This version of the page http://cv.biznesoblast.com/page8/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-30. The original page over time could change.
Чернівці Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА


Пошук вакансій в Чернівцях
Технолог
Спеціаліст з продажу
Адміністратор офісу
Територіальний представник
Охоронець
работа в киеве андеррайтером


Интернет реклама УБС

НОВИНИ

Чернівці відзначили 69-у річницю визволення Буковини від фашиських загарбників

26.09.2013

25 вересня, з нагоди відзначення 69-ї річниці визволення Чернівецької області від фашистських загарбників та Дня ветерана відбулося урочисте покладання вінків і квітів до обеліску «Перемога» на Соборній площі. коментувати)

Старшокласники з Хотина у національному проектi «Відкритий світ»

18.09.2013

Хотинська і Путильська гімназії Буковини приєдналися до 52 українських шкіл, що беруть участь у першому етапі національного проекту «Відкритий світ». Завдяки його реалізації в Україні створять найсучаснішу інформаційно-комунікаційну освітню мережу на базі технологій радіозв’язку четвертого покоління. До 2015 року 4G-зв’язок охопить всі середні школи країни, дасть змогу їм інтегруватися в європейську та світову системи освіти.

коментувати)

Недоступне місто Чернівці

18.09.2013

Навіть центром Чернівців важко пересуватися людям з обмеженими можливостями. У цьому змогли переконатися учасники флеш-мобу "Два кроки". Його мета - привернути увагу громадськості та влади до проблеми недоступності міста для людей-візочників. Суть акції полягала в тому, щоб здорові люди сіли в інвалідні візки та разом із людьми-візочниками проїхалися містом, аби випробувати його доступність.

коментувати)

Чернівці перетворюються на злочинне Чикаго?

18.09.2013

Чернівці – не Чикаго, буковинці можуть спати спокійно: пограбування пункту обміну валют, відділення Ощадбанку та напад на ломбард – справа рук одних і тих же зловмисників. І вони вже затримані. Про це на брифінгу, присвяченому розкриттю ряду резонансних злочинів, скоєних останнім часом в Чернівцях, сьогодні заявив начальник УМВС у Чернівецькій області, генерал-майор міліції Олександр Демидов.

коментувати)

Вiдкладено реконструкцію "Калинки"

17.09.2013

У понеділок 16 вересня, вранці на 5 секторі Калинівського ринку вкотре зібралися підприємці з керівниками ринку. Цього дня, згідно з планами адміністрації ринку, мала розпочатися реконструкція продуктового сектору.

коментувати)

Місцеві Боні і Клайд напали на ломбард

17.09.2013

Про це Магнолії-ТВ повідомили у прес-службі ГУ МВС України у Чернівецькій області.

коментувати)

"Бабине літо" на Буковинi

17.09.2013

На Буковині синоптики не прогнозують серйозних злив і навіть обіцяють за тиждень "бабине літо".

коментувати)

Державні нагороди, якi отримали двоє буковинців

16.09.2013

Двоє буковинців відзначені державними нагородами з нагоди Дня працівника лісу.

коментувати)

День міста у Чернівцях

16.09.2013

Відповідно до розпорядження міського голови 5-6 жовтня 2013 року у Чернівцях відбудеться святкування Дня міста.

коментувати)

Фестиваль у Заставні

16.09.2013

У Заставні 15 вересня відбувся ІІ регіональний фестивалі риби "Заставнівська юшка". У вітальному слові Чернівецької ОДА Михайло Папієв зазначив, що Заставнівщина славиться на всю область своїм промислом – вирощуванням риби у ставках.

коментувати)

Деякі вулиці у Чернівцях будуть без світла

16.09.2013

У понеділок, 16 вересня, у зв’язку із ремонтними роботами з 10:00 до 16:00 від світла будуть відключені будинки на вулиці Івана Підкови.

коментувати)

ЧНУ реалізовуватиме свої дослідження

04.09.2013

У ЧНУ збільшуватимуть кількість господарських тем. Про це на зборах трудового колективу повідомив ректор Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Степан Мельничук, повідомляє сайт ЧНУ.

коментувати)

Змагання з приготування баношу

04.09.2013

ХХІ міжнародний Гуцульський фестиваль пройде 6-9 вересня в селищі Путила. Участь у ньому візьмуть 1050 талановитих людей зі Львівської, Івано-Франківської, Луганської областей, Вижницького і Путильського районів Чернівецької області та з Молдови. Найкращих гуцулів визначатимуть у пісенному, хореографічному, фольклорному, театральному жанрах та декоративно-прикладному мистецтві. Також відбудеться конкурс на найкраще приготування гуцульських страв.

коментувати)

Перенесення матчу "Буковина " - "Нива"

04.09.2013

ФСК "Буковина" попросив тернопільську "Ниву" перенести матч наступного 9-го туру "Фавбет Ліги 1", який мав відбутися 7-го вересня у Чернівцях. Причина - скрутне фінансове становище чернівецької команди, передає УНН.

коментувати)

Зміна статуту Чернівецького національного університету

03.09.2013

Кількість членів Вченої ради Чернівецького національного університету буде скорочено удвічі.

коментувати)

Заліснюють десятки гектарів

03.09.2013

На Буковині ліси займають понад 250 тисяч гектарів. А запас деревини складає 62,7 мільйона кубічних метрів. За словами начальника обласного управління лісового господарства Ігоря Чебана, область лідирує за поступовою рубкою лісу, наближеною до природної.

коментувати)

Чернівецькі бейсболісти

03.09.2013

Чернівецький бейсбольний клуб "Соколи" у 8 турі дивізіону Б вищої ліги двічі поступився вдома на своєму полі в Новому Киселеві Кіцманського району лідеру змагань "Діаманту" (Кіровоград) із рахунками 0:16 та 7:21.

коментувати)

"Містер Україна"

02.09.2013

Студент юридичного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Віталій Яремчук став переможцем конкурсу Містер Україна. Про це йдеться на сайті ЧНУ.

коментувати)

Перший дзвоник у Чернiвцях

02.09.2013

В школах міста відбулися святкові лінійки та пролунав перший дзвоник. Дуже відповідальні і серйозні чернівчани пішли сьогодні до першого класу.

коментувати)

Посвята першокурсників в ЧНУ

02.09.2013

Посвята першокурсників у студенти відбулася сьогодні в Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича. Усі студенти промовили клятву, а потім їх окропили святою водою на добрі починання.

коментувати)

12345678910...87


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua
Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".