This version of the page http://ecoenergy.dilovamova.com/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2013-11-27. The original page over time could change.
Енергозбереження - енергоефективність, екологія, енергозберігаючі технології та матеріали
 енергозбереження 
 аналітика енергозбереження 
 світовий досвід з енергозбереження 
На сьогоднішній день енергозбереження займає одну з ключових позицій у розвитку та економіці ринків споживчих послуг і матеріалів.
Використання альтернативних джерел енергії стає все більш популярним, особливо у світлі енергозберігаючих технологій. Сонячні батареї в сукупності з застосуванням вітрогенераторів, можуть виступати як в якості додаткового, так і основного джерела енергії, звільняючи таким чином споживача від гострої залежності в централізованих енергетичних мережах. Скорочується споживання інших видів палива та енергії.
Застосування енергозберігаючих матеріалів є практичною гарантією скорочення витрат на експлуатацію та обслуговування будь-яких об'єктів, раніше вимагали великих матеріальних витрат на енергообслужіваніе, в тому числі з теплоенергетики.
Підвищення енергоефективності у виробництві, у побуті і в сфері ЖКГ, вимагає добре продуманого і чіткого визначення конкретних цілей і методів їх досягнення, які можуть стати основою програми енергозбереження. Практична реалізація такої програми у великій мірі може знайти опору в прямій матеріальній вигоді між суб'єктами відносин. Порівняльні характеристики енергозберігаючих матеріалів дозволяють робити оптимальний вибір з урахуванням необхідних властивостей і якостей при плануванні робіт з підвищення рівня енергозбереження об'єктів.
Питання енергозбереження та енергоефективності не можуть не торкатися питань екологічної безпеки. У сучасній свідомості екологія тісно переплітається з усіма аспектами нашого спільного життєвого простору, не рідко виступаючи в якості основного аргументу. Рішення оптимізації наростаючих енерговитрат не можливо без урахування екологічної сфери енергоспоживання. В оптимальне рішення виникаючих проблем входить і жорстка екологічна експертиза, яка дозволяє здійснити практичну оцінку планованого ефекту в повному обсязі.

Енергозбереження та енергоефективність

Альтернативні джерела енергії Енергозберігаючі матеріали
Енергозберігаюча фарба Енергозберігаючі лампи
Енергозберігаючі світильники Пінополістирол
Утеплення стін Утеплення будинку
Багатофункціональні комплекси Енергозберігаючий будинок
Освітлення Електропостачання
Сонячні батареї Вітрогенератори
Енергозберігаючі технології Програма енергозбереження
Енергозбереження та енергоефективність Енергозбереження в ЖКГ
Електроенергія Відходи
Утилізація відходів Енергозберігаючі системи опалення
 
Листопад 2013
25 листопада, понеділок
Міжнародна торгова ярмарок-конференція з відновлюваної енергії RENEXPO
25 листопада, понеділок
Початок заміщення імпортованих енергоресурсів альтернативними джерелами енергії на Україну
30 листопада, субота
В Росії затверджено ГОСТ Р 51387-99
Грудень 2013
1 грудня, п’ятниця
Всесвітній день боротьби зі СНІДом
3 грудня, неділя
Міжнародний день боротьби з пестицидами
5 грудня, вівторок
День початку екологічного руху
5 грудня, вівторок
Міжнародний день волонтерів (День добровольців в ім’я економічного і соціального розвитку)
9 грудня, субота
День посадки дерев в Малаві
10 грудня, неділя
День прав людини
10 грудня, неділя
Міжнародний день прав тварин (День акцій за прийняття Декларації прав тварин)
11 грудня, понеділок
Міжнародний День Гір
14 грудня, четвер
Виставка з атомної енергетики NUCLEAR POWER International
14 грудня, четвер
День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
15 грудня, п’ятниця
Міжнародний день чаю
19 грудня, вівторок
Міжнародний день допомоги бідним
22 грудня, п’ятниця
День енергетика
Жовтень Листопад Грудень
Ділова мова досліджує ставлення держави до розробок, впровадження і широкого використання технологій у сфері енергозбереження є однією з ключових позицій в ступені розвиненості країни. Протягом останніх десятиліть стало очевидним, що питання енергоефективності більш ніж насущних для всієї планети. Одним з яскравих прикладів практичної реалізації технологій енергозбереження є застосування теплових насосів для систем опалення та кондиціонування приміщень. Тепловий насос при невеликих витратах на обслуговування став надійним пристроєм, що забезпечує роботу систем опалення та кондиціонування для сотень тисяч житлових і виробничих площ. Безкоштовна енергія грунту, води чи повітря в змозі забезпечити теплом і гарячою водою як невеликі котеджі, так і багатоповерхові житлові комплекси.
 зворотній зв'язок 
©ecoenergy.dilovamova.com