Навчальний курс з МСФЗ
Базовий рівень
Середній рівень
Професійний рівень
ACCA ДіпІФР
Навчання ACCA
Міні МБА
Семінари

Новини
17-18 жовтня 2013 року пройшла Перша Міжнародна Конференція з внутрішнього аудиту
23 жовтня 2013 року пройшов безкоштовний податковий семінар.
У Києві пройшла конференція з корпоративного управління
У Львові пройшов семінар з податкового законодавства







Baker Tilly Ukraine >  Освітній центр > Навчальний курс з МСФЗ >  Середній рівень
  Відіслати лінк на E-mail

Середній рівень

Середній рівень

Модуль 1: «Консолідація» (2 дні). Розглядаються три види інвестицій (в дочірні компанії, в залежні компанії та спільні підприємства); аспекти об'єднання бізнесу відповідно до стандарту МСФЗ (IFRS) 3 «Об'єднання бізнесу», а також складна консолідація зі збільшенням і зменшенням частки володіння (на прикладах).

Знайомство з новими стандартами: МСФЗ (IFRS) 10 «Консолідована фінансова звітність», МСФЗ (IFRS) 11 «Угода про спільну діяльність», МСФЗ (IFRS) 12 «Розкриття інформації про частки участі в інших компаніях».

Розглядаються: МСФЗ (IFRS) 3, МСФЗ (IAS) 27, МСФЗ (IAS) 28, МСФЗ (IAS) 31, МСФЗ (IFRS) 10, МСФЗ (IFRS) 11, МСФЗ (IFRS) 12.

Модуль 2: "Інвестиційна нерухомість і оренда» (1 день). Аналіз усіх аспектів обліку інвестиційної нерухомості; класифікація і первісне визнання інвестиційної нерухомості, наступні витрати, оцінка та переоцінка відповідно до МСФЗ (IAS) 40 "Інвестиційна нерухомість». Також будуть розглянуті типи оренди та принципи класифікації, облік фінансової та операційної оренди, продаж активів зі зворотною орендою відповідно до МСФЗ (IAS) 17.

Розглядаються: МСФЗ (IAS) 40, МСФЗ (IAS) 17

Модуль 3: «Видобувні галузі» (1 день). Особливості обліку компанії у видобувній галузі; облік витрат на розвідку та оцінку корисних копалин відповідно до МСФЗ (IFRS) 6; оцінка мінеральних запасів і ресурсів для цілей фінансової звітності.

Розглядаються: МСФЗ (IFRS) 6

Модуль 4: «Сільське господарство» (1 день). Даний модуль присвячений стандарту МСФЗ (IAS) 41 «Сільське господарство» (класифікація біологічних активів і методів визначення їх справедливої ​​вартості; розкриття інформації щодо сільськогосподарської продукції).

Розглядаються: МСФЗ (IAS) 41

Модуль 5: «Фінансові інструменти» (2 дні). Докладно розглядаються усі аспекти МСФЗ (IAS) 39, включаючи похідні фінансові інструменти та знецінення фінансових інструментів; розкриття інформації відповідно до МСФЗ (IFRS) 7; класифікація та облік конвертованих фінансових інструментів за МСФЗ (IAS) 32 «Подання фінансових інструментів».

Розглядаються: МСФЗ (IFRS) 7, МСФЗ (IAS) 32, МСФЗ (IAS) 39

Модуль 6: "Зменшення корисності активів» (1 день). Ознаки знецінення, оцінка відшкодованої суми, облік збитків від знецінення, визначення генеруючої одиниці і пов'язане з цим знецінення ділової репутації, а також практичні завдання, що розкривають усі складні аспекти МСФЗ (IAS) 36 «Зменшення корисності активів».

Розглядаються: МСФЗ (IAS) 36

Модуль 7: «Податки» (1 день). Даний модуль присвячений розгляду поточного оподаткування, а також різних аспектів визнання, оцінки і відображення у фінансовій звітності відкладеного оподаткування як найбільш складного.

Розглядаються: МСФЗ (IAS) 12

Модуль 8: «Інше» (1 день). Питання та складнощі визнання виручки відповідно до МСФЗ (IAS) 18 "Дохід", а також необоротні активи, призначені для продажу, та припинена діяльність згідно МСФЗ (IFRS) 5.

Розглядаються: МСФЗ (IFRS) 5, МСФЗ (IAS) 18.

Графік проведення занять "Середній рівень":

Пт

Пн

Вт

Ср

Чтв

1

4

5

6

7

8

Листопад

11

12

13

14

15

18

19

20

21

22

25

26

27

28

29

Місце проведення занять: м. Київ, вул. Фізкультури, 28, 8 поверх, офіс "Бейкер Тіллі"

Вартість середнього курсу:

• повний - 7 000 грн.;

• одноденний модуль - 900 грн.;

• дводенний модуль - 1650 грн.

Вартість прослуховування декількох модулів обговорюється індивідуально. Для клієнтів компанії Baker Tilly існують додаткові знижки.

Ведучий тренінгу:

Ісмайлов Руслан ACCA Affiliate, директор Освітнього Центру «Бейкер Тіллі».
Має 7 років досвіду в аудиті та підготовці фінансових звітностей у відповідності з МСФЗ.

Для участі у тренінгу необхідно зареєструватися за тел. / Факс. (044) 284 18 65 або по e-mail ec@bakertillyukraine.com


« назад на Освітній центр
« назад на Навчальний курс з МСФЗ


Реєстрація



Оберіть освітній продукт*
Ім'я та прізвище*
Посада
Назва компанії*
Тел./Факс*
Контактна особа
e-mail контактної особи*
Код підтверждення:

 
UA RU EN