This version of the page http://qg.kiev.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-30. The original page over time could change.
Квадраджесіма - Головна

Квадраджесіма

комплектующие откатных ворот купить ; интернет магазин ; Fulda Kristall Montero 3 доступны для всех, так как осуществляется доставка по всей Украине.

Гурт КВАДРАДЖЕСІМА (QUADRAGESIMA-англ.) був створений у Києві наприкінці 1998 року з музикантів різних столичних проектів. Головна ідея створення колективу - використати досягнення та підходи електронної музики у музиці, що виконується живцем та на звичайних "живих" інструментах (барабани, гітари, голос, тощо).

На протязі 1998-2002 років команда експериментувала з різними напрямками (тріп-хоп, джангл, брейкбіт, рок), вела пошуки власного саунду, співпрацювала з багатьма музикантами. У цей період було стабілізовано склад гурту та сформована музична концепція КВАДРАДЖЕСІМИ, яка полягає в грув-орієнтованій подачі матеріалу, нестандартному вирішенню саунду та електронному лаконізмі аранжувань.

У період 2001 - 2004 рр., гурт активно гастролює по Україні, виступаючи у клубах та на великих майданчиках, видає 2 відео на пісні "Танцюєш ти", та "Урбанаджангла" (режисер - В. Придувалов) що активно ротуються каналом ENTER MUSIC, отримує схвальні відгуки та рецензії багатьох друкованих та інтернет-видань, а головне - здобуває велику армію прихильників стилю QG, і не тільки в Україні. У 2003-2004 роках команда з успіхом виступає на фестивалі "ВДОХ" та у клубах м.Москва, співпрацюючи з лейблом "ВДОХ", а наприкінці 2004 року проводить серію дуже вдалих виступів у таких містах Польщі як Варшава, Гдиня, Гданськ, що надихає команду на подальше просування своєї музики на захід.

На початку 2005 року на студії Олега "Білого" Шевченко (WHITE STUDIO) (колишнього звукорежисера ВВ) команда приступає до запису довгоочікуваного усіма прихильниками дебютного альбому. В процесі роботи гурт замінює вокаліста з яким і записує дебютний альбом, який стає справжнім вибухом сучасної української музичної сцени. Альбом під назвою "COSMO" виходить наприкінці 2005 року і гурт одразу вирушає в промо-тур містами країни. У квітні 2006 року відбуваються зйомки відео на пісню "Азбука Морзе". Презентація відео доробку очікується у травні 2006 року.

КВАДРАДЖЕСІМА - це: Денис Ямбор, "Бамбр" - бас-гітара, ефекти
Олексій "Шеша" - вокал, горло, варган, перкусія
Олександр Зленко, "Полярник" - барабани
Олексій Устінов, "Алекс" - гітара, ефекти, бек-вокал