This version of the page http://dp.biznesoblast.com/page9/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-30. The original page over time could change.
Дніпропетровськ Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Поиск вакансий в Днепропетровске
Оператор пк
Водитель руководителя
Главный инженер
Менеджер по работе с клиентами
Программист iphone
вакансии контент менеджера киев


Интернет реклама УБС

НОВИНИ

На Дніпропетровщині за 40 тис. грн. міліціонер «пробачив» трьох зловмисників

08.03.2013

Прокуратурою Дніпропетровської області завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт щодо замначальника СО одного з райвідділів ГУМВС України в області, за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України (одержання хабара службовою особою, яка займає відповідальне становище, поєднане з вимаганням).

коментувати)

На Дніпропетровщині потяг переїхав пенсіонерку

08.03.2013

Трагедія сталася 5 березня близько 6.25 на ділянці залізниці біля станції «Валявко»

коментувати)

У Дніпропетровській області створюється мережа центрів денного перебування для дітей-інвалідів

07.03.2013

Однією з пріоритетних ініціатив, яку визначив перед органами влади Президент України Віктор Янукович, є охоплення особливою турботою дітей, що мають проблеми зі здоров’ям. Одним із шляхів вирішення цього питання Глава держави вважає створення у всіх регіонах Центрів денного перебування для дітей-інвалідів.

Дніпропетровщина виконує завдання Президента України - в регіоні створюється мережа центрів денного перебування для дітей-інвалідів.

коментувати)

Комунальники вийшли на вулиці Дніпропетровська

07.03.2013

Комунальні служби приступили до прибирання міста після зими.

коментувати)

У Дніпродзержинську призначений головний міліціонер

07.03.2013

Полковник міліції Кравцов Роман Олександрович призначений начальником Дніпродзержинського міського управління міліції.

коментувати)

Дніпропетровські хлібозаводи скасували підвищення цін на хліб

05.03.2013

Як повідомляється у листах, які направили дніпропетровські хлібозаводи № 8, № 9 та «Єкатеринославхліб» на адресу антимонопольного комітету: «прийнято рішення про скасування підняття цін на хліб і хлібобулочну продукцію та поверненні цін на колишній рівень з 01.03.2013 року».

коментувати)

Криворізька бабуся вдома спала на гранатах і револьвері

04.03.2013

Міліціонери під час обшуку в помешканні 64-річної пенсіонерки вилучили чималий арсенал зброї. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ГУ МВС у Дніпропетровській області.

коментувати)

До Дня захисту дітей на Дніпропетровщині будуть встановлені 350 нових спортивних та дитячих майданчиків

28.02.2013

В Дніпропетровській області реалізується програма з розвитку дитячої інфраструктури. До Дня захисту дітей на Дніпропетровщині планують встановити 350 спортивних та дитячих майданчиків.

коментувати)

Через систему електронної реєстрації до дитсадків Дніпропетровщини записані вже близько 30 тис дітей

28.02.2013

Із 1 грудня 2012 у рамках регіонального проекту «Електронний дитячий садок» у батьків з`явилася можливість записати дитину у дошкільний заклад через Інтернет. Вже на сьогодні у дошкільні заклади, яких в області 947, на наступні 3 роки записано близько 30 тис бажаючих. Дитячий садок для своєї дитини батьки обирають самостійно.

коментувати)

У дитсадку діти покололися використаними шприцами, які знайшли на майданчику

28.02.2013

Малюкам доведеться цілий рік здавати аналізи крові на СНІД та гепатит.

коментувати)

Дмитро Колєсніков: «У медицині Дніпропетровщини почав з’являтися такий елемент як сервіс»

27.02.2013

У медицині Дніпропетровщини почав з’являтися такий елемент як сервіс. Це стосується нормативів доїзду «швидкої», створення умов, у яких працюють лікарі (зокрема, ремонти амбулаторій, придбання медобладнання та автотранспорту), введення електронного реєстру пацієнтів та інше.

коментувати)

27 лютого регіону виповнюється 81 рік!

27.02.2013

Шановні жителі Дніпропетровщини! Вітаю вас з Днем народження нашої області – 27 лютого регіону виповнюється 81 рік!

коментувати)

Відбувся ХІ Міжнародний фестиваль національних бойових мистецтв “Дніпровські пороги”

27.02.2013

23-24 лютого 2013 року в місті Дніпропетровську в приміщенні спортивного комплексу Українського Державного Хіміко-Технологічного Університету відбувся ХІ Міжнародний фестиваль національних бойових мистецтв “Дніпровські пороги”.

коментувати)

З початку року у Дніпропетровську усиновлено троє дітей

26.02.2013

З початку року у Дніпропетровську усиновлено троє дітей - двоє українцями, одна дитина стала членом іноземної родини. Про це під час прес-конференції повідомила начальник управління-служби у справах дітей Дніпропетровської міської ради Алла Литовченко.

коментувати)

Євген Удод: «Якість життя громадян області – головне завдання, яке ми ставимо перед собою»

26.02.2013

Голова обласної ради Євген Удод зустрівся з мешканцями об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ) №35 по вулиці Шолохова, що в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпропетровська.

коментувати)

Учасники соціального проекту, що реалізується в області за підтримки Євгена Удода, відвідали вихованців дитячого будинку

26.02.2013

В рамках реалізації проекту «Створення співтовариства активної молоді на основі моральних цінностей», що стартував на Дніпропетровщині за підтримки голови обласної ради Євгена Удода, відбулася зустріч студентів та аспірантів Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара і Дніпропетровського університету економіки і права імені Альфреда Нобеля, що стали учасниками Проекту, з вихованцями Дніпропетровського дитячого будинку №6 компенсуючого типу.

коментувати)

Дніпропетровці стали співавторами проекту Закону «Про службу в органах місцевого самоврядування»

26.02.2013

У Києві пройшло засідання круглого столу Української асоціації районних та обласних рад, в ході якої відбулося обговорення проекту Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування».

коментувати)

Дніпропетровський секонд-хенд гасять десять бригад пожежників

26.02.2013

Склади секонд-хенду горять в Амур-Нижньодніпровському районі Дніпропетровська.

коментувати)

Мешканців будинку Брежнєва у Дніпродзержинську відселять для створення музею

25.02.2013

Влада Дніпродзержинська досягла домовленості про переселення мешканців будинку, де раніше жив генеральний секретар ЦК КПРС Леонід Брежнєв, задля створення музею. Про це повідомили у прес-службі міської ради з посиланням на управління культури й туризму міської ради.

коментувати)

Євробаскет-2015 у Дніпропетровську: потужні інвестиції чи шкурний інтерес?

25.02.2013

Дніпропетровськ – Дніпропетровщина розпочинає готуватись до прийому матчів Чемпіонату Європи з баскетболу Євробаскет-2015, заявляє місцева влада. У рамках підготовки обіцяють створити тисячі нових робочих місць, значно поліпшити інфраструктуру, будувати нові сучасні спортивні об’єкти. Проте експерти сумніваються, що всі виділені з бюджету кошти підуть за призначенням.

коментувати)

12345678910...14


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".