This version of the page http://www.farmak.ua/society (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-12-10. The original page over time could change.
Фармак
  • ua
  • ru
  • en
Ми для Вас та Вашого здоров’я!

Відповідальність

Відповідальність Суспільство

Збереження здоров’я є найціннішим для людини...

Розуміючи, що збереження здоров’я є найціннішим для людини, ми з року в рік інвестуємо в програми та партнерські відносини в галузі охорони здоров’я, підтримуємо тих, хто цього потребує.

Ми створюємо кабінети діабетичної стопи для підтримки хворих на цукровий діабет. Такі кабінети вже працюють у Києві, Харкові, Дніпропетровську, Донецьку, Житомирі, Одесі, Львові, Кіровограді та Луцьку. Облаштовуємо «Школи медико-соціальної адаптації для хворих на цукровий діабет». Там хворі зможуть отримувати професійні консультації та кваліфіковану допомогу.

Надаємо медичну підтримку в реалізації програм, спрямованих на ознайомлення учнів старших класів з методами надання першої невідкладної медичної допомоги. Ми є одними з ініціаторів конкурсу для журналістів на кращу статтю про здоровий спосіб життя.

Ми створили Благодійний фонд «Фармак», який займається питаннями підтримки (грошовими внесками та готовими лікарськими засобами) лікувальних закладів, загальноосвітніх шкіл, дитячих будинків, шкіл-інтернатів, громадських організацій, фондів інвалідів війни, ветеранів, багатодітних сімей.

Ми будуємо сучасне виробництво субстанцій на території індустріального парку, створеного на базі ВАТ «АК «Свема» в місті хіміків Шостці, Сумської області, що відповідатиме всім світовим вимогам до екологічності та безпечності хімвиробництв. До його складу входитимуть потужності з виробництва та зберігання готової продукції, зберігання сировини, матеріалів та комплектуючих, інженерні мережі з забезпечення питною водою, електроенергією, теплом тощо. Особливу увагу ми приділяємо створенню дільниці з нейтралізації та очистки промислових стоків та атмосферних викидів.

Нове виробництво створюється з урахуванням вимог GMP. Проектна документація підготована іноземними спеціалістами, що мають великий досвід у створенні сучасних хімічних підприємств.

Відкриття нового виробництва стане вагомим внеском в розвиток промислового потенціалу Шостки та регіону загалом, а також дасть змогу створити нові робочі місця із конкурентною заробітною платою. Ми також плануємо будувати відносини з місцевою громадою, що базуються на принципах взаємовигідного співробітництва. Першим кроком на шляху до цього стало будівництво та відкриття в 2011 році сучасного дитячого майданчика в Шостці.

Слід зазначити, що ми активно працюємо над розробкою стратегії корпоративної соціальної відповідальності (КСВ), яка дозволить систематизувати всі зусилля та активності компанії, а також сфокусувати їх в кількох ключових напрямках.

Угода про використання персональних даних

Я даю Публічному акціонерному товариству «Фармак» (далі – Компанія «Фармак») свою письмову безумовну та безвідкличну згоду на обробку моїх Персональних даних, які містяться у заповненій мною формі. Обробка Персональних даних включає в себе вчинення будь-яких дій та/або сукупності дій, що пов'язані зі збиранням, реєстрацією, накопиченням, зберіганням, адаптуванням, зміною, поновленням, використанням і поширенням (розповсюдженням, реалізацією, передачею), знеособленням, знищенням моїх Персональних даних, з метою обробки надісланого мною запиту чи надання відповіді на поставлене мною питання.

Обсяг моїх Персональних даних, щодо яких здійснюється процес обробки, та які можуть бути включені до бази персональних даних компанії «Фармак», визначається як будь-яка інформація про мене (зазначена в заповненій мною формі), що стала відома компанії «Фармак».

Надана мною згода на обробку моїх Персональних даних не вимагає здійснення компанією «Фармак» повідомлень про передачу моїх Персональних даних третім особам, згідно з нормами ст. 21 Закону України «Про захист персональних даних». Я підтверджую, що мені зрозумілі мої права, визначені Законом України «Про захист персональних даних», а також мета обробки моїх Персональних даних, в тому числі збір моїх Персональних даних. Я погоджуюсь, що строк обробки моїх Персональних даних - безстроковий.