This version of the page http://dp.biznesoblast.com/page1/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-30. The original page over time could change.
Дніпропетровськ Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Поиск работы в Днепропетровске
Эксперт-оценщик
Дизайнер полиграфии
Администратор субд
Диспетчером в такси
Оценщик
вакансия флорист Днепропетровск


Интернет реклама УБС

НОВИНИ

У містах і районах Дніпропетровської області відсвяткували День Конституції

28.06.2013

Сьогодні вся Україна відзначає День Конституції. 17 років тому Верховна Рада України прийняла основний закон країни - першу Конституцію незалежної української держави.

коментувати)

Заступника мера Дніпропетровська нагородили орденом «За заслуги» ІІІ ступеня

28.06.2013

Вчора, 27 червня, Президент України Віктор Янукович підписав указ про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня Конституції.
Про це ІА «МОСТ-ДНІПРО» повідомили у прес-службі Адміністрації Президента України.

коментувати)

ЗНО-2013: найкраще абітурієнти знають українську мову і математику

28.06.2013

27 червня українські абітурієнти складали останній тест в рамках ЗНО-2013 - по світовій літературі. Результати тестування з інших предметів показали, що найкраще абітурієнти знають українську мову і математику, передає «ТСН».

коментувати)

У Дніпропетровську ЗНО з зарубіжної літератури написали понад 300 абітурієнтів

27.06.2013

27 червня о Дніпропетровську зовнішнє незалежне оцінювання із зарубіжної літератури написали 320 абітурієнтів.

коментувати)

Вступ до Митного союзу відкриє нові можливості для української металургії, - КПУ

27.06.2013

Перший секретар Дніпропетровського обкому КПУ, депутат Дніпропетровської обласної ради Сергій Храпов впевнений, що вступ до Митного союзу відкриє нові можливості для української металургії.

коментувати)

На Комсомольському острові стартує «Студреспубліка - 2013»

27.06.2013

Завтра, 28 июня, в 12.00 на Комсомольском острове (возле аквариума) стартует фестиваль «Студенческая республика-2013».

коментувати)

У школах Дніпропетровської області перевірять якість їжі

26.06.2013

В Україні в установах освіти перевірять якість продуктів харчування. Відповідний лист було направлено в усі управління освіти регіонів країни.

коментувати)

У Дніпропетровську створять Державний економічний університет

26.06.2013

Кабінет міністрів України об’єднав Одеський державний аграрний університет та Одеську національну академію харчових технологій, а також створив у Дніпропетровську Державний економічний університет. Про це після сьогоднішнього засідання уряду заявив міністр освіти України Дмитро Табачник, передає «РБК-Україна».

коментувати)

На місці парку дерев у Дніпропетровську будують парк ракет і космічних апаратів

26.06.2013

У Дніпропетровську створюють парк-музей сучасних космічних апаратів і бойових ракет часів Холодної війни. Їх свого часу конструювали на місцевих засекречених заводах. Проект має на меті зробити Дніпропетровськ привабливішим для туристів, сподівається місцева влада. Про це RegioNews повідомили у прес-службі Радіо Свобода.
 

коментувати)

Протягом тижня в Україні очікується мінлива погода

25.06.2013

На території України протягом тижня очікується мінлива погода.
Про це ІА «МОСТ-ДНІПРО» повідомили в прес-службі ГС НС України.
«Минулого тижня у східних, центральних і південних регіонах України утримувався високий 5 клас пожежної небезпеки. Високим він залишиться в більшості регіонів, окрім західних областей, і протягом поточного тижня », - розповів на брифінгу директор Українського гідрометцентру Микола Кульбіда.

коментувати)

Дніпропетровська область закупила 154 трактори і 36 комбайнів

25.06.2013

У поточному році в Дніпропетровській області придбано 327 одиниць сільськогосподарської техніки на суму 128 900 000 грн. Зокрема, закуплено 154 трактори і 36 комбайнів. Всього цього року сільськогосподарськими підприємствами області буде придбано 970 одиниць сільськогосподарської техніки.

коментувати)

У дніпропетровських пришкільних таборах почалася друга зміна

25.06.2013

З сьогоднішнього дня, 25 червня, в пришкільних таборах Амур-Нижньодніпровського, Індустріального, Самарського та Кіровського районів почалася друга зміна.

коментувати)

У Кривому Розі пройшов турнір з більярду

24.06.2013

На минулих вихідних 22-23 червня у Кривому Розі в більярдному клубі «Абрикос» відбувся Відкритий Кубок Міста 2-й етап з гри «Піраміда до 8 куль» за правилами Прем’єр-ліги «Buffalo» з більярдного спорту.

коментувати)

Держінвестпроект створює експертну групу для національного проекту "Індустріальні парки"

24.06.2013

Держінвестпроект створює експертну групу для національного проекту “Індустріальні парки”. Про це повідомив Голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів.

коментувати)

На Дніпропетровщині у рамках тижня, присвяченого Дню скорботи, обстежено близько 16 тис. ветеранів

24.06.2013

На Дніпропетровщині у рамках тижня, присвяченого Дню скорботи і вшанування пам’яті жертв війни України, обстежено близько 16 тис. ветеранів. Із них більше 4 тис. обстежені виїзними бригадами Центрів первинної медичної допомоги вдома. Ще понад 300 ветеранів були оглянуті провідними спеціалістами обласного госпіталю для інвалідів війни, обласної лікарні імені Мечникова та стоматологічної поліклініки під час виїздів до найвіддаленіших селищ регіону. Всі інші ветерани отримали кваліфіковану медичну допомогу амбулаторно. Про це повідомила начальник управління департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації Олена Лугова.
Вона нагадала, що на Дніпропетровщині такі заходи проходять за ініціативи керівника регіону Дмитра Колєснікова.

коментувати)

У Дніпропетровську розіграють шкіряний м’яч

19.06.2013

З 20 по 22 червня у Дніпропетровську проходитимуть фінальні ігри дитячого Всеукраїнського турніру з футболу «Шкіряний м’яч».
Про це повідомляє прес-служба міської ради. «Приймати« Шкіряний м’яч »- почесна місія, оскільки це одна з найстаріших дитячих змагань. Турнір був заснований ще в радянські часи з ініціативи радянського футболіста Лева Яшина. У Дніпропетровську фінальні змагання проводилися лише одного разу в 1976 році », - зазначила заступник міського голови Ірина Зайцева.

коментувати)

У Дніпропетровську затримують по 3 педофіла на день

19.06.2013

У Дніпропетровську відловлюють по три педофіла на день. Такою інформацією поділився член громадського руху "Опір Дніпропетровськ" Євген Смородін.

коментувати)

Через застосування тортур дніпропетровські міліціонери отримали по 5 років в’язниці

19.06.2013

На Дніпропетровщині засуджені двоє міліціонерів, які застосовували тортури.
За даними відомства, до прокуратури Довгинцівського району Кривого Рогу звернувся громадянин із заявою про те, що працівники міліції, застосовуючи фізичну силу та спеціальні засоби, примушували його зізнатися в скоєнні злочину, якого він не скоював, передає Радіо Свобода.

коментувати)

Дмитро Колєсніков провів особистий прийом громадян

18.06.2013

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації Дмитро Колєсніков за графіком вдруге цього місяця провів особистий прийом громадян.

коментувати)

Дніпропетровщина презентує свої досягнення в космічній індустрії на виставці міжнародного авіасалону в Ле Бурже

18.06.2013

Конструкторське бюро «Південне» та ТОВ «Науково-виробнича фірма «Дніпротехсервіс» представляють науково-технічний потенціал Дніпропетровщини на виставці 50-го Міжнародного авіакосмічного салону в Ле Бурже (Франція). В урочистому відкритті роботи 50-го ювілейного авіасалону взяв участь Прем’єр-міністр України Микола Азаров. Провідний захід авіаційної та космічної індустрії офіційно відкрив президент Франції Франсуа Олланд.

коментувати)

12345678910...14


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".