

Аптечна довідка
у вашому телефоні

Перевірити баланс

Підписка на новини

введіть тут свій e-mail, щоб отримувати повідомлення про новини та корисну інформацію з нашого сайту

 
 
Корисна інформація
Харчування при цукровому діабеті

Дієта для діабетика є обов’язковою, адже дотримуючись правильного харчування є можливість контролювати цукровий діабет.

Детальніше...
 
Готуємось до школи

Після літа дорослим важко увійти в повноцінний робочий ритм,що вже говорити про дітей? Щоб процес адаптації до школи не був болючим, а навчальний рік минув без ускладнень, краще підготуватися до нього заздалегідь…

Детальніше...
 
Що має бути в домашній аптечці?

Чи не у кожній домівці є своя аптечка: у завбачливих  - запас ліків на рік, а то й два, у когось  - лише дві мікстури. Тож як має виглядати універсальна аптечка?

Детальніше...
 
Спека в офісі: як боротись?

Попереду – чи не найспекотніший робочий місяць в році. Як обіцяють синоптики цогорічний серпень буде надзвичайно жарким. Єдиний порятунок в такому випадку кондиціонер?

Детальніше...
 
Відпочинок на природі – на що звернути увагу?

На вихідні сотні людей виїжджають на природу, аби відпочити від міської метушні та поласувати стравами, приготованими на мангалі. Такі поїздки допомагають відновити сили після важкого робочого тижня. Тож як подбати про те, щоб відпочинок пройшов вдало?

Детальніше...
 
Остерігайтесь кліщів!

З приходом справді теплих днів, коли земля уже прогрілась, багато хто планує відпочинок у лісі, біля озера. І чи не кожні вихідні з міста виїжджають тисячі сімей та компаній, щоб вдосталь насолодитись теплом.

Детальніше...
 
Сезонна алергія наступає!

Навесні, в той час, як всі насолоджуються теплом, багатьом хочеться плакати, та не від щастя, а через загострення сезонної алергії – поліноз!

Детальніше...
 
Гірудотерапія - лікування п'явками

Гірудотерапію - лікування п’явками, використовуть в медицині не одне століття. Цікаво, що до цього методу звертались ще в давньому Єгипті. Фараони вважали п’явок панацеєю від усіх захворювань. Відомо, що в аптеках п’явки з’явились уже в 18 ст. і дотепер вони є в асортименті.

Детальніше...
 
Як не наїстись нітратів?

З приходом весни на наші столи потрапляє багато ранньої городини. І не завжди, застереження медиків про надмірну кількість у ній нітратів, зупиняє вправних господинь в бажанні приготувати для своєї родини щось смачненьке.

Детальніше...
 
Обережно: сонце!

Нарешті, після затяжної зими, настала справжня сонячна весна. Ми змінюємо зимовий одяг на яскравий весняний та з радістю ловимо перші теплі промені сонця.

Детальніше...
 
Як не натрапити на фальсифікат?

Більшість людей, яким доводиться купувати лікарські засоби, на перший погляд не завжди можуть визначити їхню якість. Та є кілька порад, дотримуючись яких, можна оминути ліки неналежної якості.

Детальніше...

 
Сторінка 1 з 6 « ПочатокПопередня123456НаступнаКінець »

Відгуки

  • На протязі довгого часу я є вашим постійним кліентом, ...

    » Андрій
додати відгук
Звідки Ви черпаєте необхідну інформацію про ліки і здоров’я?