This version of the page http://lg.biznesoblast.com/3584/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-29. The original page over time could change.
Луганськ Медіа-компанія
Закрити

Отримувати новини на електронну пошту

В закладки

РЕКЛАМА

Поиск работы в Луганске
Веб программист
Менеджер логист
Программист 1с
Главный инженер
Финансовый консультант
вакансия фотограф Харьков


Интернет реклама УБС

НОВИНИ

У Луганській області в рамках спецоперації виявили 441 технічно несправний автобус

28.06.2013

У Луганській області закінчилася спецоперація «Автобус-2013».
 Про це «Східному варіанту» повідомили в прес-службі УДАІ ГУМВС України в Луганській області.
 Основним завданням операції, за інформацією прес-служби, було проведення заходів, спрямованих на зниження аварійності з вини водіїв пасажирського транспорту, зменшення кількості порушень правил дорожнього руху та підвищення безпеки пасажирів.

коментувати)

Дві судді призначені до господарського суду Луганської області

28.06.2013

Президент України Віктор Янукович підписав указ «Про призначення суддів».
 Відповідний документ розміщено на сайті глави держави.

коментувати)

Кращі спортсмени Луганська представлять Україну на 6-му Фіналі Кубка світу з карате і кобудо

28.06.2013

28-29 червня в Одесі пройде чемпіонат за звання кращих каратистів Кубка світу. До складу національної збірної команди України увійшли кращі спортсмени Луганська 2012, каратисти Луганського національного університету імені Тараса Шевченка, володарі чорних поясів з карате та призери безлічі чемпіонатів і кубків брати Максим і Сергій Скляр, а також близько 10 їхніх вихованців - каратистів клубу «Олімпієць», створеного братами, - повідомляє газета «Східний Експрес».

коментувати)

Нові спеціальності для абітурієнтів

27.06.2013

Прес-центр Східноукраїнського національного університету ім. В. Даля повідомив, що починаючи з 2013 року, абітурієнти отримують можливість вступити на нові спеціальності, серед яких «Соціальна допомога» та «Управління соціальним закладом».

коментувати)

У «Спартакіаді Метінвесту-2013» взяли участь понад 700 спортсменів

27.06.2013

Відбулися фінальні зустрічі та урочиста церемонія нагородження переможців «Спартакіади Метінвесту-2013», приуроченої до семиріччя Групи Метінвест. Захід пройшов на манежі СК «Іллічівець» у Маріуполі. Про це пише газета «Шахтар Краснодона».

коментувати)

Зарплати луганських лікарів збільшаться до 3-4 тисяч гривень

27.06.2013

В даний час у Луганську йде процес оптимізації сфери охорони здоров’я і вже зроблені перші кроки в цьому напрямку. Про це 27 червня на прес-конференції заявив міський голова Луганська Сергій Кравченко, передає кореспондент CXID.info.

коментувати)

У Луганську розпочато полювання на нелегальних таксистів

26.06.2013

Співробітники Ленінського оперативного підрозділу головного управління Міндоходов в Луганській області влаштували з іншими держорганами спільну «полювання» на нелегальних таксистів.

коментувати)

У Луганську підприємці збанкрутували, щоб сховатися від податків

26.06.2013

Оперативниками Головного управління Міндоходов в Луганській області викрито керівників луганської фірми, які вирішили штучно довести власне підприємство до банкрутства.

коментувати)

Володимир Рибак відвідає Луганську обласну лікарню і проведе робочу нараду

26.06.2013

У середу, 26 червня, проходить робочий візит в Луганську область спікера Верховної Ради України Володимира Рибака, - повідомляє Luganews.

коментувати)

У Луганську видали «розстрільні карту», що розкриває таємниці поховань у сквері Пам’яті

25.06.2013

Карта місць розстрілу і поховання жертв політичних репресій в Луганську з’явилася в 1989 році. Важливим для нас виявився унікальний особистий архів керівника Луганського обласного товариства «Меморіал» Юрія Єнченко, справжнього подвижника, правозахисника, історика і археолога, який віддав тридцять років життя пошуку правди і справедливості, відновленню доброго імені сотень безвинно репресованих співвітчизників.

коментувати)

На Луганщині спрощено умови переміщення підакцизних товарів

25.06.2013

Набула чинності Постанова Кабінету Міністрів України "Про визначення пунктів пропуску через державний кордон України, через які здійснюється переміщення підакцизних товарів, та визнання такими, що втратили чинність, деяких актів Кабінету Міністрів України" від 29.05.2013 № 390.

коментувати)

Вибухівку зберігали поруч з газопроводом

25.06.2013

На Луганщині співробітники СБУ і Державної служби надзвичайних ситуацій продовжують вживати заходів з ліквідації незаконного обігу зброї та боєприпасів. Прес-служба СБУ України в Луганській області повідомляє, що був виявлений і знешкоджений склад боєприпасів. Згідно з оцінками експертів арсенал ставився до часів Великої Вітчизняної війни.

коментувати)

Луганські КВН-щики жартували в Сєвєродонецьку

24.06.2013

Збірна команда КВН Луганського національного університету імені Тараса Шевченка «Добрий Шубін» стала переможницею гри ¼ фіналу Сєвєродонецької ліги КВН. Про це «Трибун» повідомили у прес-службі ЛНУ.

коментувати)

У Луганську зловили підприємців, які користувалися "конвертами"

24.06.2013

Щодо учасників конвертаційних центрів та посадових осіб суб’єктів підприємницької діяльності, які входять до їх складу, інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато 9 кримінальних виробництв.

коментувати)

У Луганській області дозволили купатися на 4 пляжах

24.06.2013

У Луганській області в поточному році функціонують лише 4 пляжі для організованого масового купання населення, - про це повідомляє прес-служба Луганської обласної СЕС.

коментувати)

На Луганщині митне декларування стає автоматизованим

21.06.2013

Протягом травня-червня на бланку єдиного адміністративного документа в електронному вигляді оформлено 90 відсотків митних декларацій.

коментувати)

Луганська область провалила план складання зонування землі

21.06.2013

Верховна Рада ухвалила закон, яким заборона передачі у власність та користування земельних ділянок та державної або комунальної власності відкладається до 2015 року.

коментувати)

Луганських малюків навчили як поводитися при пожежі

21.06.2013

У літній період на території області досить часто виникає пожежонебезпечна ситуація. Цей рік не став винятком і в регіоні оголошено 5 рівень небезпеки виникнення пожеж.
 Про це повідомляє ВЗГ ГУМВС України в Луганській області.

коментувати)

Луганські студенти вирушили до Росії будувати дороги і мости

19.06.2013

18 червня 2013 відбулася урочиста відправка п’яти Луганських студентських будівельних загонів (124 особи) на будівельні роботи в Ямало-Ненецький автономний округ Російської Федерації.

коментувати)

Транспортна мережа Луганська позбудеться 14 маршрутів

19.06.2013

Проект нової транспортної мережі Луганська передбачає скорочення 14 маршрутів з 55 наявних. Про це під час брифінгу 19 червня розповів виконуючий обов’язки начальника управління транспорту та зв’язку Луганської міської ради Андрій Когут, передає кореспондент CXID.info.

коментувати)

12345678910...15


НОВІ КОМЕНТАРІ
РЕКЛАМА

Головні новини України і Світу.

Новини шоу бизнеса
Загрузка...
Загрузка...
Афіша фільмів на KINOafisha.ua

 

Loading...

Всі права захищено © biznesoblast, 2011. Передрук матеріалів для Інтернет-видань можливий лише за умови активного гіперпосилання на biznesoblast.com Зроблено web-студією "ZAVEL".