Сільське господарство
Металургія та гірнича промисловість
Будівництво та нерухомість
Оптова та роздрібна торгівля
Фінансовий сектор
Енергетика
Державний сектор
Медіа

Новини
17-18 жовтня 2013 року пройшла Перша Міжнародна Конференція з внутрішнього аудиту
23 жовтня 2013 року пройшов безкоштовний податковий семінар.
У Києві пройшла конференція з корпоративного управління
У Львові пройшов семінар з податкового законодавства







Baker Tilly Ukraine >  Галузі >  Будівництво та нерухомість
  Відіслати лінк на E-mail

Будівництво та нерухомість

«Бейкер Тіллі Україна» пропонує повний спектр послуг з аудиту, незалежної оцінки, бізнес планування та консультування, адаптованих під специфіку роботи компаній сектору будівництва та девелопменту.

В умовах постійного інтересу до інвестування в нерухомість, ми працюємо з клієнтами в даній сфері, щоб примножити їхні активи і зробити їх бізнес максимально ефективним і привабливим для потенційних інвесторів.

Сьогодні девелопери зіштовхуються зі складними завданнями в області структурування бізнесу, фінансування та оподаткування, які можуть істотно вплинути на успіх проекту в цілому

У галузі будівництва ми допомагаємо підрядним організаціям, пропонуючи послуги з структуризації ділових відносин, управління бухгалтерським і податковим обліком, а також аналізу руху грошових коштів компанії, з метою їх оптимізації.

Фахівці «Бейкер Тіллі Україна» мають всебічне розуміння факторів, що впливають на будівництво та девелопмент. Ми розуміємо, що в тих питаннях, з якими вам доводиться щодня стикатися, ви хочете бути впевнені, що ви працюєте з командою досвідчених і знаючих фахівців, для яких інтереси клієнта, понад усе.

У нас є досвід успішної співпраці з провідними будівельними компаніями, підрядними організаціями, девелоперами та інвесторами, яким ми надаємо професійні послуги на найвищому рівні. Розвиток довгострокових відносин з нашими клієнтами дозволяє нам краще зрозуміти специфіку їх бізнесу, щоб надавати послуги з максимальною ефективністю.

Команда наших фахівців може розробити і впровадити найбільш ефективну структуру, яка б підходила під специфічні вимоги нашого клієнта в цій складній галузі.

Основні послуги, що пропонуються компаніям галузі:
  • Аудит фінансової звітності
  • Аналіз фінансової звітності
  • Аудит спеціального призначення
  • Фінансові та податкові перевірки з урахуванням потреб і специфіки компанії
  • Послуги реструктуризації
  • Послуги злиттів і поглинань із боку покупця
  • Послуги злиттів і поглинань із боку продавця
  • Оцінка нерухомості та земельних ділянок

« назад на Галузі

 
UA RU EN